Како инсталирати без ограничења Магиц Буилд он Коди


Како инсталирати без ограничења Магиц Буилд он Коди

Објављено: 16. јануара 2023

Не можете инсталирати Коди Но Лимитс Магиц Буилд? Затим користите овај водич за помоћ. Поред тога, користите ПуреВПН за само 0,99 УСД, јер је то један од најбољих Коди ВПН-а који откључава много додатака. Уживајте у каналима за стриминг на Коди-у и де-стресујте мозак током закључавања.

Но Лимитс Магиц Буилд

Без граница Магиц Буилд је без сумње једна од најстабилнијих верзија управо сада, коју програмери редовно одржавају како би били сигурни да функционалност и њени додаци раде без проблема. Доступна је у комплету са свестраном додатном библиотеком која се односи на филмове, ТВ емисије, музику и документарне филмове. Будући да програмери програмери редовно одржавају и ажурирају, она такође садржи многе најновије додатке за музику и видео записе, попут Тхе Магиц Драгон и Деја Ву. Подразумевани Аеон Нок 5: Силво Скин даје толико модерног изгледа да изгледа као футуристички, а интерфејс олакшава навигацију. Све у свему, Но Лимитс Буилд је обавезан покушај за оне Ако Коди користите као основни извор кућне забаве.

Изјава о одрицању одговорности: ПуреВПН није повезан са градњом Но Лимитс Магиц. То је бесплатна градња Коди која потиче из неслужбених складишта и не одговарамо за то како се користи. Овај водич је једноставно осмишљен како би вам омогућио безбедну употребу ове грађевине за ваше личне потребе. Штавише, ПуреВПН осуђује свако дело везано за кршење ауторских права и стримовање или дељење пиратског садржаја.

Како инсталирати без ограничења Магиц Буилд

Сада се пребацимо на главни део. Начин инсталације софтвера Но Лимитс Магиц на Коди-ју.

  Како да поправите Нетфлик код грешке м7361-1253

Белешка: Ова конструкција ради и са Коди Криптон 17.6 и Леиа у свим верзијама. Међутим, ако не можете инсталирати градњу на Коди Леиа 18.4 или 18.5, тада морате спустити на 18.1 да би састав могао несметано радити.

Чаробњак за изградњу без ограничења доступан је кроз ова два спремишта.

 1. хттпс://ввв.нолимитсвиз.аппбокес.цо
 2. хттп://нолимитсбуилдс.цом/коди/

Оба ова складишта функционишу, али број 2 може бити хит и промашај понекад, како неки корисници пријављују, па ћемо овде ићи на хттпс://ввв.нолимитсвиз.аппбокес.цо.

Имајте на уму да након што инсталирате чаробњака, пронаћи ћете различите верзије Но Лимитс Магиц израде неких од којих је домаћин садржај за одрасле. За стриминг медија, већина корисника препоручује употребу верзије „Лите“. Процес инсталације поделили смо на 3 корака. Ево како се одвија.

1. корак: Омогућите „Непознати извори“

Да бисте омогућили Коди-у да прихвати било какве надоградње или додатака трећих страна, прво морате да омогућите „Непознати извори“.

Идите на Коди ‘Подешавања’ > ‘Подешавања система’ > „Додаци“ > „Непознати извори“ и укључите функцију. Кликните на „Да“ када се појави порука „Упозорење“

Корак 2: Инсталирајте Чаробњак без ограничења

 • Сада се вратите на Коди „Почетна“ и идите на „Подешавања“
 • Отворите „Менаџер датотека“ < Кликните на „Додај извор“ > Кликните ”
 • Унесите везу у спремиште: хттпс://ввв.нолимитсвиз.аппбокес.цо/
 • У поље десно испод места где сте унели УРЛ унесите име извора медија и кликните на „Ок“. Изаберите нешто очигледно и лако се памти попут „Но Лимитс Магиц“
 • Вратите се на почетни екран Коди.
 • Отворите „Додаци“ и изаберите икону „Инсталатер пакета“ на левој страни екрана, ону која изгледа као оквир
 • Кликните на ‘Инсталл фром Зип филе’ и изаберите име које сте претходно сачували за извор медија који је у овом случају ‘Но Лимитс Магиц’
 • За Коди Криптон 17.6 и старије – Изаберите: плугин.видео.нолимитсвизард.зип
 • За Коди 18 Леиа – Изаберите: плугин.видео.нолимитсвизард18.зип и кликните „ОК“
 • За неколико секунди добићете обавештење на екрану „Инсталиран је додатак чаробњака без ограничења“
  5 најбољих Коди градњи са нултим пуњењем

Ако користите Коди 18, након постављања чаробњака појавиће се одређени број скочних прозора за који је једноставно потребно да кликнете десне тастере да бисте их се решили..

Корак 3: Инсталирајте Но Лимитс Магиц буилд из чаробњака

 • Вратите се на почетни екран Коди
 • Кликните на „Додаци“ > „Програмски додаци“, а затим отворите „Чаробњак без ограничења“
 • Корисници Коди Леиа морају да кликну на дугме „Инсталирај / ажурирај“ без ограничења када се отвори чаробњак
 • Сада ћете видети доступне различите верзије израде. Можете га одабрати према вашим потребама и жељама. Такође ћете наћи више сервера које можете да одаберете. У случају да се суочите са проблемима приликом преузимања грађевине са одређеног сервера, покушајте са следећом док не почне са преузимањем
 • Одаберите инсталацију „Стандард“ или „Фресх“ и кликните „Иес“
 • Сада стрпљиво сачекајте да се преузимање доврши
 • Када је преузимање завршено, не предузимајте никакве друге радње док све датотеке не буду извучене. Ако се то од вас затражи, изаберите „Присиљи затвори Коди“
 • Сада поново покрените рачунар и покрените Коди. Ако користите други уређај као што је Фирестицк, изведите циклус напајања како бисте уређај поново покренули

Сада ће изградња аутоматски завршити преостале кораке попут подешавања коже у позадини. Ако установите да се позадинске слике не учитавају правилно, поново покрените Коди.

Након завршетка поступка на кућном екрану Коди видећете футуристички Аеон Нок 5 Скин. У случају да изгледа исто као раније, слиједите доље наведене кораке за ажурирање коже.

 • Идите на Подешавања’, > Подешавања интерфејса кликните на системска подешавања, > Кожа
 • Изаберите Аеон Нок 5: Силво
 • Када буде затражено, кликните „ДА“