Bästa VPN för WeChat för att få åtkomst till det var som helst


Bästa VPN för WeChat för att få åtkomst till det var som helst

WeChat är en allt-i-ett-app som ger användarna ett brett utbud av tjänster. Men du kommer att upptäcka att det är förbjudet i vissa länder som Ryssland. Med PureVPN på din enhet kan du byta din virtuella plats till Kina eller USA och komma åt WeChat problemfri.

. VPN för WeChat-logotyp

WeChat hänvisades också till som Weixin i Kina började som en snabbmeddelanden-app 2011. Snabbt fram till idag har det förvandlats till vad många nu kallar en “superapp” som i princip ger användarna ett brett utbud av tjänster under ett tak. Från mobila betalningar och åka till matleverans och sociala medier är WeChat en enda butik för mer än 1 miljard människor!

Men appen har också sin rättvist andel av nackdelarna. Till att börja med kan du inte få tillgång till det överallt. Då tror man också att den kinesiska regeringen övervakar WeChat. Om du vill få åtkomst till allt-i-ett-appen säkert och säkert är ditt bästa alternativ att använda en högst rankad VPN för WeChat. Läs vidare för att lära dig mer:

  Marocko VPN

Anledningar till att du behöver ett VPN för WeChat

Här är några tvingande skäl till varför du bör överväga att använda ett VPN för WeChat:

1.Tillgå det från vilken plats som helst

Vissa länder har blockerat WeChat. Till exempel, i Ryssland, var appen förbjuden eftersom den inte lyckades registrera sig korrekt hos myndigheterna. Medan det blev tillgängligt igen strax efter, hade användarna ingen täckning under den perioden.

Om WeChat inte är tillgängligt i din region kan du enkelt få tillgång till att använda ett VPN. När du ansluter till en kan du få din Internet-trafik att se ut som om den kommer från en valbar plats för begränsningsfri åtkomst till WeChat var som helst.

2.För att kryptera dina konversationer

Teknigiganten Tencent äger WeChat, men har nära band med den kinesiska regeringen. I maj 2018 avslöjade myndigheterna att de samlade in raderade meddelanden från WeChat. Tanken på att dina samtal återhämtas och används mot dig kan verkligen vara oroande.

Det enklaste sättet att hindra detta sker är att använda ett VPN. Alla dina WeChat-kommunikationer kommer att skyddas med hjälp av kryptering av militär kvalitet, vilket betyder att den inte kommer att läsas av någon förutom dig och den avsedda mottagaren.

PureVPN – Den bästa VPN för WeChat!

För den bästa WeChat VPN behöver du inte se längre än PureVPN. Vi är en verifierad VPN-tjänst utan logg och samlar inte in, sparar eller delar inte några loggar!

Med ett massivt nätverk på 2 000 + VPN-servrar på 180+ platser kan du direkt komma åt WeChat från alla hörn av världen med bara några få klick.

  Hur man tittar på Fifa World Cup 2018 Live online på Kodi

Dessutom behöver du inte kompromissa när det gäller prestanda eftersom vi erbjuder obegränsad bandbredd och serverväxling.

IPv6-läckskydd, AES 256-bitars kryptering, Internet kill-switch och DNS-läckeförebyggande används för att skydda din WeChat-kommunikation från nyfikna ögon.

Det finns lätta att installera och användarvänliga appar tillgängliga för både iOS och Android så att du kan använda WeChat med minimal ansträngning.

Dessutom kan ett PureVPN-konto användas på fem olika enheter i taget – inget behov av att köpa separata konton för ditt skrivbord, smart TV osv..

Är du fortfarande osäker på om PureVPN är rätt val för dig? Alla våra planer stöds av en 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket gör att du kan testa tjänsten riskfri..

Hur man avblockerar WeChat med ett VPN?

Processen är så enkel som den kan bli. Du behöver inte vara en teknisk expert för att använda ett VPN för att komma åt WeChat. Följ bara stegen som nämns nedan så kommer du att gå bra:

 1. Besök beställningssidan och prenumerera på alla PureVPN-plan.
 2. Ladda ner och installera PureVPN-appen för din mobila enhet.
 3. Logga in med dina referenser.
 4. 4. Anslut till en serverplats i ett land där WeChat är tillgängligt, till exempel USA eller Kina.
 5. Vänta tills VPN-anslutningen upprättas.
 6. Gå igång och starta WeChat-appen – du kan använda den utan några hinder!

Vanliga frågor

Här är några av de vanligaste frågorna om WeChat och VPN:

Varför blir jag censurerad på WeChat?

Pro-demokratikandidater säkrade en enorm vinst i Hong Kongs platsval. Många kinesiska amerikanska WeChat-användare kan dock inte lämna sitt godkännande online. Appen censurerar i princip politiska tal och förbjuder människor för att stödja rörelsen – trots att de är belägna utanför Kina!

  Hur man tittar på Rugby World Cup 2019

Om du registrerar dig med ett Kina-baserat mobilnummer använder du den kinesiska versionen av WeChat, känd som Weixin. Eftersom dess servrar är baserade i Kina måste de följa kinesiska föreskrifter – varför du står inför censur. För att använda den internationella versionen av WeChat måste du gå in i inställningarna och länka ditt utländska mobilnummer istället.

Följ bara dessa steg:

 1. Öppna WeChat.
 2. Kran Mig.
 3. Kran inställningar.
 4. Kran konto säkerhet.
 5. Kran Telefon.
 6. Kran Byt mobil.
 7. Ange telefonnumret du vill använda.
 8. Kran Nästa.
 9. Du får en verifieringskod, ange den.
 10. När du är klar knackar du på Nästa, och det är allt folk!

Ska jag använda en proxy eller gratis VPN för WeChat?

Du kan inte lita på gratis VPN-leverantörer. När allt kommer omkring erbjuder de svag kryptering, har färre serverplatser och verkställer begränsningar för bandbreddanvändning. Inte bara detta utan också de flesta av dessa tjänster samlar in dina känsliga uppgifter och säljer dem till tredje parter som erbjuder det högsta budet.

När det gäller proxyer döljer de bara din ursprungliga IP-adress – trafiken omdirigeras i ett okrypterat format. Därför kan du inte förvänta dig att de ska ge dig någon grad av integritet eller säkerhet. Av dessa skäl är du bättre att använda premium-VPN: er som PureVPN!

Inpackning av saker

Genom att utrusta din enhet med ett VPN kan du använda WeChat säkert och med sinnesfrid från och utanför Kina. Du behöver inte längre oroa dig för blockeringar eller intresserade tredje parter som snuppar på dina privata konversationer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me