Åtkomst till begränsade webbplatser med en VPN: Secret Hacks avslöjade!


Åtkomst till begränsade webbplatser med VPN: Secret Hacks Revealed!

PureVPN ger dig direkt tillgång till dina favoritströmplattformar. Testa det för bara $ 0,99 och få tillgång till allt du vill, var som helst i världen.

Få PureVPN nu 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Varför du behöver en VPN för att komma åt blockerade webbplatser?

Många webbplatser begränsar åtkomst till innehåll beroende på din plats. Vissa länder har också begränsningar för vilka webbplatser som kan nås online. En VPN döljer din verkliga plats och låter dig få tillgång till internet som om du är någon annanstans.

Detta innebär att du kan undvika blockeringar och komma åt dina favoritwebbplatser och innehåll var som helst, när som helst.

Netflix

Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna i världen, men inte alla får lika tillgång till dess innehåll. Med en Netflix VPN som PureVPN kan du komma åt Netflix som om du är i USA för att låsa upp deras omfattande bibliotek.

Ta en titt på vår guide för att komma åt US Netflix för mer information.

Få tillgång till amerikanska Netflix

 • Netflix

  Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna i världen, men inte alla får lika tillgång till dess innehåll. Med en Netflix VPN som PureVPN kan du komma åt Netflix som om du är i USA för att låsa upp deras omfattande bibliotek.

  Ta en titt på vår guide för att komma åt US Netflix för mer information.

  Få tillgång till amerikanska Netflix

 • BBC iPlayer

  Alla TV-program och dokumentärer som BBC sänder på sina TV-kanaler läggs upp på BBC iPlayer timmar efter att de först sänds på TV. Innehållet finns kvar på webbplatsen i några veckor så att om någon har missat ett avsnitt kan de komma ikapp på det via BBC iPlayer-webbplatsen. Utan VPN fungerar BBC iPlayer bara i Storbritannien.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till BBC iPlayer

 • Amazon Prime

  Amazon Prime är en fantastisk streamingtjänst som är värd för exklusivt innehåll såväl som andra populära TV-program och filmer. Det är billigt, det är funktionellt och det ger en service av hög kvalitet. Även om dess åtkomst är begränsad endast i USA, kan du komma åt det från var som helst i världen med PureVPN.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till Amazon Prime

 • Hulu

  Hulu är en av de mest populära streamingvideotjänsterna för TV-program och filmer. Liksom många andra streamingtjänster som är föremål för platsblock är Hulu inte annorlunda. Hulu är inte tillgängligt i många länder / regioner över hela världen. För att få direktåtkomst till Hulu, anslut dig till en VPN-tjänst med en amerikansk IP-adress eftersom den är lättillgänglig i det landet.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Hulu

 • HBO Go

  HBO Go är en populär streamingkanal full av fantastiskt originalinnehåll inklusive Game of Thrones och True Detective. Tjänsten är dock endast tillgänglig i vissa länder och är otillgänglig från någon annanstans. För att få tillgång till HBO Go och strömma det fantastiska innehållet var som helst via anonym IP-adress måste du bara ansluta till PureVPN och ändra din IP-plats till USA.

  Klicka här för mer information Gå till Hbo Go Now

 • Facebook

  Det är den mest populära webbplatsen för sociala nätverk i världen. Med en användarbas av miljarder människor finns det vissa som fortfarande inte kan komma åt den sociala mediesidan. Det är enkelt att komma åt Facebook eftersom det bara är oåtkomligt i några få länder, nämligen Kina, Iran och ibland Bangladesh. För att komma åt Facebook med en anonym IP-adress, anslut bara till vilken VPN-server som helst utanför de ovannämnda länderna och känn dig fri att uppfylla din aptit på sociala medier.

  Klicka här för mer information Gå till Facebook

 • Youtube

  Närvaron av videor på webben är YouTube tack vare sin popularitet. YouTube ägs av Google och därmed är det inte tillgängligt i regioner där Googles tjänster är begränsade eller förbjudna. Om det är svårt att föreställa sig onlineupplevelsen utan YouTube, är ett av de mest populära sätten att komma åt blockerad webbplats att få PureVPN och ansluta till den för att direkt komma åt YouTube med en VPN IP-adress för att komma åt den blockerade webbplatsen.

