Kako gledati ESPN na Kodi


Kako gledati ESPN na Kodi

Objavljeno: 2. julija 2023

Morate gledati ESPN na Kodi? Nato uporabite ta vodnik. Toda pretakanje ESPN ali drugih dodatkov na Kodi je lahko tvegano. Na svoji napravi uporabite PureVPN, da preprečite varno pretakanje in pretakanje ponudnika internetnih storitev. PureVPN prvič ponuja 7-dnevno preskusno ceno z le 0,99 USD, da lahko naročniki Kodi preidejo skozi to stresno zapora in uživajo v ESPN doma.

Če iščete storitev pretakanja, ki je popolnoma brezplačna, je Kodi najboljša možna možnost tam. Ponuja vam neskončne možnosti za dostop do vsebine, ki vam je všeč. Tako kot obstajajo aplikacije za pametne telefone, tudi za Kodi so dodatki.

Na izbiro je na tisoče dodatkov, med katerimi je večina brezplačnih. Nekateri dodatki so uradni, zato jih je mogoče prenesti iz uradnega skladišča Kodi. Vendar pa bo treba večino dodatkov prenesti iz ustreznega (neuradnega skladišča).

ESPN Kodi dodatek?

ESPN je športna mreža, ki ima veliko različnih kanalov. Na ESPN si lahko ogledate več deset različnih športov. Nekateri priljubljeni športi, ki se predvajajo v mreži ESPN, so nogomet, nogomet, baseball, košarka, kriket, hokej na ledu in tenis.

Če si želite ogledati vsebino ESPN, potrebujete pravi dodatek. Obstaja veliko dodatkov, ki ponujajo športne vsebine ESPN, toda tisti, ki izstopa, je dodatek ESPN 3 Player. Zanimivo je, da je ta dodatek uradni dodatek Kodi, zato ga je mogoče namestiti neposredno iz uradnega skladišča, ki ga najdete v Video dodatki možnost na Domači zaslon.

Kako gledati ESPN na Kodi v.18 ali višje

Če imate v.18 ali višjo različico, je opisano, kako lahko glejte ESPN na svojem Kodi-ju z namestitvijo pravega dodatka.

 1. Zaženite aplikacijo Kodi, pojdite na Dodatke in v zgornjem levem kotu kliknite namestitveni program
 2. Izberite Namestitev iz skladišča > Repozitorij dodatkov Kodi > Video dodatki > ESPN 3 > ESPN 3 > Namestite
 3. Počakajte, da se prikaže obvestilo z omogočenim dodatkom ESPN 3
 4. Na začetnem zaslonu izberite Dodatki
 5. Kliknite na ESPN 3
  Kako dostopati do glasbe KuGou zunaj Kitajske

Preverjanje pristnosti / namestitev ESPN na Kodi

Ko namestite dodatek, ga boste morali preveriti. Preverjanje pristnosti tega dodatka je potrebno, da deluje. Če želite preveriti pristnost dodatka Kodi in gledati ESPN, samo sledite spodnjim korakom.

 1. Pojdi do Dodatki in zagon ESPN 3
 2. Izberite Potrdi pri ponudniku
 3. Zapišite priloženo aktivacijsko kodo in se prijavite s svojim računom ESPN
 4. Izberite Apple TV povezavo (tudi če imate drugo napravo za pretakanje)
 5. Izberite ponudnika in vnesite aktivacijsko kodo
 6. Izberite Charter spekter kot vaš privzeti ponudnik in zadeti v redu
 7. Znova zaženite Kodi

S tem je vaš dodatek ESPN za Kodi pripravljen za uporabo!

ESPN v živo na Kodi

Ko namestite pravi dodatek, lahko takoj dostopate do vsebine z ESPN. ESPN gosti veliko različnih športnih programov, od katerih je večina v živo. Pojdite do dodatka za videoposnetke ESPN z domačega zaslona Kodi in takoj dostopajte do trenutkov v živo v strežniku ESPN Kodi..

Pomembno je razumeti, da nekateri dodatki morda ne bodo imeli dobre izkušnje s pretakanjem. Morda se boste srečali s težavami s pretakanjem in razpoložljivostjo prenosov v živo v svoji regiji. Če želite rešiti vse težave, povezane s pretakanjem, ki lahko uničijo vaše izkušnje s Kodi, morate dobiti dobro VPN za pretakanje, kot je PureVPN.

PureVPN vas na spletu naredi popolnoma anonimne, kar vam omogoča, da se izognete vsem omejitvam in omejitvam, ki vam preprečujejo popolno izkušnjo pretakanja, ki si jo resnično zaslužite. Ni skrivnost, da je svoboda dostopa do informacij že skoraj desetletje dobro priznana človekova pravica, vendar se na njej le redko izvaja..

Zakaj dobiti VPN za Kodi

Kodi je odprtokodni medijski predvajalnik, kar pomeni, da lahko vsakdo zanj ustvari dodatek in ga javno objavi. Zaradi tega je Kodi zelo tvegana platforma in uporabnike Kodija ranljiv za spletna tveganja in grožnje, ki jih predstavljajo subjekti, kot so kibernetski kriminalci, ponudniki internetnih storitev in vladni nadzorni organi.

  Kako gledati ZEE5 v ZDA

Poleg tega ni vse na Kodiju dostopno povsod. Na Kodi je na stotine dodatkov, ki so omejeni na geo. To pomeni, da nekateri dodatki morda niso na voljo v vaši regiji, ne glede na to, kako slabo jih želite.

Kodi VPN je pretočni VPN, ki vam omogoča, da povečate svojo izkušnjo pretakanja, ne glede na to, katero orodje ali storitev uporabljate. Dober pretok VPN je tisti, ki vam omogoča, da postanete popolnoma anonimni v spletu, dostopate do vsebine z omejenim dostopom in ostanete varni pred vsemi spletnimi zlobami.

PureVPN je najboljši VPN za pretakanje, ki se ga lahko naučite. Hiter, varen in takoj vam omogoča dostop do katere koli vsebine, ki je v vaši regiji omejena. PureVPN ima več kot 2000 strežnikov na 180 različnih lokacijah po vsem svetu.

Takole lahko dobite PureVPN za Kodi:

 1. Pojdite na stran odlagališča Kodi PureVPN in prenesite zip datoteko.
 2. Zaženite Kodi in pojdite na Dodatki.
 3. Kliknite ikono odprtega polja na vrhu.
 4. Namestitev iz zip datoteke.
 5. Namestite skladišče
 6. Zaženite PureVPN od Dodatki > Programski dodatki
 7. Pojdi do nastavitve in vnesite svoje uporabniško ime in geslo.
 8. Nastavite VPN, da se samodejno poveže ob vsakem zagonu.
 9. Kliknite v redu.