Kako dostopati do glasbe KuGou zunaj Kitajske


Kako dostopati do glasbe KuGou zunaj Kitajske

Objavljeno: 17. februarja 2023

KuGou je priljubljena kitajska aplikacija za pretakanje in prenos glasbe z najobsežnejšo knjižnico zvočnih vsebin. Če pa želite dostopati do njega zunaj Kitajske, morate slediti naslednjim štirim preprostim korakom:

 1. Pridobite račun PureVPN.
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN za svojo napravo.
 3. Kot želeno lokacijo strežnika izberite Kitajsko.
 4. Pojdite na KuGou in začnite pretakati svoje najljubše melodije!

Z več kot 450 milijoni aktivnih uporabnikov mesečno je KuGou ena največjih storitev pretoka glasbe na svetu. V lasti Tencent glasbe je tudi najboljši kitajski spletni glasbeni platformi z 28-odstotnim tržnim deležem.

KuGou ponuja obsežno glasbeno knjižnico, ki jo lahko prenašate ali prenašate BREZPLAČNO. Ima iskalnik za lažje odkrivanje glasbe in uporabnikom omogoča komentiranje, spremljanje izvajalcev, zaslužek kovancev s pesmimi in ustvarjanje seznamov predvajanja.

Na žalost je KuGou dostopen le tistim, ki živijo na celinski Kitajski. Ne boste ga mogli uporabljati od koder koli, razen če se povežete s kitajskim IP naslovom – in tu vam lahko pomaga virtualno zasebno omrežje.!

Preden pa pridemo do tega, razpravljajmo, zakaj KuGou ni na voljo zunaj Kitajske:

Zakaj KuGou ne deluje v ZDA?

Pri dostopu do spletnega mesta KuGou ne boste imeli težav, ne glede na to, kje ste. Ko pa poskusite predvajati skladbo, se vam bo prikazala napaka, ki navaja, da storitev ni na voljo v vaši državi.

Zakaj pa se to zgodi? Zaradi avtorskih pogodb KuGou uporablja tehnologijo za blokiranje zemlje, da omeji svojo vsebino na poslušalce na Kitajskem. To pomeni, da glasbe na KuGou ne boste mogli pretakati, če ste iz ZDA ali katere koli druge države.

  Oglejte si kanadski Netflix od kjerkoli

Kako dostopati do KuGou zunaj Kitajske?

Torej se boste morda spraševali: “Kako naj KuGou deluje zunaj Kitajske?” No, to ni raketna znanost.

Če želite dostopati do njega od koder koli, potrebujete VPN, da dobite kitajski IP naslov in zaobidete te blokade.

S preizkušanjem KuGouja, da se nahajate na Kitajskem, ste upravičeni do pretoka zvočne vsebine na njem.

VPN je odličen način za zaščito vaših osebnih podatkov, hkrati pa se izkaže tudi za brskanje po internetu brez omejitev.!

Samo sledite tem preprostim korakom, če želite KuGou odblokirati iz tujine:

 • Naročite se na PureVPN.
 • Prenesite in namestite PureVPN za svojo napravo.
 • Odprite aplikacijo / stranko in se prijavite s svojimi poverilnicami.
 • Kot želeno lokacijo strežnika izberite Kitajsko.
 • Pretočite KuGou brez ovir!

Kako deblokirati KuGou na iPhone?

Če želite dostopati do KuGou na svojem iPhone, morate namestiti njihovo namensko aplikacijo, ki je na voljo v App Store. Ker pa v vaši državi ne bo na voljo, je nujno, da spremenite regijo App Store na Kitajsko.

Ko končate, sledite tem preprostim korakom za deblokiranje programa KuGou v telefonu iPhone:

 • Prenesite aplikacijo KuGou iPhone.
 • Prijavite se v sistem PureVPN z uporabniškim imenom in geslom.
 • Povežite se s strežnikom na Kitajskem.
 • Zaženite KuGou in poslušajte stran!

Kako odblokirati KuGou v Androidu?

Če želite dostopati do KuGou v napravi Android, ima storitev pretakanja glasbe na voljo posebna aplikacija v Trgovini Play. Če ga želite namestiti iz svoje države, boste morali spremeniti regijo trgovine Play na Kitajsko.

Ko končate, sledite tem preprostim korakom za deblokiranje programa KuGou v sistemu Android:

 • Prenesite aplikacijo KuGou za Android.
 • Prijavite se v sistem PureVPN z uporabniškim imenom in geslom.
 • Povežite se s strežnikom na Kitajskem.
 • Zaženite KuGou in poslušajte stran!
  Kako gledati svetovno prvenstvo v ragbiju 2023

Dostopite do drugih aplikacij za pretakanje kitajske glasbe s programom PureVPN!

Ne morete najti želene glasbe v KuGou? Brez problema! Obstajajo številne druge storitve pretoka kitajske glasbe, kot so QQ Music, Baidu in Xiami Music. Z uporabo PureVPN v svoji napravi lahko spremenite svojo virtualno lokacijo na Kitajsko in pridobite dostop do njih.

Ponašamo se z vedno večjo mrežo več kot 2000 strežnikov VPN in 300.000 IP-jev v več kot 140 državah po vsem svetu, vključno s Kitajsko. Poleg tega boste vedno doživeli najhitrejše hitrosti, saj ponujamo na stotine namenskih strežniških strežnikov.

Po povezavi z našo storitvijo je ves vaš promet zaščiten z vrhunskimi algoritmi za šifriranje. Tako tretjim osebam, kot so ponudniki internetnih storitev, hekerji in vlade, ni mogoče vedeti, kaj imate na spletu.

PureVPN ponuja enostavne aplikacije za vse večje namizne in mobilne platforme, ki vsebujejo nujne funkcije, kot so stikalo za internetni preboj, razlite tunele, pa tudi zaščita pred uhajanjem IPv6, DNS in WebRTC.

Še več, vsi naši načrti so zajeti z velikodušno 31-dnevno politiko vračila. To vam daje priložnost, da preizkusite PureVPN za dostop do storitev KuGou in drugih kitajskih storitev pretoka glasbe, popolnoma brez tveganja.!