  Klicka här för mer information Gå till YouTube

 • Google

  Google finns överallt, nästan nästan. Många länder som Kina, Krim, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien och nästan alla arabiska länder begränsar åtkomsten till några av Googles företagstjänster (som YouTube, Gmail, Blogger, Maps). Någonstans är YouTube förbjudet och någonstans är Gmail och i vissa regioner helt förbjudet. En VPN kan dock få dig förbi regionala begränsningar med en anonym IP-adress och få omedelbar åtkomst till Google i länder där den är blockerad.

  Klicka här för mer information Gå till Google

 • Twitter

  Webbplatsen för sociala sändningar har förändrat hur människor får de senaste nyheterna och uppdateringarna. Men vid många tillfällen som involverade civil oro och protester har regeringar begränsat sina medborgares tillgång till det sociala nätverket. Om du vill komma åt Twitter när det är förbjudet kan du göra det med PureVPN.

  Klicka här för mer information Gå till Twitter

 • WhatsApp

  Extremt lätt att installera och en annonsfri upplevelse gör WhatsApp till de mest använda appar för snabbmeddelanden. Men det är förbjudet eller begränsat i många länder som Kina och länderna i Mellanöstern. Om du ansluter till ett VPN kan du dock undvika blockaden och använda WhatsApp enkelt.

  Klicka här för mer information Få tillgång till Whatsapp

 • BT Sport

  Europas mest populära streamingplattform är efterfrågad även utanför kontinenten. Trots att det är begränsat för användning utanför Europa ansluter tusentals användare till en VPN för att komma åt BT Sports. Om du vill komma åt Live-strömmar på BT Sports, få PureVPN.

  Klicka här för mer information Få tillgång till BT Sport

 • Sky Sports

  Sky Sports är en populär sportströmningskanal där du kan titta på dina favorit Premier League-matcher och andra sportspel. Sky Sports är dock endast tillgängligt i vissa länder. För att titta på Sky Sports var som helst, bara ansluta till en PureVPN-server från Storbritannien så får du tillgång till dina favoritsporter från var som helst..

  Klicka här för mer information Få åtkomst till Sky Sports

 • NBC

  National Broadcasting Company har fått sina franchiser i nästan alla länder runt om i världen. Kanalen har fantastiska programmeringslistor beroende på var och en av regionerna den verkar i. Om du vill se program som sänds på NBC i andra regioner kan du inte göra det direkt utan en VPN.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till NBC

 • ESPN3

  Om du är en sportälskande person vet du redan hur bra ESPN3 är när det gäller att strömma de bästa sporterna i bästa kvalitet. ESPN3 är endast tillgänglig för online-strömning i USA, Storbritannien, Kanada och vissa delar av Europa. För att få tillgång till ESPN3 för dina favoritmatchningar utanför de regioner där det finns tillgängligt, behöver du en bra sportstreaming-VPN.

  Klicka här för mer information Åtkomst till ESPN

 • Instagram

  Instagram är den mest populära webbplatsen för socialt nätverk där du kan dela dina favorit-selfies och bilder med dina följare. Trots sin popularitet är tjänsten förbjuden i ett antal länder, nämligen Kina, Nordkorea, Iran och ibland Bangladesh. För att komma åt Instagram var som helst, anslut bara din VPN till valfri plats utanför dessa länder och njut av obegränsad Insta-delning.

  Klicka här för mer information Få tillgång till Instagram

 • Linkedin

  Har du lagt märke till att du bara får jobbförslag som är baserade på din plats? Om du är intresserad av att leta efter jobb i en annan stad eller land kommer LinkedIn-sökfunktionen inte att avslöja exakta möjligheter om du inte ändrar din virtuella plats med PureVPN.

  Klicka här för mer information Få tillgång till Linkedin

 • Gmail

  Alla använder gmail. Det är inte bara en bra e-posttjänst, det är en central adress som hjälper dig att hålla alla dina konton synkroniserade. I regioner där Googles tjänster är förbjudna fungerar Gmail inte, såvida du inte ansluter till ett VPN.

