Servicevillkor för PureVPN Affiliate Program


Servicevillkor för PureVPN Affiliate Program

Dessa villkor gäller för deltagare i PureVPN Affiliate Program (the "Program").

Dessa villkor förklarar hur PureVPN driver sitt Affiliate-program och de olika sätten som du får delta i detta program. Vänligen läs dessa villkor noggrant innan du går med i Affiliate-programmet. Genom att gå med eller delta i programmet indikerar du att du accepterar dessa villkor och att du samtycker till att följa dem. Du måste bekräfta ditt deltagande när du registrerar dig för att gå med i programmet på http://www.purevpn.com/affiliate/vpn-affiliate.php.

1. Vad är PureVPN, vilka är dess villkor & villkor och vad som är Affiliate-programmet?

PureVPN och Affiliate Program drivs båda av GZ Systems Ltd. Vi är ett företag registrerat i Hong Kong under företagsnummer 1544568.

Om du har några frågor angående dessa villkor kan du kontakta oss via e-post på: [e-post skyddad]

Affiliate-programmet tillåter alla individer eller företag att tjäna remissprovision från att hänvisa kunder till PureVPN.com ("vår websida"). Referensprovision kommer att genereras när en ny kund, som hänvisas av ett dotterbolag, köper en paketplan för att använda våra tjänster (dvs. en "Prenumeration"). Denna remissprovision blir giltig när fakturan markeras som betald och godkänd av backend.

 • Namn och IP-adresser
 • Operativsystem
 • Operativa loggar

2. Registrering i affiliate-programmet

Genom att gå med i Affiliate-programmet bekräftar du att:

 • Du är juridiskt kapabel att ingå bindande kontrakt.
 • Du kommer att tillhandahålla korrekta och fullständiga registreringsdata och att du ska informera oss om eventuella ändringar i dina registreringsuppgifter.
 • Om du agerar för en organisation (t.ex. ett företag eller ett partnerskap), har du behörighet att ingå dessa villkor för och för den organisationens räkning (i vilket fall hänvisningar i dessa villkor till "du" är till den organisationen, och inte dig personligen)
 • Du är inte belägen i följande länder: Algeriet, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Kamerun, Kap Verde, Centralafrikanska republiken, Tchad, Komorerna, Kongo, Demokratiska republiken Kongo, Republiken Elfenbenskusten , Djibouti, Egypten, Ekvatorialguinea, Eritrea, Etiopien, Gabon, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Kenya, Lesotho, Liberia, Libyen, Madagaskar, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Marocko, Moçambique, Namibia, Niger, Nigeria, Rwanda, Sγo Tomι och Prνncipe, Senegal, Seychellerna, Sierra Leone, Somalia, Sudan, Swaziland, Tanzania, Gambia, Togo, Tunisien, Uganda, Vietnam, Zambia och Zimbabwe, Burma, Myanmar, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan , Syrien, Ukraina eller Ryssland..
 • Genom att komma åt och använda vår webbplats och tjänsterna på vår webbplats och delta i programmet följer du alla tillämpliga lagar och regler i det land där du är belägen.
 • Olagliga, skadliga, hotande eller på annat sätt stötande exempelvis porrsidor.
 • Underlättar eller främjar olaglig fildelning, intrång i upphovsrätt eller datorhackning.
 • Underlättar eller främjar annan kriminell handling eller brott mot civilrätten.
 • Du får inte använda din affiliate-länk för att beställa prenumerationer för dig själv.

Vi kan, efter eget gottfinnande, granska din webbplats efter ditt godkännande av dessa villkor för att säkerställa att du uppfyller dessa villkor.

Vi kan, efter eget gottfinnande, välja att avslå en ansökan av någon anledning (och är inte skyldiga att lämna ut sådana skäl).

Vi har rätt att stänga av eller stänga något konto hos oss och blockera din användning av vår webbplats, om du (enligt vår åsikt) inte har uppfyllt någon del av dessa villkor. Du förstår att ditt konto är individuellt för dig och att vi kan stänga av eller stänga ditt konto om du försöker överföra eller använda ditt konto till / för en annan person.

