Popravljeno: Brez zvoka v Netflixu – enostaven vodnik za računalnik, pametni telefon in pametno televizijo


Popravljeno: Brez zvoka v Netflixu – enostaven vodnik za računalnik, pametni telefon in pametno televizijo

Objavljeno: 03. marca 2023

  1. Popravek 1: Znova zaženite pametni televizor
  2. Popravek 2: Odpravljanje težav s povezavami naprav

Preberite ta članek za podrobne korake, kako odpraviti napako Net Sound Netflix

Popravite brez zvoka na Netflixu

Zadnje desetletje se zdi v industriji video zabave fenomenalna rast. Prej priljubljeni operaterji kabelske televizije in izposoje DVD-jev so zdaj že postali zastareli, vse po zaslugi novega imena v mestu – Netflix. Zaradi udobja, ki ga ponuja, in nominalne pristojbine, ki jo zahteva, je Netflix svoji že tako ogromni uporabniški bazi dodal milijone kupcev in število nenehno raste.

Hitro rast lahko pripišemo tudi novi vsebini, ki jo Netflix vsak mesec doda v svojo knjižnico vsebin. Netflix se ponaša s prvotnimi televizijskimi oddajami in filmi, ki jih gosti na svoji platformi. Kljub temu, da je storitev večinoma brezhibna in večino časa dela čudeže, lahko med pretakanjem naletite na nekaj težav, vsakič v modri luni.

Ta članek razpravlja o tem, da pri predvajanju videoposnetka in Netflixa ne boste slišali zvoka in ponuja vodnik za rešitev, ki mu lahko sledite za rešitev težave.

Kako odpraviti težavo »Brez zvoka v Netflixu« na Smart TV

Izvršni direktor Apple, Tim Cook, je dejal, da je prihodnost televizije aplikacije in da se uporabniki Netflixa z njim popolnoma ne strinjajo. Ena takih aplikacij na pametnem televizorju je Netflix, ki vsak dan zabava milijone uporabnikov po vsem svetu. Po nekaterih statističnih podatkih, ki jih je razkril Netflix, je največ uporabnikov, ki gledajo Netflix na pametnem televizorju, najvišje, sledijo mu računalniki.

Če ste uporabnik pametne televizije in se med predvajanjem videoposnetka na Netflixu srečujete z zvočnimi težavami, upoštevajte spodnji vodnik. Eden od popravkov bo odpravil vašo težavo.

  Kako odpreti vrata za Red Dead Redemption 2 z uporabo posredovanja vrat

Popravek 1: Znova zaženite pametni televizor

Vaš pametni televizor ali sprejemnik za pretakanje je morda naletel na nekatere napake pri obdelavi, zaradi katerih je zvočni blokad blokiran. Z ponovnim zagonom naprave vam lahko pomagate rešiti to težavo, saj počistite začasni predpomnilnik in odpravite napake.

Če zgornja rešitev rešitve ne odpravi težave, preidite na naslednjo rešitev.

Popravek 2: Odpravljanje težav s povezavami naprav za snemanje

Ali ste prepričani, da so vsi kabli pravilno priključeni? Najboljši način za to je, da odklopite vse kable in jih ponovno vstavite v svoja vrata.

Kako odpraviti težavo “No Sound on Netflix” v PC-ju?

PC je druga najpogostejša naprava med uporabniki Netflixa po vsem svetu, po pametni televiziji. Ker je sodobna generacija zelo navajena uporabljati osebne računalnike za vsakodnevna opravila, se mnogi odločajo za gledanje Netflixa na osebnem računalniku ali prenosniku.

Če se pri predvajanju videoposnetka pri prenosniku ali osebnem računalniku srečujete z zvočnimi težavami, poskusite spodaj omenjene popravke.

Popravek 1: Spremenite nastavitev zvoka Netflix

Kliknite ikono dialoga v spodnjem desnem kotu predvajalnika Netflix in zagotovite, da je izbrana možnost, ki ni 5.1. Če je izbrana katera koli druga možnost, jo spremenite v non-5.1. Če s tem ne odpravite težave, pojdite na naslednjo rešitev.

