Titta på Disney Plus i Mexiko


Titta på Disney Plus i Mexiko

Publicerad: 09 mars 2023

Även om Disney Plus fortfarande inte finns i många länder, kan du använda en VPN för att komma åt den var som helst. Använd PureVPN för att titta på Disney Plus i Mexiko och bli av med låst stress. PureVPN hjälper dig att spara pengar genom att erbjuda en 7-dagars provperiod till endast $ 0,99 för första gången.

2023 har varit ett utmärkt år av många skäl, med den viktigaste anledningen till lanseringen av den mest efterlängtade, streaming + tjänsten Disney +. Det är dock inte många som är nöjda med det beslut som tjänsten har fattat, dvs att lansera sina tjänster till några regioner åt gången.

När kommer Disney Plus att lanseras i Mexiko?

Den senaste ungen i stan debuterade den 12 november 2023. Tjänsten har först öppnat sina dörrar för vissa utvalda länder, inklusive Nederländerna, USA och Kanada. Senare spredde det sina vingar för att täcka tillagda regioner som Australien, Puerto Rico och Nya Zeeland. För tillfället har Disney + tjänstemän avslöjat utvidgningen av tjänsten till endast europeiska och latinamerikanska regioner fram till 2023. Tyvärr finns det inga sådana nyheter om lanseringen av tjänsten i den nordamerikanska regionen eller särskilt Mexiko. Men det finns ingen anledning att tappa hjärtat när du har en lösning på det här problemet.

Hur man tittar på Disney Plus i Mexiko?

Disney Plus och andra liknande strömningstjänster övervakar användarens IP-adress för att spåra deras plats. Så, till exempel, om du försöker få åtkomst till tjänsten via en mexikansk IP, skulle Disney + omedelbart flagga IP: n och begränsa din åtkomst till tjänsten. På samma sätt är DNS-filtrering en annan blockeringsmekanism som tjänsten kan använda för att spåra och begränsa åtkomst till vissa webbtjänster. För att enkelt komma runt problemet är det du bara behöver göra att förfalska din IP och därmed din faktiska plats. Och förfalskning av din plats är inte alls stor sak när du använder en VPN-tjänst som PureVPN. Här är hur:

  • Prenumerera på önskad PureVPN-plan
  • Ladda ner och installera appen eller webbläsarförlängningen
  • Starta appen eller tillägget med hjälp av referenser
  • Gå till landlistorna och anslut till den amerikanska servern
  • När anslutningen har gjorts besöker du tjänsten Disney +
  • Njut av Disney Plus i Mexiko direkt!
  Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel

Disney +: Hur man prenumererar nu?

Eftersom Disney + endast är tillgängligt för några få regioner sätter tjänsten inte mycket fokus på att utöka sina betalningsalternativ. Därför är de aktuella betalningsalternativen som finns idag antingen PayPal eller de traditionella kreditkorten från det land där tjänsten är tillgänglig för åtkomst. Om du vill komma åt tjänsten från Mexiko kan du dock gå till andra alternativa betalningsalternativ. Till exempel kan du prenumerera på tjänsten via iTunes-presentkortet. Eller om du är en Android-användare kan du gå till ett presentkort för Google.

Faktum är att presentkortalternativet är bäst för även de användare som har tillgång till Disney + -betalning och vill ha sina vänner och familj åtkomst till en sådan fantastisk service också. Och vem vet, strömningstjänsten kan införa ett eget presentkort.

Vad är det med Disney+?

Disney Plus förpackar ett av de bästa innehållsbiblioteken på internet. Det faktum att strömningstjänsten har lagt till en båtbelastning av Marvel-flicks till dess inventering gör tjänsten mer fantastisk. Kanske dess innehållsbibliotek som har lockat över 20 miljoner användare på några månader.

Hur som helst, det finns en blandning av TV-program såväl som filmer på Disney + som kommer från produktionshusen Marvel, Star Wars, Pixar och mer. Bland de högst rankade programmen på Disney + är Mandalorian som följer den episka berättelsen om Star Wars. Snart kommer fler underhållande shower att komma till Disney Plus-växande bibliotek

Sista ord

För att få tag på det obegränsade utbudet av underhållande innehåll, behöver du sömlös tillgång till Dsiney + i Mexiko. Och för att göra det behöver du en Disney + VPN som erbjuder enkel tillgänglighet och ständigt snabbaste hastigheter. Det enda VPN som markerar alla rutorna är PureVPN.

  Hur man tittar på FIFA World Cup 2023

Vi har servrar i inte bara USA och Kanada utan också 140 andra länder. Som ett resultat kan du förfalska din IP till vilket land du vill och få tillgång till de tjänster som finns tillgängliga där. Dessutom skulle vår toppklasskryptering hålla dina internetuppgifter skyddade mot cyberhot. Så vänta inte mer och kolla VPN för att komma åt Disney Plus från Mexiko.