Hur man tittar på FIFA World Cup 2023


Hur man tittar på FIFA World Cup 2023

Publicerad: 30 april 2023

Vill du streama FIFA Women’s World Cup 2023? Så här kan du göra det i bara tre enkla steg:

1. Registrera dig och ladda ner PureVPN på din enhet
2. Anslut till BBC iPlayer från den populära webbplatslistan
3. Navigera till liveströmssektionen och börja titta direkt

Titta på FIFA WC 2023

Innehållsförteckning..

FIFA VM för kvinnor 2023

FIFA-VM för kvinnor 2023 kommer att starta den 7 juni 2023 och kommer slutligen att avslutas den 7 juli 2023 med en helt ny kvinnamästerskapsmästare. FIFA: s VM för kvinnor 2023 kommer att fortsätta med den trend som satts av tidigare kvinnors VM genom att innehålla totalt 24 lag som inkluderar de försvarande mästarna – USA. Dessutom kommer matcherna att spridas över nio städer i hela Frankrike.

Men det kommer att bli en stor förändring, till skillnad från tidigare händelser, kommer FIFA Women’s World Cup 2023 att vara det allra första evenemanget med det helt nya Video Assistant Referee (VAR) -systemet. Vi har redan sett effekterna av detta nya system i stora fotbollsligor och tidigare FIFA-VM, så dess genomförande i FIFA Women’s World Cup pågår gör saker och ting mycket mer spännande.

FIFA World Cup 2023 officiella programföretag

Följande är listan över officiella programföretag som kommer att sända FIFA: s VM-matcher för kvinnor

Länder TV-kanaler
Indien SonyLIV
Förenta staterna Fox Sports, Telemundo (spanska)
kanada CTV, TSN, RDS
Frankrike TF1 (GRATIS), Canal+
Storbritannien BBC (GRATIS)
Tyskland ARD (GRATIS)
Danmark DR (GRATIS)
österrike ORF (GRATIS)
Mellanöstern beIN Sports

Hur man tittar på FIFA Women’s World Cup 2023 Live med PureVPN

För att undvika dessa regionala begränsningar och begränsningar kan man använda ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk genom vilket han / hon kan maskera sin plats var som helst i världen. Detta ger inte bara användaren ett andra säkerhetslager utan ger också användare tillgång till begränsat innehåll. Så för alla som står inför sådana problem och vill titta på FIFA Women’s World Cup 2023, låt oss presentera dig – PureVPN.

  Se Hulu utanför USA med Hulu VPN

Med över 2000+ servrar fördelade över 140+ plus länder är PureVPN en av de bästa VPN: erna för jobbet. Så, för alla som vill lätta in sina online visningsliv, följ steg-för-steg-guiden nedan och titta aldrig tillbaka.

 1. Prenumerera på PureVPN
 2. Ladda ner och installera PureVPN-appen på din streamingenhet
 3. Välj och välj land för sändningskanalen, dvs Storbritannien för BBC iPlayer
 4. Gå in på kanalen och börja strömma

Hur man tittar på FIFA Women’s World Cup 2023 utan kabel

För dig som vill titta på FIFA Women’s World Cup 2023 utan kabel finns det ett antal olika online-streamingtjänster som kan göra susen för dig. Detta inkluderar Hulu med Live TV, FuboTV och mer, men dessa två är de bästa i branschen på grund av sina abonnemangskostnader under marginalen och tvärkompatibilitet med andra enheter.

Hulu

Hulu med Live TV är ett $ 45 per månad prenumeration som gör att du inte bara kan se matcher live utan du kan också komma ikapp de matcher du kanske har missat. Nu för 45 dollar i månaden kan du kanske säga att det här är för mycket men det finns mer eftersom du inte bara får tillgång till Live TV utan också Hulus massiva strömningsbibliotek som innehåller massor av olika drag och TV-program, plus en hel exklusivitet också.
Så totalt sett är Hulu med Live TV ganska mycket. Med det sagt kommer du att behöva PureVPN, om du vill ta den här vägen, eftersom Hulu är begränsad till endast den amerikanska regionen.