Du ansvarar för att alla personer som använder ditt konto hos oss känner till dessa villkor och att de följer dem.

Du ansvarar för all användning av dina säkerhetsuppgifter och ditt konto. Du måste behandla ditt användarnamn, lösenord och andra säkerhetsdetaljer som konfidentiella och inte avslöja det till någon annan person. Du måste också förhindra obehörig åtkomst till ditt konto.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till sådan behandling och du bekräftar att all information som du tillhandahåller är korrekt och inte vilseledande.

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till att vi kan använda dessa för att kontakta dig för att meddela dig om aktivitet på vår webbplats eller på ditt affiliate-konto.

3. Vår relation med dig

Ingenting i dessa villkor ska utgöra, eller anses skapa, ett partnerskap mellan dig och oss; och inte, utom vad uttryckligen föreskrivs, ska det utse eller anses utse varken du eller oss som agent för den andra för något syfte.

Med förbehåll för uttryckliga bestämmelser om motsatsen i dessa villkor, ska du inte ha någon rätt eller behörighet att ingå något avtal, göra någon representation, ge någon garanti, åta oss något ansvar, påta sig någon skyldighet, antingen uttryckligt eller underförstådd, av något slag på för oss eller för att binda oss på något sätt.

4. Länkar och kakor på webbplatsen

Vi ska förse dig med material för att länka till vår webbplats i din anslutna instrumentpanel. Dessa material inkluderar HTML-koden för länken och ett urval av grafiska filer (t.ex. banners) som HTML-koden ska tillämpas på.

HTML-koden, som den visas i din partnerpanel, måste kopieras exakt och inte ändras på något sätt. Underlåtenhet att följa detta villkor kan leda till att du inte får någon kredit för försäljning av prenumerationer som genereras via din webbplats.

Under inga omständigheter får någon av de grafiska filerna som tillhandahålls av oss modifieras på något sätt utan vårt förut skriftliga tillstånd. Du får inte använda dina egna grafiska filer för att länka till vår webbplats.

  Hur man hittar billiga flyg till Kina

Alla grafiska filer som vi kan tillhandahålla för användning som länkar kan visas på hela din webbplats eftersom du anser lämpligt under dessa Villkor. Vi förbehåller oss rätten att begära ändring eller borttagning av en länk från din webbplats.

Du är skyldig att ta fullt ansvar för att upprätthålla alla länkar till vår webbplats från din webbplats.

När en kund följer din affiliate-länk till vår webbplats placerar vi en spårningskaka på den kundens dator eller mobilenhet som kommer att användas för att identifiera den kunden som en remiss från dig, förutsatt att kunden skapar ett konto på vår webbplats inom 90 dagar ( varefter cookien går ut). Om kunden använder en annan dator eller mobil enhet för att skapa ett konto eller ta bort spårningskakan innan han skapar kontot, har vi inget ansvar att betala provision för sådant abonnemang (er) som köpts av den kunden..

5. Visning av prisinformation

Som medlem är du fritt att visa priser och annan information om våra prenumerationer. Det är ditt ansvar att hålla sådan information uppdaterad genom dina egna ansträngningar. Även om vi kan informera dig innan vi ändrar priset har vi ingen skyldighet att göra det.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser i enlighet med vår egen policy.

6. Beställningar

Vi åtar oss att använda våra bästa och rimliga ansträngningar för att bearbeta och fullfölja alla beställningar för prenumerationer placerade av hänvisade kunder genererade av dig.

Vi förbehåller oss rätten att avslå beställningar som inte följer vår policy .

Det ska vara vårt fulla ansvar att se till att alla beställningar genomförs och att tillhandahållande av tjänster utförs i enlighet med våra kundvillkor. Vi ansvarar för orderingång, betalningsbehandling, avbokningar och all efterföljande kundservice. Du får inte ha ytterligare deltagande med kunden eller genomföra transaktionerna, och alla kunder kommer att bli medvetna om detsamma.

