Hur du tar bort Pokémon Go-konto permanent


Hur du tar bort Pokémon Go-konto permanent

07/08/19

Pikachu, jag väljer dig! Det ger säkert tillbaka en barrage av minnen!

Niantic utvecklade det mest populära mobilspelet, Pokémon Go! Du måste ha spelat den med dina vänner, familj eller helt solo, som en ensam varg. Naturligtvis kanske du har stött på en stolpe eller två medan du spelade den.

Det har verkligen haft en långvarig inverkan i Augmented Reality (AR) -industrin med sitt livsaktuella och mindboggling-spel. Men oavsett hur häpnadsväckande detta AR-spel kan vara, kan du inte ignorera det faktum att det kommer med ett pris som inte alla användare har råd med. Och priset är DIN PRIVACY!

Om du är en sekretessmedveten användare kan du ha försökt ta bort appen från din enhet. Att ta bort den från enheten skulle inte vara till någon nytta förutom att det skulle hålla dig borta från de dödliga farorna. Det enda sättet att förhindra att dina data går i fel händer är att lära dig att radera Pokémon Go-konto eller profil för gott.

Läs vidare för att lära dig mer om den fullständiga handledning om raderingen av kontot och de ytterligare åtgärderna för att skydda din integritet.

img

Pokemon Go-profil: Varför ska du radera den??

Sekretess är inte bara ett hett århundrade ämne utan en verklig oro för miljarder människor anslutna till det digitala rymden. Och Pokémon Go är bara ännu en kugghjul i växeln som har eskalerat bekymmerna till en annan nivå.

Till att börja med är det inte företaget ensam som kan dra nytta av dina uppgifter. Det finns också tredjepartsutvecklare som är involverade i att skapa falska Pokémon Go-appar för att locka till intet ont användare.

  Disney + arbetar inte med VPN?

För det andra, och ännu viktigare, finns det de besvärliga policyerna för datainsamling som utformats av företaget.

Till exempel är din plats på GPS och din kamera inte de enda komponenter som företaget har åtkomst till. Här är den information som företaget behåller när du accepterar att acceptera deras policyer vid registreringen:

 1. Den samlar in och lagrar ditt namn, födelsedatum, Googles e-post-id, Facebook-e-post-id och din Pokémon Trainer Club-id. Om du skapar kontot på uppdrag av ett mindreårigt barn måste du förse företaget med ytterligare information som de första och sista siffrorna i ditt personnummer.
 2. Utvecklaren förbehåller sig rätten att använda kakor och liknande spårningstekniker för att övervaka ditt spelbeteende som inte bara inkluderar ditt spel eller beteende utan också meddelandena du skickar till dina vänner. Tillagd information den samlar in inkluderar din IP, OS-version och webbläsartyp. Förutom spelutvecklaren kan andra tredjepartsföretag också spara cookies på din enhet.

Hur din personliga identifieringsinformation (PII) kan komprometteras?

Med en stor volym användardata där ute som en sittande anka, finns det inget sätt att en cyberkriminell – inkluderade opportunister – lämnar den orörd.

 • Till att börja med är hackare redan skickliga på att bryta platsspårarna på enheten för att fastställa den faktiska platsen för alla användare.
 • För det andra använder spelet kontinuerligt kameran för att leverera AR-spelet. Som ett resultat har mekanismen en potentiell förmåga att spela in användarnas video, vilket varje beryktad cyberkriminalitet skulle kunna hacka med lätthet.
 • Dessutom har utvecklaren och företaget de fullständiga rättigheterna att använda informationen som de finner lämpligt. Till exempel, i fall av en fusion eller förvärv, skulle företaget förmodligen överlämna skatten med data utan att satsa ett öga.
 • Det finns också en potentiell risk för DDoS-attacker med distribuerad avslag. I själva verket hade datacentret för spelplattformen tidigare varit DDoSed av två ökända hackergrupper. En grupp hävdade till och med att de attackerade den för att visa servrarnas svaga säkerhet och de skulle göra det igen om sårbarheten inte är fixad.
  Netflix fungerar inte på Apple TV? Så här fixar du det.

Hur du tar bort Pokémon Go-profilen permanent

Med så mycket som står på spel finns det inget annat val åt dig än att radera Pokémon Go-profilen och förhindra att dina data “missbrukas” av cyberbrottslingar.

Radera profilen och kontot för Pokémon Go är inte så enkelt som du kan förvänta dig av andra tjänster, dvs det finns ingen “radera konto” -knapp. För att ta bort kontot måste du fylla i formuläret för borttagningsbegäran, som finns på den officiella supportwebbplatsen.

När du fyller i och skickar in formuläret, tar det några veckor att behandlas. Efter godkännandet kommer alla dina data att tas bort permanent. Som ett resultat skulle du behöva en ny id om du vill spela spelet igen i framtiden.

Steg-för-steg-handledning

 1. Gå till Pokémon Go-supportwebbplats genom att klicka på detta länk.
 2. hur man tar bort Pokémon Go-konto steg 1

 3. Ange ditt e-postadress och Användarnamn i förfrågningsformuläret.
 4. hur man tar bort Pokémon Go-konto steg 2

 5. Välj Ta bort mitt konto i Pokémon Go: Problemtyp rullgardinsmenyn.
 6. hur man tar bort Pokémon Go-konto steg 3

 7. Skriv skäl för stänger kontot.
 8. hur man tar bort Pokémon Go-konto steg 4

 9. Gå in i captcha klicka sedan på skicka till ta bort kontot permanent.
 10. hur man tar bort Pokémon Go-konto steg 5

Gå utöver för att skydda din integritet

Eftersom integritet är och alltid kommer att vara den största oroen för sådana drastiska steg, kommer att radera en applikation inte stoppa inkräktare eller cyberbrottslingar för den delen. Det rekommenderas alltid att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda din integritet, till exempel att installera ett VPN (Virtual Private Network).

PureVPN beväpnar dig med kraften i militär kryptering och absolut anonymitet. Med vår 256-bitars krypteringsteknik garanteras du maximalt dataskydd mot varje tvingad eller obehörig åtkomst. Dessutom, med de tillagda anonymitetsfunktionerna och funktionaliteterna, kommer du att kunna hålla alla typer av sekretessbrott i schack.

Så få PureVPN och säkra dina data såväl som din integritet en gång för alla!

Vill du ta tillbaka din integritet online? Du kanske vill kolla nedanstående guider:

no-log-img

PureVPN är No-Log Certified!

PureVPNs No-Log-policy har validerats av en av de ledande USA-baserade oberoende revisorerna. PureVPN är inte bara den snabbaste utan också en verifierad No-Log VPN-leverantör!