  Klicka här för mer information Gå till Gmail

 • Sling-TV

  Sling TV fungerar endast i USA och Puerto Rico. Det är en fan-favorit över-the-top internet streaming tjänster som erbjuder ett stort antal mest tittade kabelkanaler, on-demand innehåll, filmer och mer. Sling TV kräver också ett VPN för tillgänglighet från utlandet.

  Klicka här för mer information Få tillgång till Sling TV

 • Spotify

  Vill du lyssna på de hetaste låtarna på din bärbara dator, smartphone eller surfplatta? Spotify är vägen att gå för många människor eftersom det ger tillgång till miljoner låtar och podcast. Musikströmningsplattformen är dock inte tillgänglig i vissa länder, särskilt i Asien, så du behöver ett VPN för att få åtkomst till den.

  Klicka här för mer information Gå till Spotify

 • Skype

  Många länder har begränsat eller förbjudit åtkomst till telekommunikationsapplikationsprogramvaran Skype, inklusive Bangladesh, UAE, Marocko och Kina. Användningen av webbplatsen har också begränsats på andra sätt. För att få tillgång till denna VoIP-tjänst använder du en känd VPN-tjänst som ger dig omedelbar anslutning till Skype så att du fortsätter med din kommunikation.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till Skype

 • Wikileaks

  Politiker fruktar det, regeringar hatar det och miljonärer är rädda för det. Inte konstigt att alla de inflytelserika världen anstränger sig för att begränsa webbplatsens tillgång i deras region. Om du är bland dem som gillar att hålla sig medvetna om markverkligheten måste du få PureVPN så att du kan komma åt WikiLeaks och alla fantastiska historier som det täcker.

  Klicka här för mer information Gå till WikiLeaks

 • PlayStation Vue

  PS Vue är en heltäckande internet-tv-tjänst byggd för att tillgodose snörklippmarknaden. Det erbjuder innehåll på begäran, Live TV (från officiella kabelleverantörer), filmer och till och med levande sportevenemang. Eftersom strömningstjänsten har utvecklats för att endast betjäna de amerikanska användarna måste du ansluta ett VPN för att få åtkomst till det från utlandet.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till PlayStation

 • Imgur

  En av de mest populära och mest använda webbplatserna på Internet, Imgur har båtbelastning av användargenererade memes och annat medieinnehåll. På webben finns olika kategorier som innehåller olika ämnen. Men på grund av överflödet av kontroversiella memes blir webben ofta blockerad i vissa länder. Användare skulle kräva en VPN för att komma åt Imgur-innehållet om webbplatsen inte är tillgänglig i deras region.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Imgur

 • snapchat

  Snapchat, som är populärast bland millenials och Gen-Z netizens, har en användarbas i miljoner. På grund av den kontroversiella funktionen som automatiskt raderar alla snäpp när användaren har sett den har den begränsats i länder med tuffa cyberlagar. Om du är i ett land där Snapchat är förbjudet kan du få åtkomst till tjänsten via PureVPN.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Snapchat

 • Kindle Fire

  Om du använder Kindle Fire som din streamingenhet kanske du redan har stött på fall där du inte kunde komma åt några strömningstjänster som Spotify, Zattoo eller BT Sports. Med PureVPN kan du få åtkomst till alla begränsade strömningstjänster på din Amazon Kindle Fire.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till Kindle Fire

 • Yahoo

  Yahoo! Är den näst bästa sökmotorn efter Google, och den följer i sökningen av sökgiganten genom att endast visa regionrelaterade sökresultat. Om du vill få åtkomst till all information samtidigt, använd alltid PureVPN när du söker efter information om Yahoo!.

  Klicka här för mer information Gå till Yahoo

 • tinder

  Länder med konservativa kulturer och religiös extremism har förbjudit Tinder av uppenbara skäl. Men det förändrar inte det faktum att det är ett av de bästa sociala nätverken för singlar som letar efter en relation. Du kan också undvika dessa begränsningar och komma åt datornätverket med PureVPN.