Om ditt e-post-ID eller ett av din användares e-post-ID redan är registrerat i vår databas kommer varje försäljning via din Affiliate-länk varken att spåras eller dras.

7. Främjande av anknytningslänkar

Du får inte använda följande metoder för att sälja eller marknadsföra prenumerationer:

E-post-skräppost: skicka oönskad marknadsföringsmail. Du kan dock skicka e-postmeddelanden till personer du känner eller som har gett dig tillåtelse att skicka dem marknadsföringsmeddelanden för produkter och tjänster som liknar PureVPN.com;

Kommentarspam: publicerar referenslänkar på bloggar, anslagstavlor och forum i fall där diskussionen eller innehållet inte är relaterat till de tjänster vi erbjuder. Du kan emellertid annonsera din hänvisningslänk på webbplatser som diskuterar VPN / proxy-tjänster eller i en forumsignatur. Du bör aldrig använda automatiserade bots för att posta kommentarer som innehåller din partnerlänk;

Black Hat-tekniker: använda “Black hat” SEO-marknadsföring på din webbplats, till exempel fyllning av nyckelord, osynlig text eller dörröppningssidor;

Incitament: erbjuda incitament till användare, till exempel cashback eller andra belöningar, utom när det underlättas av funktioner på vår webbplats;

Använda varumärket: Inga filialer får använda varumärket i sina egna domänutvidgningar på något sätt, form eller form (.co.uk, .us, .org, .fr, .com, etc.)

Använda förbjudna nyckelord: Inget anslutet företag får bjuda på några online-annonseringssystem (som Google Adwords osv.) För följande nyckelord och någon variation eller felstavning:

PureVPN

Ren VPN

PureVPN-programvara

PureVPN-app

Om det finns något anslutet företag som använder dessa nyckelord eller andra stavningsstavar eller variationer, avbryts provisionen för det dotterbolaget för den specifika månaden.

Du får inte placera dina affiliate-länkar på någon webbplats som innehåller innehåll som är:

Använd en Affiliate-länk eller ID för att köpa användarkonton för dig själv eller för att marknadsföra på liknande sätt. I händelse av en sådan situation har vi rätt att vidta strikta åtgärder mot dig, vilket till och med kan leda till att ditt Affiliate-konto stängs av.

Alla länkar måste ha attributet till "no-follow" eller "sponsrad"

Enligt Googles nya policy måste du använda rel ="sponsrad" eller rel = ”nofollow” -tagg i ditt hyperlänkattribut för vår affiliate-länk.

Till exempel:

&lta rel ="sponsrad" href ="https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=xyz"&gt PureVPN &lt / a&gt

Eller

&lta rel ="nofollow" href ="https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=xyz"&gt PureVPN &lt / a&gt

8. Försäljningsrapportering och betalning av remissavgifter

Fullständig rapport om all försäljning av prenumerationer som genereras via dina affiliate-länkar kommer att finnas tillgänglig på din affiliate-instrumentpanel. Vi förbehåller oss rätten att ändra formen och innehållet i sådana rapporter utan föregående meddelande.

Våra affiliate-provisionskurser visas på vår webbplats och vi kan ändra dessa priser och våra priser när som helst utan föregående meddelande.

I enlighet med dessa villkor betalar vi dig remissprovisioner för all försäljning av prenumerationer som genereras av dig, med undantag för prenumerationer som betalas via Linkshare, Apple iTunes Store och Google Playstore.

Vi ska skicka betalning till dig med den betalningsmetod du har valt i din affiliate-instrumentpanel. Om ingen betalningsmetod väljs, är vi inte skyldiga att göra betalningar till dig. Vårt enda ansvar är att skicka betalning med hjälp av de uppgifter som du tillhandahåller och vi har inget ansvar för förlorade betalningar till följd av att uppgifter har angetts felaktigt av dig.

