Bästa Telegram VPN för att låsa upp det var som helst


Bästa Telegram VPN för att låsa upp det var som helst

Om du bor i länder som Ryssland och Egypten kommer du inte att kunna komma åt Telegram. Med PureVPN är det enkelt att ta sig runt dessa vägspärrar. Skanna bara din plats till ett annat land där Telegram fungerar och du är bra att åka.

Telegram VPN-logotyp

Telegram är en molnbaserad VoIP- och snabbmeddelandetjänst med mer än 200 miljoner aktiva användare. Det gör att du kan ringa samtal, skicka meddelanden, dela foton och videor samt stora filer på upp till 1,5 Gigabyte (GB). Det finns eleganta och intuitiva appar tillgängliga för både stationära och mobila plattformar, som är fullpackade med ett stort antal imponerande funktioner.

Dessa inkluderar men är inte begränsade till Telegram-kanaler, animerade klistermärken, hemliga chattar och live-lägesdelning. Medan Telegram har vunnit enorm popularitet bland användare runt om i världen, är vissa regeringar inte särskilt förtjust i det. Om du bor i någon av dessa regioner kan du inte komma åt den om du inte installerar en pålitlig Telegram VPN på din enhet.

Läs vidare för att lära dig mer:

Anledningar till att du behöver en Telegram VPN

Följande är några goda skäl till varför du bör överväga att använda ett VPN för Telegram:

1. För att komma åt det var som helst

En av de bästa sakerna med Telegram är utan tvekan dess säkerhetsfunktioner, som ger användare möjlighet att säkert kommunicera med varandra. Dessutom gjorde deras upprepade vägran att ge åtkomst till krypteringsnycklar till regeringar snabbt appen till det bästa valet för integritetsmedvetna individer.

  Disney + arbetar inte med VPN?

Tjänstens rykte som en säker plats att samtala har dock lett till att den helt eller delvis har blockerats i auktoritära länder som Kina, Iran, Ryssland och Egypten. Med ett VPN kan du kringgå denna censur genom att dirigera din trafik genom en server i ett annat land där Telegram inte är förbjudet.

2. För att komma runt bandbreddstrottling

Bandbreddstrottling är i grunden när Internetleverantörer avsiktligt bromsar din Internet-anslutning. De tillämpar mestadels denna praxis när användare konsumerar alltför stora mängder data på grund av strömmande videor eller använder VoIP-applikationer. Som du förväntar dig påverkar detta negativt kvaliteten på dina samtal!

Om du upprättar en VPN-anslutning innan du använder Telegram kommer du att göra det nära omöjligt för din internetleverantör att bestämma vad du ska göra online. Alla dina uppgifter kommer att visas som gibberish på grund av den militära kryptering som tillämpas på den. Eftersom de inte kan övervaka dina onlineaktiviteter kan de inte stryka din VoIP-kommunikation.

Relaterad läsning: Vad är en VoIP VPN och varför behöver du en??

PureVPN – The Best Telegram VPN!

För den bästa Telegram VPN-tjänsten, leta inte längre än PureVPN. Vi är baserade i Hong Kongs sekretessvänliga jurisdiktion och har därför inga obligatoriska lagar om datalagring att följa. Ingen av dina onlineaktiviteter är heller inloggade på våra servrar.

PureVPN är certifierad som en VPN-tjänst utan logg, vilket innebär att inga anslutnings- eller aktivitetsloggar sparas. Även om en juridisk begäran görs, har vi inget att dela med någon! En mängd olika säkerhets- och integritetsfunktioner erbjuds också så att du kan Telegram utan att lyfta röda flaggor.

  Foxtel vs. Kayo: Vilken live-streaming-app är bäst för sportfans?

Internet kill switch, AES 256-bitars kryptering och DNS-läckeskydd används för att skydda din Telegram-kommunikation. Dessutom driver vi ett globalt nätverk med 2 000+ servrar och 300 000+ IP: er på 180+ platser, vilket gör att du enkelt kan komma åt Telegram var som helst som det är blockerat.

Användarvänliga appar finns tillgängliga för alla större mobil- och stationära plattformar, vilket gör det enkelt att använda PureVPN för att komma åt Telegram på alla enheter. Dessutom ger obegränsad bandbredd dig friheten att chatta så mycket du vill.

Fortfarande förvirrad om huruvida PureVPN är rätt passform för dig eller inte? Du kommer att vara glad att veta att vi erbjuder en 31-dagars återbetalningsgaranti för alla våra planer. Detta ger dig en god tid att kolla in tjänsten riskfri!

Hur man använder Telegram med ett VPN?

Det är en enkel process. Följ bara stegen nedan och njut av problemfri tillgång till Telegram från alla hörn av världen:

  1. Köp ett PureVPN-prenumeration genom att gå till vår beställningssida.
  2. Ladda ner och installera din önskade app.
  3. När du är klar loggar du in med dina PureVPN-referenser.
  4. Anslut till en serverplats i alla länder där Telegram är tillgängligt.
  5. Vänta tills VPN-anslutningen upprättas.
  6. Starta nu Telegram-appen och hålla kontakten med dina nära och kära

Vanliga frågor

Här är några av de vanligaste frågorna om Telegram och VPN:

Varför fungerar inte Telegram i Kina även med VPN?

Om du inte kan låsa upp Telegram i Kina trots att du använder ett VPN, är chansen stor att din leverantör inte kan kringgå Great Firewall. Dessutom fungerar inte alla VPN-tjänster i Kina, även om de påstår sig göra det.

  PORTFORMERINGSFORMER

Till skillnad från en del av tävlingen levererar PureVPN faktiskt sina löften. Vi är optimerade för Kina och kommer inte att göra dig besviken när det gäller åtkomst till Telegram – eller bara om någon annan blockerad tjänst – därifrån!

Ska jag använda ett gratis VPN för Telegram?

Om du vill komma åt Telegram från ett land där det är blockerat är det viktigt att se till att dina personuppgifter skyddas oavsett vad. Undrar varför? Det beror på att du försöker kringgå begränsningar som införts av din regering, vilket kan leda till lagliga återverkningar om saker och ting går fel.

Gratis VPN: er har dock allvarliga nackdelar som dåliga hastigheter och svag kryptering. De påstår sig vara gratis, men de är inte annorlunda än någon annan verksamhet. När allt kommer omkring behöver sådana tjänster tjäna pengar för att hålla sig flytande. De flesta av dem är kända för att samla in och sälja sina användares data till tredje parter som annonsörer för en vinst.

Av dessa skäl och mer är det mycket troligt att du inte får den premiumupplevelse du letar efter om du använder ett gratis VPN. För att få åtkomst till Telegram privat och med sinnesfrid rekommenderar vi att hålla oss till betalda VPN-tjänster.

Inpackning av saker

Att komma åt Telegram var som helst är enkelt och snabbt med rätt VPN, och det är just här namnen som PureVPN kommer in!