Popravek 2:: Posodobite gonilnik zvoka

Pojdite na nadzorno ploščo računalnika in preverite, ali je vaš nameščeni gonilnik zvoka posodobljen. To lahko storite tako, da v Googlovem iskanju preverite številko različice gonilnika in jo potrdite v spletu in preverite, ali gre za najnovejšo posodobitev. Če je za vaš gonilnik na voljo nova posodobitev, jo namestite. To bi moralo rešiti vašo težavo. Če težave ne odpravi, preidite na naslednjo rešitev.

  Glejte Channel 4 zunaj Združenega kraljestva z VPN Channel 4

Popravek 3:: Prilagodite nastavitve zvoka računalnika

Pritisnite Win + R, da odprete okno Run v računalniku in v iskalno polje vtipkate “mmsys.cpl”. Odprlo se bo okno z nastavitvami strojne opreme za zvok. Na zavihku Predvajanje izberite zvočnike in pritisnite gumb Nastavi privzeto. Kliknite na Properties in pojdite na zavihek Advanced. Prepričajte se, da je izbrana možnost »24 bit, 192000 Hz (Studio Quality)«. Če ni, spremenite privzeti format na 24 bit, 192000 Hz (Studio Quality). Pritisnite OK. To bi moralo rešiti vaše težave z zvokom na Netflixu.

Kako odpraviti težavo »Brez zvoka v Netflixu« na drugih pretočnih napravah?

Popravek 1: Poskusite igrati nekaj drugega

Do težave lahko pride zaradi napake v knjižnici vsebin Netflix. Če želite biti prepričani, da težava ni v strojni opremi za pretakanje, poskusite predvajati drug naslov na Netflixu. Če dobite ustrezen zvok na Netflixu, ko predvajate drug naslov, je težava v knjižnici vsebin Netflix in ne v nastavitvi pretakanja. Lahko se obrnete na Netflix in jih prosite, naj odpravijo težavo.

Če predvajanje drugega videoposnetka tudi ne oddaja zvoka, pojdite na naslednjo rešitev.

Popravek 2: Preverite povezave

Ali ste prepričani, da so vsi kabli pravilno priključeni? Najboljši način za to je, da odklopite vse kable in jih ponovno vstavite v svoja vrata.

Popravek 3: Znova zaženite napravo

Vaša pretočna naprava je morda naletela na nekatere napake pri obdelavi, zaradi katerih je zvočni blokad blokiran. Z ponovnim zagonom naprave vam lahko pomagate rešiti to težavo, saj počistite začasni predpomnilnik in odpravite napake.

Uživajte v ZDA Netflix s PureVPN iz katere koli države

Netflix je odlična storitev pretakanja v ZDA. Zunaj ZDA deluje prav tako odlično, vendar ne ponuja enakih naslovov. Obstaja veliko odličnih TV oddaj in filmov, ki so na voljo samo v ZDA. Za uporabnike Netflix, ki živijo zunaj ZDA, je rahlo nepošteno, saj za naročnino plačujejo isto ceno, vendar za svoj denar ne dobijo enake vrednosti kot uporabniki Netflixa v ZDA.

  Kako popraviti kodo napake Netflix m7361-1253

Če ste naveličani gledanja istih dolgočasnih naslovov na Netflixu, lahko do Netflix US dostopate iz katere koli države prek Netflix VPN. Ko se povežete s sistemom PureVPN in na priljubljenih spletnih mestih izberete ameriški Netflix, se vaša virtualna lokacija spremeni v ZDA, kar omogoča dostop do vseh naslovov, ki so na voljo samo v ZDA.

PureVPN vam lahko nudi vrhunsko izkušnjo pretakanja, ki si jo zaslužite. Omogoča vam uživanje v popolnoma neprekinjeni izkušnji s pretakanjem brez stalnega pufranja ali zamikov.