  Klicka här för mer information Åtkomst Tinder

 • tumblr

  Tillbaka när Facebook inte var lika populär, fanns det Tumblr. Till och med idag finns det miljoner Tumblr-användare som använder nätverket för att publicera foton och bloggar. Om du vill använda den också, kan du behöva PureVPN, eftersom nätverket inte längre är funktionellt i alla länder på grund av landshinder.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Tumblr

 • Hotstar

  Det är inte bara indier som älskar Bollywood för all masala som den lägger till filmindustrin. Människor över hela världen älskar indiska filmer men på grund av regionala begränsningar är det mesta av innehållet inte tillgängligt för åtkomst från andra länder.

  Klicka här för mer information Åtkomst till HotStar

 • Dailymotion

  Dailymotion är ett bra alternativ till YouTube. Innehållsbiblioteket kanske inte är så expansivt som YouTube, men det har definitivt alla populära videor och låtar. Tyvärr är Dailymotion blockerad i många länder som Indien, Kina, Nordkorea och Syrien. Om Dailymotion är blockerad i din region, få PureVPN och få tillgång till den direkt.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Dailymotion

 • Showtime

  Showtime-webbplatsen är geo-blockerad utanför USA. För att undvika dessa geografiska begränsningar måste du dölja din plats från Showtime. Detta kan göras med en VPN-tjänst. Med ett VPN kan du ändra din fysiska plats och välja en plats i alla andra länder där Showtime är tillgängligt.

  Klicka här för mer information Gå till Showtime

 • Wikipedia

  Webbplatsen behöver inte en introduktion. Wikipedia är den heliga gralen för användargenererat och kuraterat innehåll. Den har en skattkista med information om nästan alla tänkbara ämnen, med de uppgifter som lämnats in och redigerats av frivilliga som gör det för att älska att göra information tillgänglig för alla. Eftersom webbplatsen är värd för användargenererat, opartiskt innehåll, har den begränsningar i vissa regioner runt om i världen.

  Klicka här för mer information Gå till Wikipedia

 • Sony Crackle

  Crackle är en USA-baserad streamingtjänst av den populära Sony Pictures Entertainment. Till skillnad från många andra strömningstjänster som Netflix eller Hulu är dock Sony Crackle 100% gratis. Även om du inte kan få så rejäl innehållskatalog som Netflix, kan du fortfarande njuta av dussintals populära program och filmer gratis. Eftersom det är en USA-baserad tjänst kräver du ett VPN för att få åtkomst till den.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till Sony Crackle

 • VKontakte

  Vkontakte är Rysslands Facebook. Det är det primära sociala nätverket som håller ryssarna kopplade till varandra från hela världen. Eftersom det är fokuserat för människor i Ryssland, fungerar inte Vkontakte utanför landet i de flesta fall. Med PureVPN kan du enkelt välja en server i Ryssland och få tillgång till allt innehåll som är begränsat för åtkomst inom Ryssland.

  Klicka här för mer information Åtkomst till VK

 • Rycka till

  Spelare älskar Twitch.tv. Det är deras go-to-plattform att se de mest åstadkommna spelarna leva i aktion. Spelare kan dock bara komma åt strömmar som är tillåtna i deras region. För att få tillgång till strömmar från andra regioner behöver du en bra VPN-spel som PureVPN.

  Klicka här för mer information Tillgång Twitch

 • Chatappar

  Appar som Skype, WhatsApp och Telegram har gjort det mycket enkelt för oss att hålla kontakten med våra nära och kära från hela världen. Men när du reser kommer de flesta appar som fungerade bra hemma att blockeras i vissa länder. Detta kan vara en mardröm om du inte har PureVPN för att ge dig en lösning.

  Få åtkomst till chatappar

 • VoIP

  Länder som de i Mellanöstern är kända för att begränsa tillgången till VOIP-appar och tjänster. VIOP står för Voice over internet-protokoll, en tjänst som gör att vi kan ringa via internet. Men med PureVPN kan du undvika regionbaserade begränsningar och enkelt komma åt alla VOIP-appar.