Betalningar kommer att skickas efter att du har mottagit en manuell begäran från dig som kan göras från affiliate-instrumentpanelen, under förutsättning att ditt saldo är över lägsta betalningsgräns. Observera att betalningar som inte krävs inom ett år eller konton med ofullständiga betalningsuppgifter efter en faktureringscykel kommer att upphöra.

  Hur man tittar på Rugby World Cup 2023

Vår standardbetalningsvaluta är amerikanska dollar och vår standardbetalningscykel börjar från den första och slutar den sista dagen i en månad. Provisioner kommer att betalas efter faktureringscykeln, mellan 15 och 20 i nästa månad.

Innan vi gör några betalningar förbehåller vi oss rätten att granska ditt konto för att säkerställa att dessa villkor följs. Vi har ingen skyldighet att göra betalningar till dotterbolag som bryter mot dessa villkor. Om det inte är tydligt för oss hur du hänvisar kunder till vår tjänst kommer vi att kräva att du tillhandahåller sådan information innan vi betalar till dig.

I händelse av återkrav (er), återbetalningar eller avbokningar från kunder som hänvisats av dig, kommer din provision att annulleras. Om vi ​​redan har betalat den relevanta provisionen till dig, drar vi det beloppet från vår nästa betalning till dig. Återbetalningar kommer att göras till kunder i enlighet med vår återbetalningspolicy eller efter eget gottfinnande.

Om hastigheten på återkrav, återbetalningar eller avbokningar på ditt konto är ovanligt hög eller vi misstänker att ditt affiliate-konto används för bedräglig aktivitet, förbehåller vi oss rätten att placera begränsningar på ditt konto, inklusive men inte begränsat till, avbryta ditt konto och behålla alla summor inom kontot samt påbörja en fullständig utredning. Du ger oss ditt tillstånd att informera behöriga myndigheter eller tredje parter om bedrägeri eller misstänkt bedrägeri och först när vi är övertygade om att ärendet är löst ska vi ta bort eventuella begränsningar på ditt konto.

9. Immateriella rättigheter

Såvida inte annat uttryckligen anges är vi de enda och exklusiva ägarna av alla immateriella rättigheter ("IP-rättigheter") på vår webbplats, inklusive men inte begränsad till, all kod, text, ljud, video, grafik, fotografier och andra bilder som utgör en del av webbplatsen.

Vi ska vara de enda och exklusiva ägarna av alla IP-rättigheter som kan finnas i alla framtida uppdateringar, tillägg och ändringar av vår webbplats.

Genom att ta dig in i Affiliate-programmet ger vi dig en icke-exklusiv, icke-överförbar, royaltyfri licens för att använda våra varumärken, “PureVPN” och “Pure VPN” (vår "varumärken").

Du får använda våra varumärken endast i den utsträckning som krävs för att upprätta länkar och utföra dina skyldigheter som ett dotterbolag enligt dessa villkor (t.ex. för att illustrera en artikel eller en länk). Exempel på förbjudna aktiviteter inkluderar att placera anknytningslänkar på en webbplats som använder ett eller flera av våra varumärken i dess domännamn (t.ex. www.PureVPNDiscount.com) eller på en webbplats som kan ge intrycket att det drivs av oss. Om du använder några videor producerade av oss får du inte redigera sådana videor eller länkar inbäddade i dem.

I händelse av att du vill använda våra varumärken för något syfte utanför dessa villkor, får du inte göra det utan vårt förut skriftliga medgivande, vars beviljande ska ske efter eget gottfinnande.

Genom att acceptera dessa villkor samtycker du till att:

Våra varumärken ska förbli PureVPNs egendom om inte och tills vi tilldelar dessa märken till en tredje part; inget i dessa villkor ska anses ge dig äganderätt till våra varumärken; och du får inte bestrida giltigheten av våra varumärken.

