Vad är min IP-adresse?


Vad är min IP-adresse?

000,00.000,00 Din placering: Din internetudbyder: img En ip-adresse är en unik kombination av tal, der är tilldelt din enhed, som ger den möjligheten för kommunikation med andra förbättrare på nätet.

PureVPN-værktøjer till skydd av personlig information:

  • WebRTC-lækagetest
  • DNS-lækagetest
  • IPv6-lækagetest
  • Vad är min IP

Våren till:

  • Vad är en IP-adresse?
  • IPv4- ift. IPv6-Adresser
  • Privat ift. offentlig IP-adresser
  • Offentliga IP-adresser kan avslöra en massa om dig!
  • Så här ändras din ip-adress och placering med VPN
  • Få en privat ip-adresse med PureVPN

Förklaring på vad en ip-adresse er (video):

Vad är en IP-adresse?

En internetprotokolladress, bättre kendt under namnet ip-adresse, er en unik identifikator, där du kan dela alla förbättrare eller datorer. Ip-adresser indriver derudover i till versioner. IPv4 innehåller kun av numeriske etiketter, t.ex. 204.68.45.80. IPv6 befinner sig på den andra sidan av en kombination av numerisk tal och hexadecimal, t.ex. 2001: DB8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Derudover ska delas upp till olika ip-typer, när du har kopplat till ett nätverk: Offentlig IP och privat IP. Blandt de till det det offentliga ip-adressen, givaren dig möjlighet för att öppna anslutning till internet och surfe på det utanför besöket.

  Lär dig hur du säkra ett hemnätverk

IPv4- ift. IPv6-Adresser

Der är en grund till, på webben har till olika versioner av en ip-adresse: IPv4 och IPv6.

IPv4

Det är den äldsta och hyppigst använda versionen.
Den har en storlek på 32 bitar.
Den har et adresseområde på 4.294.967.296 (232) unikke kombinationer.
Den består af cifre, i et intervall från 0 till 255.
Det är en begränsad antal, och den löber således snart torr.
Den skrives som 204.68.45.80

IPv6

Den blev skabe tre årtier efter dens forgænger.
Den har en storlek på 128 bitar.
Den har ett enormt adresseområde på 340 undecillioner unikke kombinationer.
Den består af cifre samt hexadecimal.
Det kommer att ta milliarder av år, innan IPv6-puljen opbruges.
Den skrives som 2001: db8: 85a3: 8a2e: 370: 7334

Privat ift. offentlig IP-adresser

IMGE

Privat IP-adresser

Privat ip-adresser bruges endast av privat netværk till identifikation och delar av data mellan förstärkare (t.ex. skrivare, surfplattor osv.), Som finns på samma nätverksvärde. Alla datorer eller andra förbättrare på ett nätverk är en unik privat ip-adresse, som ska distribueras via routern via DHCP-protokollen. Intet utan för det lokala netværket kan identifieras eller kopplas till dessa förstärkare.

Offentliga IP-adresser

Offentliga ip-adresser att distribuera till dig av din internetudbyder. Den här IP: n, som ger dig möjlighet för att koppla till internet och surfa på nätet. Alla förstärkare på och lokalt netto delar samma offentliga ip-adress till vid anslutning till internet, routerna har olika IP-adresser.

Offentliga IP-adresser kan avslöra en massa om dig!

Data är den nya vare (handel). Så här kan du använda din offentliga IP-adress i denna vuxna handel:

  Vad är WebRTC? Hur det fungerar och vad är det bra för?

Placering

Din offentliga ip-adress avslöjar allt om din placering direkt från detta land och område till detta postnummer och gade. Jag ska avsluta den personliga informationen för pris, då denna information kan ge cyberkriminell låt åtkomst till din enhed.

Internetaktiviteter

De sökningar, du förutser på nätet, de webbplatser, du besöker och webbhistoriken, der gemmes i din webbläsare, alt gemmes och sporer. Faktisk kräver några regeringer, på internetudbyderne registrerare dessa data.

Købsadfærd

Det är inte bara din demografi, anmäler övervågar också din köbsadfærd, intressant och personligt förberedande. Det udsætter inte bara detta privatliv för biljettpris, män som ger också den tredje separata möjligheten för att påverka din personliga mening och intresse.

Så här ändras din ip-adress och placering med VPN

Det är tillåtet att maskera eller ändra din IP och därmed virtuell placering. Du har blot brug för er et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN-tjänst erstatter inte din faktiska IP med en anonym IP-adresse. Den omdirigerer också din internetrafik via en VPN-server, der krypterer trafikken (data) och skjuler, vad du förutser dig online. Hur man gör du det:

steg 1 Starta VPN-tjenesten steg 2 Tolk samband till någon server steg 3 Jag har sökt efter privat sökning på nettet

Få en privat ip-adresse med PureVPN

PureVPN erbjuder användare en online upplevelse som ingen andra. Med reserverad privat IP-skiva kan du koppla upp en förbindelse till någon PureVPN-server och få ett ögonblickligt samband, då IP’erne kun är förbehållna PureVPN-brugare.