Hur man installerar Kodi på Amazon Fire Stick och Fire TV


Hur man installerar Kodi på Amazon Fire Stick och Fire TV

Publicerad: 17 oktober 2023

Älskar du att titta på Kodi? Lär dig sedan hur du installerar Kodi på Amazon Fire Stick och Fire TV i den här guiden. Dessutom, få PureVPN för endast $ 0,99 för att få tillgång till de bästa Kodi-addon och bli av tristess hemma.

Amazon Fire Stick är en utmärkt streamingtjänst för människor som alltid är på resande fot och vill ta hela sin underhållningsupplevelse varje gång de åker till en ny plats. Den innehåller olika innehåll som TV-program, filmer och dokumentärer från olika genrer. Du har mycket tillgängligt till ditt förfogande, men du kan krydda ditt liv med oändligt innehåll genom att få Kodi on Fire Stick.

Tyvärr är Amazon Fire Stick för närvarande mer fokuserat på att rikta in sig på amerikanska användare som har ett Amazon Prime-konto. Om du inte har en, kan du bara komma åt en grundversion av Amazon Fire Stick som erbjuder mycket lite innehåll.

Samtidigt är Kodi en stor strömmande mediaspelare som har en öppen källkod, så att du kan använda ett obegränsat antal tillägg och få tillgång till obegränsat innehåll i Kodi-mediaspelarappen. Eftersom Kodi är en tredjepartsapp kan den inte installeras på din Fire Stick om du inte aktiverar din enhet att tillåta nedladdningar och installationer från okända källor – mer om det senare.

Men det är vad folk har gjort på sistone, och det är exakt vad den här artikeln syftar till att förklara, “Hur man använder Amazon Fire Stick med Kodi”.

  Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel

Hur man får Amazon-konto i din region

Tyvärr, Amazon TV Fire Stick är begränsad till endast ett fåtal länder, till exempel USA, Storbritannien, Tyskland, Australien och Japan. Utanför dessa länder kan du inte komma åt Amazon Prime på grund av regionala begränsningar.

Amazon Fire Stick begränsar din åtkomst baserat på din region, så om du är belägen i någon annan region, till exempel i Frankrike, Spanien eller någon annanstans i Asien, kommer du att fortsätta möta blockering och otillgänglighet för tjänster. För att komma åt tjänsten utanför de regioner som nämns ovan måste du ändra din IP-adress, och det bästa sättet att göra det är att använda en VPN.

Hur man installerar Kodi på Amazon Fire Stick

Att installera Kodi på Fire Stick är extremt enkelt. Om du har installerat en app på din Amazon Fire Stick eller Amazon Fire TV tidigare kommer installationen av Kodi inte att vara något problem för dig. Men om du inte har installerat någon app tidigare kan du följa anvisningarna nedan och enkelt navigera genom installationsprocessen:

Öppna enhetsinställningar

Gå till inställningsmenyn på din Amazon Fire Stick och klicka på Enhet

Aktivera appar från okända källor

Gå till enhetsmenyn genom att navigera till utvecklaralternativ. Leta efter alternativet som säger “Apps från okända källor” och se till att det är aktiverat.

Skaffa en Downloader-app

Det finns många fantastiska nedladdningsappar tillgängliga för gratis nedladdningar. Du kan välja en som du hittar bättre recensioner och användbarhet för.

Ladda ner Kodi med hjälp av Downloader

När du har laddat ner Downloader på din Amazon Fire Stick fortsätter du med att installera Kodi. Starta nedladdaren och ange följande URL för att rikta nedladdaren till installationsfilen för Kodi.

  Hur du stänger av platsdelning på Chrome

Få Kodi-tillägg du föredrar

Att installera tillägg på Kodi är enkelt. Du behöver bara vara säker på rätt tillägg som du behöver. Det beror på att det finns tusentals videotillägg tillgängliga för gratis nedladdningar, och var och en av dem erbjuder olika innehåll. Om du vill veta mer om hur du installerar videotillägg för att titta på Kodi på Fire Stick.

Använd alltid ett VPN med Kodi

Kodi har varit i centrum för heta debatter mellan innehållsproducenter och distributörer på sistone. Många hävdar att Kodi gör piratkopiering av innehåll enkelt, och därför bör det förbjudas. Följaktligen har många länder reglerat Kodis användning i sin demografi, ofta smällar Kodi-användare med rejäl böter.

Det är inte den enda nackdelen med att använda Kodi utan VPN. De flesta Kodi-tillägg tillgängliga online är öppen källkod. Därför kan äktheten och transparensen för dessa tillägg aldrig garanteras. Tidigare har många Kodi-tillägg rapporterats stjäla konfidentiell användardata utan deras samtycke eller kunskap.

För att hålla dina uppgifter säkra på nätet och förbli säkra mot böter som åläggs av din regering för att använda Kodi, använd en premium-VPN som PureVPN. Vid anslutning maskeras din riktiga IP-adress, som har din platsinformation, och ersätts av en ny pseudo-IP-adress. Detta ger dig en ny onlineidentitet, så att du kan undvika alla begränsningar och få tillgång till ditt favoritinnehåll på Kodi med full sinnesfrid.

Så här kan du installera PureVPN på Amazon Fire Stick,

  1. Registrera dig för PureVPN
  2. Skaffa PureVPN för Fire Stick
  3. Installera, logga in med ditt användarnamn och lösenord och anslut sedan
  4. Välj USA som din föredragna server
  5. Njut av Amazon-tjänster från hela världen
  Servicevillkor för PureVPN Affiliate Program

När du väl har installerat PureVPN kommer du att kunna komma åt alla Amazon-tjänster, som tidigare var blockerade i din region. Att ställa in och titta på Kodi on Fire Stick är lika enkelt som det blir.