Hur du åtgärdar Det finns ett problem med anslutning till Netflix-fel


Hur du åtgärdar Det finns ett problem med anslutning till Netflix-fel

Publicerad: 05 september 2023

Netflix är inte nytt för irriterande tekniska vägspärrar som användare ofta möter när de strömmar. Medan strömningsgiganten fortsätter att släppa lösningar eller korrigeringar för de rapporterade felen, fortsätter mer och mer att lägga till listan. Vi vet hur frustrerande det kan bli när du kommer hem från en lång tröttsam dag som är klar att binge titta titta på din favorit TV-program, bara för att upptäcka att ett beryktat fel är inställt på att förstöra din streamingupplevelse. Om du också är ett offer för den ökända Netflix “Det finns ett problem att ansluta till Netflix” -felet, kan uppsättningen av lösningar nedan göra tricket för dig.

Vad som orsakar Netflix “Det finns ett problem att ansluta till Netflix” -fel

Eftersom felmeddelandet i sig själv tyder på att det här problemet mestadels är relaterat till internetanslutningen mellan enheten och Netflix-appen. Det kan dock också visas på grund av:

 • Problem med internetanslutning med enheten
 • Skadade eller föråldrade data i Netflix-appen

Hur du åtgärdar “Det finns ett problem att ansluta till Netflix” -fel

Även om det inte finns en enda fix för felet, utan snarare en serie lösningar som du behöver för att försöka se vilken som fungerar för dig. Fortsätt bläddra igenom stegvisa tutorials och se till att du provar dem i stigande ordning.

Lösning 1: Kontrollera din internetanslutning

Eftersom detta irriterande fel uppstår när Netflix-appen inte ansluter till nätverket, beror det var 8: e gånger på en felaktig eller dålig internetanslutning. Dålig hänvisar inte bara till en långsam eller fördröjd anslutningshastighet, utan andra faktorer som nämns nedan kan också orsaka felet.

 • Du använder antingen en proxyservice eller ett VPN för att komma åt Netflix. Netflix föraktar all teknik som döljer användarens IP-adress, så det är bäst att använda Netflix utan dessa. Men om du gillar att titta på Netflix på språng genom att använda offentliga Wi-Fi-nätverk, och du är bekymrad över din integritet och säkerhet på nätet, välj en pålitlig Netflix VPN, ett som faktiskt fungerar.
 • Du har inbyggda brandväggar för ditt hemnätverk som förhindrar åtkomst till vissa webbplatser inklusive Netflix
 • Du använder ett offentligt Wi-Fi-nätverk som skola eller sjukhus för att få åtkomst till Netflix som begränsar vissa typer av internettrafik att ruttas

Försök byta till ett annat nätverk, till exempel din mobildata. Om det löser problemet, ligger problemet hos ditt nuvarande nätverk. Om felet fortfarande kvarstår kan du också slå på din smartphone och routern för att se om det fungerar nu. Även om det inte löser felet kan du prova lösningen nedan.

Lösning 2: Återställ Netflix-applikationen

Ibland kan detta fel också uppstå på grund av skadade data eller moduler som är inställda i dålig konfiguration i Netflix-appen. Detta vanliga beteende sker oftast med smartphones som nyligen har rotats. Om så är fallet kan du åtgärda det irriterande felet genom att återställa Netflix-appen med följande steg.

Notera: Stegen nedan är för Android. iOS-användare kan kopiera dem enligt sina iOS-enheter.

 • Gå till din smartphone ‘Inställningar’ och gå sedan till ’Appar’
 • Söka efter ’Netflix’ i listan över appar och klicka på ‘Öppen’ att gå till ‘Egenskaper’ Klicka sedan på ‘Lagring’
 • När du kommer in i Storage klickar du på ‘Radera data’ eller “Rensa cache” och detta återställer Netflix tillbaka till standardkonfigurationen
 • Starta Netflix igen, ange dina referenser och se om felet är borta. Om det är det, känn dig fri att lämna den här sidan, men om den fortfarande inte har det kan du prova lösningen nedan.

Lösning 3: Installera Netflix-applikationen på nytt

Om ovanstående två metoder inte löser felet kan du försöka installera Netflix-appen på din Android-enhet igen. Om du installerar om skulle det ta bort alla befintliga moduler i appen från enheten som kan åtgärda felet. Så här kan du göra det:

 • Öppna enhetens hemskärm där appar finns och navigera till ’Netflix’. Håll Netflix-ikonen tryckta tills du ser ett fönster med ’Uninstall’ och klicka sedan på det
 • När Netflix har tagits bort från enheten, rusa till Google Play Store eller den App Store, söka efter Netflix och klicka på ‘Installera’
 • När appen har installerats loggar du in med dina referenser och du kommer gärna att se Netflix igång
  Hur du åtgärdar Netflix felkod m7361-1253