FuboTV

FuboTV är en annan heltäckande streamingtjänst som gör det möjligt för tittare att få tillgång till och titta på liveevenemang som FIFA Women’s World Cup 2023. Och allt detta för en månatlig prenumeration på $ 45. Jämfört med andra strömningstjänster online är det den dyraste. Men om du bara är intresserad av att titta på FIFA Women’s World Cup 2023 så finns det ett kryphål som du kan utnyttja.
FuboTV har en spår på en månad som kostar $ 20 och eftersom världsmästerskapet bara kommer att pågå i en månad är detta perfekt för det. Men som andra strömningstjänster är FuboTV endast begränsad till USA-tittarna men PureVPN kan hjälpa dig där ute.

  Data Privacy Day 2023

Kvinnors FIFA-VM 2023-schema

7 juni: Frankrike mot Sydkorea
8 juni: Tyskland mot Kina, Spanien mot Sydafrika, Norge mot Nigeria
9 juni: Australien vs Italien, Brasilien vs Jamaica, England mot Skottland
10 juni: Argentina mot Japan, Kanada mot Kamerun
11 juni: Nya Zeeland vs Nederländerna, Chile mot Sverige, USA mot Thailand
12 juni: Nigeria mot Korea, Tyskland mot Spanien, Frankrike mot Norge
13 juni: Australien mot Brasilien, Sydafrika mot Kina
14 juni: Japan mot Skottland, Jamaica mot Italien, England mot Argentina
15 juni: Nederländerna mot Kamerun, Kanada mot Nya Zeeland
16 juni: Sverige mot Thailand, USA mot Chile
17 juni: Kina mot Spanien, Sydafrika mot Tyskland, Korea, Republiken Norge, Nigeria mot Frankrike
18 juni: Italien mot Brasilien, Jamaica mot Australien
19 juni: Skottland mot Argentina, Japan mot England
20 juni: Nederländerna mot Kanada, Kamerun mot Nya Zeeland, Sverige mot Förenta staterna, Thailand mot Chile

Grupplista

FIFA-grupplistan för världscup för kvinnor

Hur man tittar på kvinnors VM från var som helst i världen

FIFA Women’s World Cup 2023 kommer att sändas på stora kanaler som BBC, TF1, FOX och många fler. På grund av många regionala begränsningar och begränsningar finns det dock vissa länder som kanske inte har tillgång till sådana kanaler. Som ett resultat kan tittare från sådana länder möta vissa problem om de vill titta på FIFA Women’s World Cup 2023 live och online.

Som ett resultat måste dessa tittare leta efter alternativa metoder genom vilka de kan titta på evenemanget. Men i de flesta fall är antingen strömningen av mycket låg kvalitet eller så lider den av buffring. Och detta som vi alla vet, i ett evenemang som VM, kan vara ganska frustrerande. Tja, vad händer om vi skulle säga er, det finns sätt att du kan titta på FIFA Women’s World Cup 2023 utan sådana problem.

  Hur man tittar på Game Awards Live Stream

Sista ord

FIFA Women’s World Cup 2023 är precis runt hörnet. Så för alla som är intresserade av att se händelsen live, rekommenderar vi starkt att du är beredd på det från tidigare, så att du inte missar någonting. Få dina prenumerationer i rad och var beredda att se några fantastiska mål.

Guider för sportströmning

Du kanske också gillar andra sportevenemang nedan

 • Cricket World Cup
 • Formel 1
 • Copa America
 • Moto GP
 • AFCON
 • Wimbledon
 • UFC 239
 • Tour de France
 • La Liga
 • WRC
 • MLB-säsong
 • Europa League
 • elitserien
 • Formel E
 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • Nations League
 • Serie A