10. Ansvar

Genom att acceptera dessa villkor samtycker du till att du ska fullständigt ersätta oss mot allt ansvar, förlust, skador, kostnader och kostnader (inklusive juridiska utgifter) som tilldelats eller uppstått eller betalats av oss som ett resultat av, eller i samband med: brott mot något garanti från dig i förhållande till din webbplats; alla påståenden om att din webbplats kränker patent, upphovsrätt, varumärke eller andra immateriella rättigheter för någon annan person, förutom i den utsträckning som anspråket uppstår från överensstämmelse med villkor som anges av oss; och varje handling eller underlåtenhet av dig eller dina anställda, agenter eller underleverantörer för att fullgöra dina skyldigheter enligt dessa villkor.

Vi är inte ansvariga gentemot dig för indirekt eller följdskada som du kan drabbas även om sådan förlust är rimligt förutsebara eller om vi har blivit informerade om möjligheten att sådan förlust uppstår.

11. Uppsägningstid

Detta avtal träder i kraft när din ansökan om att gå med i Affiliate-programmet godkänns av oss och kommer att fortsätta att vara bindande såvida inte eller tills du eller oss meddelar den andra skriftligen att den vill säga upp detta avtal, i vilket fall detta avtal kommer att avslutas omedelbart.

Vid anmälan om uppsägning anses leverans via e-post som en skriftlig och omedelbar form av anmälan.

Trots de andra bestämmelserna i denna klausul, kan vi omedelbart säga upp detta avtal utan föregående meddelande om vi, enligt eget gottfinnande, fastställer: att du eller någon av dina hänvisade kunder bedriver bedrägeri eller är misstänkta för bedrägeri; att vi har tvivel angående din sanna identitet och att du inte kan ge oss lämplig identifiering för att effektivt verifiera din identitet; vi har upptäckt att du är belägen i ett av de blockerade länderna (inklusive om du har använt en VPN för att kringgå vårt geografiska platsblock i dessa länder); att någon av dina aktiviteter utgör en risk för programmets integritet; och / eller att du är med och sprider negativa åsikter / åsikter om oss.

12. Användning av information

Du erkänner att din personliga information (vilket betyder all information om dig som du kan identifieras personligen från, till exempel ditt namn, adress, telefonnummer eller e-postadress) kan användas av oss för följande syften: för att ställa in och underhålla ditt konto med oss; och för tillhandahållande av de tjänster som detta program hänför sig till; att följa relevanta bestämmelser om din registrering hos oss, inklusive verifiering av informationen som du tillhandahåller oss; att övervaka aktiviteter för att upptäcka bedräglig eller på annat sätt olaglig, kriminell eller felaktig verksamhet (inklusive penningtvätt) och brott mot dessa villkor; och att undersöka och / eller förhindra sådana aktiviteter; att rapportera sådana aktiviteter till relevanta myndigheter eller andra leverantörer av onlinetjänster; att hålla dig informerad om framtida evenemang, erbjudanden och kampanjer i relation till ditt konto; och för att ge dig viktig information om ditt konto; för något annat syfte som är nödvändigt för att fullgöra våra avtalsmässiga skyldigheter gentemot dig, eller för att säkerställa att du uppfyller dina avtalsenliga åtaganden gentemot oss.

  Se Brit Awards Live 2023

Du samtycker härmed till användningen av din personliga information som anges ovan av oss, inklusive avslöjande av oss till relevanta tredje parter för sådana ändamål, inklusive men utan att begränsa till: identifiera och / eller åldersverifieringsbyråer och / eller kreditkontrollbyråer ; relevanta myndigheter, andra onlinetjänsteleverantörer, banker, kreditkortsföretag, elektroniska betalningsleverantörer eller andra finansiella institutioner, och du godkänner härmed att samarbeta fullt ut med oss ​​när det gäller sådan utredning av aktiviteter som den eller någon sådan tredje part kan utföra.

13. Allmänt

Kommunikation: Villkoren är på engelska, och alla kontrakt och annan kommunikation mellan dig och oss ska vara på engelska. Lagen kräver att en del av informationen eller kommunikationen vi skickar till dig är skriftlig. Du accepterar att kommunikationen med oss ​​huvudsakligen kommer att vara elektronisk, via vår webbplats eller via e-post, och att detta utgör skriftlig kommunikation.