  Klicka här för mer information Åtkomst till VOIP

 • Pokémon GO

  Spelet är en global sensation och har tvingat användarna att rota eller jailbreaka sina enheter och installera den. På grund av några händelser orsakade av ett fåtal spelare har spelet förbjudits i många regioner. Om du anser dig själv som en ansvarig spelare och fortfarande vill spela Pokémon Go, kommer du att behöva PureVPN.

  Klicka här för mer information Få åtkomst till Pokémon GO

 • hi5

  Ett socialt medienätverk som är mycket populärt Portugal, Rumänien, Mexiko, Cypern, Kuwait och några andra länder. Om du är användare av Hi5 och vill resa till regioner där Hi5 inte är så populärt, är chansen stor att du får problem med serviceavbrott och om du inte ansluter till PureVPN.

  Åtkomst till Hi5

 • Flickr

  Flickr är en fantastisk social delningstjänst där människor delar bilder och videor med världen. I många regioner är Flickr emellertid förbjuden, eftersom det har varit värd för innehåll som tidigare har överträtt regler som införts av ett fåtal länder. Om ditt land är en av dem, få PureVPN.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Flickr

 • ASKfm

  Till skillnad från Quora som är mycket modererad och mestadels kapad av innehållsmarknadsförare, är Ask.fm en anständig plattform där vem som helst kan fråga vad som helst. På grund av de senaste kontroverserna mot mobbning mot Ask.fm har plattformen varit begränsad i många länder. Om du vill komma åt plattformen men har regionbegränsningar i ditt land, använd PureVPN.

  Gå till Askfm

 • DAZN

  En fantastisk streamingtjänst som är älskad av sportfans i Europa. Tjänsten är välkänd även bland streamers som bor utanför Europa. Om du älskar att hålla dig uppdaterad med sportnyheter och händelser och inte kan komma åt DAZN på grund av geo-block, få PureVPN och få åtkomst till DAZN var som helst i världen.

  Åtkomst till Dazn

 • Zattoo

  För närvarande endast tillgängligt i Tyskland och Schweiz, streamare runt om i världen använder PureVPN för att komma åt Zattoo. Det är en underhållningscentrerad plattform som är värd för dussintals kanaler för sportfilmer och TV-program som du kan se kostnadsfritt.

  Klicka här för mer information Åtkomst till Zattoo

 • Disney Plus

  Disney + erbjuder fantastiska Marvel-filmer, Star Wars, TV-program samt Pixars titlar som du kan strömma på valfri enhet. Det finns mer än 50 miljoner prenumeranter på Disney + som tycker om stort innehåll på deras soffor. Disney + är en betald webbplats för videostreaming men den är endast tillgänglig i USA, Australien, Kanada, Nederländerna och Puerto Rico. Och du behöver en VPN för att komma åt Disney + om du bor utanför dessa länder.

  Klicka här för mer information Gå till Disney Plus

Få PureVPN 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Använd PureVPN för att komma åt blockerade webbplatser

Våra VPN-appar är de bästa för att komma åt blockerade webbplatser och innehåll, men också för att skydda din integritet.

Snabb hastighet

Mycket sofistikerade servrar optimerade för strömning. Du kan komma åt valfri videoström eller webbplats med den bästa hastigheten som möjligt.

140+ Platser

Mer än 2000 lokaliserade över hela världen gör att PureVPN-användare kan komma åt obegränsat innehåll var som helst och när som helst.

10 flera inloggningar

Med upp till 10 multi-inloggningar kan du strömma ditt favoritinnehåll när som helst på alla smarta enheter och strömningskonsoler du har.

24/7 support

PureVPN är den enda VPN-leverantören som erbjuder en kundsupport dygnet runt på livechat, och håller sin användarbas nöjd dygnet runt genom att lösa frågor inom några minuter.

Appar för alla dina enheter

Dedikerade appar för iOS, Android, Windows och Mac, webbläsarförlängningar för Chrome och Firefox och korrigeringar för de flesta routrar; PureVPN stöder praktiskt taget allt.

Hur du får åtkomst till blockerade webbplatser: FAQ

Inte medlem än?

Bli en och upplev strömning som aldrig förr!

Få PureVPN 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

  Slowloris Attack