Skaffa amerikanska Netflix på Apple-enheter


Skaffa amerikanska Netflix på Apple-enheter

Publicerad: 3 mars 2020

Att titta på Netflix på en bärbar enhet som din iPhone eller iPad är ett ganska bekvämt alternativ när du är på språng. Om du är en ivrig streamer och inte vill missa din favorit-TV-show i en förmodad instans som att resa, kommer den här guiden att visa dig hur du får Netflix-appen på din iPhone eller iPad. Dessutom har den också ett snyggt knep för att komma åt det mäktiga amerikanska Netflix-biblioteket utanför USA.

Skaffa amerikanska Netflix på Apple-enheter

Även om Netflix bäst konsumeras på en stor skärm som Apple TV, är det inte så illa att titta på den på en kompakt Apple-enhet som en iPhone eller iPad. Den är bärbar, Netflix har en dedikerad app för iPhone och iPad som ger tillgång till allt innehåll med ett klick och ögonen justerar skärmen ganska bra också. Så nästa gång du reser, bär ditt eget underhållningsnav i fickan genom att installera Netflix-appen på din iPhone eller iPad. Så här kan du göra det.

 1. Klicka på ikonen ‘App Store’
 2. Välj Sök och skriv ‘Netflix’ i sökfältet
 3. Klicka på ‘Netflix, Inc.’ från sökresultaten
 4. Välj “Get” eller tryck på “Cloud” -ikonen
 5. Nu ska Netflix-appen finnas tillgänglig på din startsida
 6. Starta Netflix >> Ange dina inloggningsuppgifter
 7. Njut av Netflix på iPhone eller iPad
  Hur du stänger av platsdelning på Chrome

Om du inte hittar Netflix-appen i App Store, kontrollera vilken iOS-version du kör på din iPhone eller iPad. Din enhet måste köras på iOS 12.0 eller senare för att ladda ner den senaste versionen av Netflix-appen. Användare som kör tidigare iOS-versioner (5.0 och högre) kan bara ladda ner den om appen redan har hämtats tidigare vid någon tidpunkt. Följ stegen nedan för att kontrollera din iOS-version.

 1. Gå till Inställningar > ‘Allmän > ‘Handla om’
 2. Ditt iOS-versionsnummer kommer att anges bredvid ‘Version’

Om du kör iOS version 5.0 eller 11.4.1 och har laddat ner Netflix-appen på din iPhone eller iPad tidigare kan du ladda ner en äldre version av Netflix som är kompatibel med din nuvarande iOS-version.

Hur man tittar på American Netflix på iPhone eller iPad eller IOS

Nu när du har Netflix-app som körs på din enhet, låt oss komma ner till den snygga i den här guiden.

Om du är baserad i USA och reser utanför regionen kommer du bara kunna få tillgång till innehållsbiblioteket som finns i det land där du ska åka. Det betyder att man måste säga adjö till de hundratals titlar som bara finns i det mäktiga amerikanska biblioteket tills du kommer hem.

Att outsmarting Netflix är inte lika enkelt som det brukade vara så grundläggande som att ändra DNS-inställningarna eller använda en proxy fungerar helt enkelt inte. Det du behöver är ett konsekvent fungerande trick för att bryta tidigare platsbaserade hinder som är associerade med Netflix innehållsbibliotek. Det är där en pålitlig Netflix VPN som PureVPN räddas.

En VPN krypterar din internettrafik och leder den genom en VPN-server placerad på en avlägsen plats, som i detta fall är USA. Detta tar i sin tur bort alla spår av din riktiga IP-adress och lurar Netflix att tro att tjänsten nås från någon annanstans. Populära VPN-tjänster som PureVPN kan skryta med så mycket som 2000+ servrar över hela världen med hundratusentals IP-adresser som nästan är omöjliga för Netflix att upptäcka oavsett hur smart och effektiv deras djupa paketkontrolltekniker blir..

  Hur man hindrar någon från att spionera på din mobiltelefon

Gör alla VPN: er?

Helt säkert inte. Ett gratis VPN eller ett grundläggande VPN som har ett begränsat servernätverk är bundet av att upptäcka och svartlista av Netflix på grund av återkommande IP-adresser. Om du vill titta på US Netflix konsekvent utan irriterande proxyfel väljer du en ansedd VPN-tjänst som PureVPN.

Vad gör PureVPN till den bästa VPN för amerikanska Netflix?

PureVPN ger åtkomst till så mycket som sju populära Netflix-mediebibliotek inklusive amerikanska Netflix. Några andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar:

Dedikerad iOS-app

PureVPN har en dedikerad iOS-app som du kan installera från App Store på några sekunder. Detta ska vara din portal till en obegränsad värld av Netflix-strömning.

Ingen-loggcertifierad

PureVPN följer strikt sin policy för nolllogg. Det är bland de få VPN-leverantörerna som gick igenom en oberoende säkerhetsrevision av sin sekretesspolicy och system för att bevisa det.

Stort servernätverk

PureVPN har ett enormt nätverk av 2000+ servrar strategiskt spridda på 180+ platser. Med över 300 000 IP-adresser till ditt förfogande är chansen att upptäckas av Netflix med en återkommande IP-adress nästan noll. Dessutom kan du också välja en landsspecifik dedicerad IP för att se till att din IP-adress aldrig delas med någon annan

Hur man tittar på American Netflix med PureVPN

Här är vad du behöver göra:

 1. Registrera dig på PureVPN (om du inte redan har gjort det)
 2. Gå till ‘App Store’ och sök ‘PureVPN’ i sökfältet
 3. Välj “Get” eller tryck på Cloud-ikonen för att ladda ner och installera PureVPN iOS-appen från App Store
 4. Starta PureVPN-appen och logga in med dina referenser
 5. Från listan över ‘Populära webbplatser’, klicka på ‘USA Netflix’
 6. Nu kan du titta på US Netflix på din iPhone eller iPad var som helst i världen
  Slowloris Attack

Om du har en Apple TV 4 eller Apple TV 4K, följ stegen nedan för att få Netflix-appen på din enhet.

 1. Gå till startskärmen och öppna ‘App Store’
 2. Sök ‘Netflix’ i app store och klicka på ‘Get’ för att installera appen
 3. När installationen är klar hittar du appen direkt på din startsida

Hur man får amerikansk Netflix på Apple TV

Om du är en ny prenumerant på Netflix och vill titta på den på din Apple TV är du i en obehaglig överraskning. De regionala begränsningarna som tillämpas av Netflix låter dig inte strömma annat innehåll än vad som är tillgängligt i ditt lokala mediebibliotek.

Netflix har dedikerade innehållsbibliotek för olika regioner, och tillgången på innehåll beror mycket på var du befinner dig. Till exempel är American Netflix, som är den överlägset mest populära och omfattande, endast begränsad till USA.

Att strömma Netflix på Apple TV är en fantastisk upplevelse, men du kan ta det upp genom att få tag i det mest önskvärda amerikanska Netflix-biblioteket. Lösningen är så enkel som 123. Genom att helt enkelt ansluta till PureVPN-server i USA ska allt innehåll i det amerikanska biblioteket göras tillgängligt för dig. PureVPN har ett omfattande servernätverk, väloptimerat för strömning och håller inga loggar över dina onlineaktiviteter.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me