När du kontaktar dig kommer vi att använda telefon, e-post eller postadress som du anger till oss vid registreringen eller någon ersättning för de uppgifter som du har angett på ditt konto på vår webbplats.

All officiell kommunikation eller meddelande från dig till oss ska skickas till våra post- och e-postadresser.

Hela avtalet: Dessa villkor och det material som avses i villkoren: (i) anger hela avtalet mellan dig och oss angående vår webbplats och programmet; (ii) ersätter alla tidigare eller befintliga representationer, avtal eller kommunikationer mellan dig och oss angående vår webbplats eller programmet. Vi kommer inte att vara bundna av någon skyldighet, villkor eller annan bestämmelse som skiljer sig från eller utöver de som anges i dessa villkor såvida inte en av våra styrelseledamöter har godkänt och specifikt angett att vara en variation av dessa villkor.

Ogiltiga villkor: Om någon del av dessa villkor visar sig vara ogiltig eller inte kan verkställas, ska resten av villkoren inte påverkas. Överföring av rättigheter och skyldigheter: Avtalet mellan dig och oss (som anges i dessa villkor) är bindande för du och oss och våra respektive efterträdare och anställda. Du får inte överföra, tilldela, debitera eller på annat sätt bortskaffa ditt kontrakt med oss, eller några av dina rättigheter eller skyldigheter som uppstår enligt det, utan vårt skriftliga förhandsgodkännande. Vi kan när som helst överföra, tilldela, debitera, underkontrakt eller på annat sätt bortskaffa vårt kontrakt med dig, eller någon av våra rättigheter eller skyldigheter som uppstår enligt det..

Förseningar i verkställigheten: Om vi ​​inte insisterar på strikt fullgörande av någon av dina skyldigheter, eller om vi inte utövar några av våra rättigheter eller rättsmedel, kommer detta inte att utgöra ett avstående från sådana rättigheter eller rättsmedel och kommer inte att befria dig från att följa sådana skyldigheter.

Lagar och tvister: Dessa villkor, bildandet av avtalet mellan oss, användning av vår webbplats, användningen av våra tjänster och alla tvister eller anspråk som uppstår till följd av någon av dem (inklusive tvister eller anspråk på icke-kontraktsmässiga villkor) styrs av lagar i Hong Kong. Alla tvister mellan oss ska avgöras endast av domstolarna i Hong Kong, förutom att vi kan verkställa all dom i världen där du kan ha tillgångar eller vara belägen.

Begränsat ansvar:

PureVPN ansvarar inte under några omständigheter för särskilda, följd-, tillfälliga eller bestraffande skador som uppstår till följd av eller på något sätt kopplat till detta avtal och / eller tjänster och produkter som du kan välja att köpa eller använda, inklusive men inte begränsat till: skador på förlorade vinster, förlust av användning av tjänster, förlust av data, förlust av integritet, skador till tredje part. Denna klausul om begränsat ansvar kommer att gälla även om PureVPN har meddelats om möjligheten till några fordringar. Under inga omständigheter får PureVPNs maximala ansvar överstiga det totala belopp som du betalar för tjänsten eller produkten.

Viktig notering:

Medan PureVPN kan ändra sina villkor & Villkor över tid, den senaste iterationen av dessa villkor & Villkor kommer alltid att finnas tillgängliga på www.purevpn.com/term.php. Rätten att ändra villkoren & Förhållanden, när och när det är nödvändigt, kommer att ske enligt PureVPN: s ledning. PureVPN kommer dock att meddela dig om väsentliga ändringar av villkoren & Villkor via en uppdatering eller e-post. Om en användare fortsätter att använda PureVPN efter villkoren & Villkoren har ändrats, det kommer att behandlas som ett avtal av användaren till de reviderade PureVPN-villkoren & Betingelser.