Hur man tittar på Disney Plus i Indien


Hur man tittar på Disney Plus i Indien

Publicerad: 10 januari 2020

Oavsett om det är Marvel-filmer eller Star Wars, har Disney Plus allt. Men du kan inte titta på Disney Plus i Indien och behöver en VPN för att gå runt geoblock. För att göra det, använd PureVPN och lås upp Disney Plus i Indien för att underhålla dina barn hemma. PureVPN erbjuder en 7-dagars rättegång för endast $ 0,99 för första gången för att hjälpa dig att strömma Disney Plus.

Titta på Disney + i Indien

Disney har länge varit en älskling av filmgäster och TV-show fans över hela världen. Men det vann fler hjärtan än någonsin när den avslöjade sin streamingtjänst, Disney Plus, för en stund tillbaka. Tjänsten lanserades med ett slag, och även om den kraschade eländigt under den första veckan på grund av tekniska problem, hindrade den inte abonnenterna från att gå med i nätverket. Den olyckliga aspekten av tjänsten är dock att den inte täcker alla länder i världen. Även om det har planer på att utöka nätverket, fungerar det för närvarande i ett fåtal länder.

Finns Disney Plus tillgängligt i Indien?

Nederländerna var ett av de första länderna som upplevde awesomeness med streamingtjänsten Disney +. Senare lanserades tjänsten officiellt i USA och sedan i Kanada. Efter ett tag utvidgade det sitt nätverk till några länder till. Eftersom Indien ligger i Asien och Stillahavsområdet kommer det att omfatta de fantastiska tjänsterna från Disney + när som helst under 2020 eller 2021. Tills dess måste du luta dig tillbaka och hänga på. Men om du inte vill vänta längre kan du alltid välja ett VPN och komma åt Disney + i Indien när du vill.

  Marocko VPN

Hur man tittar på Disney Plus i Indien?

Brist på nätverkstäckning och otillgänglighet av någon del av onlineinnehållet är bland de vanliga problemen som streamare möter. Det är emellertid en vanlig praxis och ingenting kan göras med det, förutom att du använder ett VPN. Eftersom det är IP-adressen till en användare som övervakas och sedan blockeras av leverantören av internetleverantörer eller strömningstjänster, hjälper en VPN användare att komma runt problemet genom att förfalska IP-adressen. När IP: n är falsk eller ändrad kan användaren inte bara komma åt Disney Plus i Indien utan också titta på TV-program eller filmer som finns tillgängliga på tjänsten med lätthet.

  • Prenumerera på din önskan PureVPN-plan
  • Skaffa VPN-klienten för den enhet du väljer
  • Starta VPN och logga in
  • Gå till listan Land och leta efter amerikansk server
  • Tryck på Connect för att gå med i servern
  • När anslutningen har upprättats, gå till Disney + och njut

Disney +: Hur man prenumererar nu?

När du lätt kommer förbi hinderet för IP-spoofing med hjälp av ett VPN, är nästa hinder du kan stöta på prenumerationen. Streamingtjänsten erbjuder inte många betalningsalternativ för användarna. Oavsett vilka alternativ som finns tillgängliga måste de dessutom registreras i samma regioner där tjänsten har gett täckningen. Så det finns några andra alternativ som du kan tänka på om du vill prenumerera på och komma åt Disney + i Indien. Till att börja med kan du välja iTunes-presentkort om du är en iOS- eller Mac-användare. För Android-användare kan Googles presentkort vara det bästa valet.

För tillfället kan du utnyttja något av alternativen som diskuterats ovan. Förhoppningsvis kan tjänsten lansera några fler betalningsalternativ för att underlätta för de globala tittarna.

  Hur man hindrar någon från att spionera på din mobiltelefon

Vad är det med Disney+?

Som nämnts tidigare är Disney ett hushållsnamn inte bara i USA, Storbritannien eller Kanada utan över hela världen. När allt kommer omkring har det drivit och producerat en mängd underhållande innehållskatalog i över ett sekel. Naturligtvis har det till och med utökat sina tjänster genom att utforska nya företag eller samarbeta med kända tjänster. I slutet av dagen får du tillgång till en skattkorg av underhållning när du har Disney + -prenumeration. Till exempel kan du få tillgång till katalogen över Marvel Studios, Star Wars, Pixar’s och till och med Hulu USA.

För närvarande finns det ett stort antal shower tillgängliga på Disney Plus men de bästa namnen inkluderar Star Wars, Avengers och till och med den senaste hiten, Mandalorian.

Sista ord

Om du bor i Indien och vill komma åt Disney Plus i Indien kan du alltid kunna göra det med PureVPN. Du kan alltid utnyttja maximal strömningshastighet och buffertfri upplevelse eftersom våra VPN-servrar är konstruerade för högsta prestanda och hastigheter. Dessutom kommer du att kunna få tillgång till liknande tjänster som antingen är blockerade av Internet-leverantören eller själva streamingtjänsten. För det andra kan du göra ditt onlinearbete eller säkert göra onlinetransaktioner med PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me