Kako gledati El Clasico Live Online


Kako gledati El Clasico Live Online

Objavljeno: 23. februarja 2023

El Clasico je ena najbolj vznemirljivih tekem v nogometni zgodovini. Preizkusite PureVPN za samo 0,99 USD in si ga oglejte v spletu od kjer koli na svetu. Sledite tem korakom in začnite danes:

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Povežite se z indijskim lokacijo strežnika
 3. Pojdite na Facebook, poiščite livestream in začnite gledati"

Največje rivalstvo v klubskem nogometu – El Clasico – se bo nadaljevalo 18. decembra. Real Madrid in Barcelona se bosta spopadla na še enem epskem srečanju, tokrat v La Ligi na Camp Nou.

Milijoni trdovratnih nogometnih navijačev neresno poskušajo ugotoviti, kako pretakati El Clasico. No, ne pozabite, dobili smo vam hrbet.

Kje gledati – Real Madrid FC proti Barceloni

Real Madrid proti Barceloni lahko v živo prenašate preko spleta na BeIN Sports in Eleven Sports. Pred dostopom do teh kanalov se prepričajte, da imate povezavo VPN.

Kako gledati Real Madrid proti Barceloni v živo na spletu

Dva španska velikana bosta med seboj tekmovala v dvoboju, ki bo morda odločil za prvo mesto tabele La Lige. Žal bo pretakanje tekme prek spleta za mnoge težka naloga.

Ker večina omenjenih kanalov ni na voljo drugje, bo ljudem, ki so si ogledali El Clasico iz tujine, težko to storiti. Teh omejitev je nemogoče zaobiti, če ne uporabite VPN-ja. VPN spremeni vaš izvirni IP v izbranega, ki vam omogoča pretakanje kanala po vaši izbiri, tudi če ni na voljo v vaši državi.

Z uporabo VPN-ja se lahko povežete s strežniki iz katere koli od zgoraj navedenih držav in gledate Real Madrid proti Barceloni brez težav.

  Kako gledati BBC iPlayer na Apple TV zunaj Združenega kraljestva?

1. Pridobite PureVPN

Naročite se na PureVPN in pridobite dostop do katerega koli spletnega mesta po vaši izbiri. Po naročilu prenesite aplikacijo PureVPN ali namestitev na katero koli napravo, na kateri želite gledati Real Madrid proti Barceloni Live Online. PureVPN podpira 20 ali več naprav, vključno z osebnim računalnikom, mobilnimi telefoni, tablicami, usmerjevalniki, pametnimi televizorji, KODI, ROKU, PS / Xbox itd. Na podpornem centru imamo vsa navodila za namestitev in pomoč. .

2. Glejte Real Madrid proti Barceloni v živo v spletu s PureVPN

V živo preko spleta lahko prenašate Real Madrid proti Barceloni:

Facebook.com

Facebook ima pravice predvajati napeljave La lige v južni Aziji. Po prenosu aplikacije PureVPN se samo povežite s strežniki katere koli od teh držav in v spletu spremljajte Real Madrid proti Barceloni.

Kam oddajati El Clasico – TV & Pretočni kanali

Oddajniki televizijskih programov so na voljo v
Facebook Južna Azija
Bein Sport ZDA, Kanada, regija Mena
Premier Sports UK
Ujemanje TV (brezplačno) Rusija
MovStar Španija

Oglejte si El Clasico na Facebooku

Večina od vas morda Facebook misli kot platformo za objavo slik in statusov. Vendar se je sčasoma Facebook razvil v nekaj veliko večjega. Danes se lahko odpravite na platformo družbenih medijev in si ogledate televizijske oddaje, filme in celo večje športne dogodke, kot je El Clasico. In to tudi brezplačno. Vendar je tekma med Real Madridom in Barcelono na voljo le tistim, ki živijo v Indiji. Toda to ne pomeni, da do njega ne morete dostopati. Za več informacij sledite spodnjim navodilom.

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Povežite se z indijskim lokacijo strežnika
 3. Pojdite na Facebook, poiščite livestream in začnite gledati
  Kavarne z WiFi v bližini mene

Glejte El Clasico na televiziji MATCH – Ruska športna spletna stran

Match TV je vrhunska storitev pretakanja v Rusiji. Ponuja prenose v živo za večino večjih športnih dogodkov na svetu, ki vključuje tekmo med Real Madridom in Barcelono. Zdaj je storitev na voljo samo prebivalcem, ki trenutno živijo v Rusiji, vendar to ne pomeni, da je ne morete uporabljati nikjer drugje. Za več informacij sledite navodilom:

 1. Pridobite PureVPN
 2. Povežite se s strežnikom Rusija
 3. Prijavite se v Match TV in začnite pretakanje

Stream El Clasico na Bein Sport v MENA

Bein Sports je v svetu nogometa precej priljubljen, saj je eno izmed najboljših krajev za gledanje nogometnih tekem v živo in na spletu. Ker pa je storitev na voljo le v nekaj državah, ne morejo vsi uživati ​​v njenih neverjetnih storitvah

El-Clasico: Real Madrid proti Barceloni

V celotnem nogometu so trije številni tekmeci, kot so Arsenal in Tottenham, Manchester City in Manchester United, celo celo med Interjem in AC Milanom. Vendar med vsemi temi najbolj izstopa tisto, ki velja za najbolj zanimivega. Govorimo o El-Clasico; Rivalstvo med Real Madridom in Barcelono.

El-Clasico je ena najbolj naelektrljivih tekem v nogometni zgodovini in letos, saj sta tako Barcelona kot Real Madrid za prvo mesto v La ligi izenačena za prvo mesto, bodo stvari postale še toliko bolj razburljive. Tekma naj bi potekala v Santiago Bernabau

Športni pretočni vodniki

Kliknite ikono za celovite pretočne vodnike tekočih in prihajajočih športnih dogodkov!

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Formula 1
 • NFL
 • Serija A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Liga prvakov
 • Bundesliga
 • LIGA 1
 • UFC
 • Tenis
 • NBA
 • IPL
 • NHL