Kako gledati Disney Plus v Indiji


Kako gledati Disney Plus v Indiji

Objavljeno: 10. januarja 2020

Naj gre za filme Marvel ali Star Wars, ima Disney Plus vse. Vendar ne morete gledati Disney Plus v Indiji in za ogled geoblokov potrebujete VPN. Če želite to narediti, uporabite PureVPN in odklenite Disney Plus v Indiji, da boste doma zabavali svoje otroke. PureVPN prvič ponuja 7-dnevno preskusno ceno le 0,99 USD, da vam pomaga pretakati Disney Plus.

Glejte Disney + v Indiji

Disney je že dolgo ljubitelj filmov in ljubiteljev TV oddaj po vsem svetu. Vendar pa je osvojila več src kot kadar koli, ko je pred časom razkril svojo storitev pretakanja, Disney Plus. Storitev se je začela z naletom, in čeprav je prvi teden zaradi tehničnih napak nesrečno padla, naročnikov ni ustavila, da bi se pridružili omrežju. Vendar pa je nesrečni vidik storitve ta, da ne pokriva vseh držav sveta. Čeprav ima načrte za širitev omrežja, trenutno deluje v izbranih nekaj državah.

Ali je Disney Plus na voljo v Indiji?

Nizozemska je bila ena prvih držav, ki je doživela vrhunsko storitev pretakanja Disney +. Kasneje so storitev uradno začeli izvajati v ZDA in nato v Kanadi. Čez nekaj časa je svojo mrežo razširila na še nekaj držav. Ker je Indija v azijsko-pacifiški regiji, bo kadar koli v letu 2020 ali 2021 zajela fantastične storitve Disney +. Do takrat bi se morali usesti in se zadržati. Če pa ne želite več čakati, se lahko kadar koli odločite za VPN in dostopate do Disney + v Indiji.

  Kako ročno odstraniti Kodi Build na Amazon Fire TV Stick

Kako gledati Disney Plus v Indiji?

Pomanjkanje omrežne pokritosti in nerazpoložljivost nekaterih delov spletne vsebine sta med pogostimi težavami, s katerimi se srečujejo strežniki. Vendar je to običajna praksa in ničesar ni mogoče storiti, razen če uporabljate VPN. Ker IP-naslov uporabnika nadzira in nato blokira ponudnik internetnih storitev ali ponudnika pretočnih storitev, VPN uporabnikom pomaga, da težavo odpravijo s ponarejanjem IP-ja. Ko je IP ponarejen ali spremenjen, uporabnik ne more dostopati samo do Disney Plus v Indiji, ampak tudi z lahkoto gledati vse TV-oddaje ali filme, ki so na voljo v storitvi.

  • Naročite se na svoj načrt PureVPN
  • Pridobite odjemalca VPN za izbrano napravo
  • Zaženite VPN in se prijavite
  • Pojdite na seznam držav in poiščite ameriški strežnik
  • Pritisnite Connect, da se pridružite strežniku
  • Ko je povezava vzpostavljena, odprite Disney + in uživajte

Disney +: Kako se naročiti zdaj?

Ko z oviro z lažjim prehodom preko VPN zlepite čez oviro ponarejanja IP, je naslednja ovira, na katero lahko naletite, naročnina. Storitev pretakanja uporabnikom ne ponuja veliko možnosti plačila. Poleg tega jih je treba registrirati v istih regijah, kjer je storitev zagotovila pokritje. Obstaja pa še nekaj drugih možnosti, ki jih lahko razmislite, če se želite v Indiji naročiti in dostopati do Disney +. Za začetek se lahko odločite za darilno kartico iTunes, če ste uporabnik iOS ali Mac. Za uporabnike Android je Googlova darilna kartica lahko optimalna izbira.

Za zdaj lahko uporabite katero koli od zgoraj opisanih možnosti. Upajmo, da bo služba morda uvedla še nekaj možnosti plačila za lažjo in udobno uporabo svojih globalnih gledalcev.

Kaj ima Disney+?

Kot smo že omenili, je Disney ime gospodinjstva ne samo v ZDA, Veliki Britaniji ali Kanadi, temveč tudi po vsem svetu. Konec koncev že več kot stoletje deluje in izdeluje množico kataloga zabavnih vsebin. Ni treba posebej omenjati, da je svoje storitve celo razširil z raziskovanjem novih podvigov ali partnerstvom z znanimi storitvami. Na koncu dneva dobite dostop do zakladnice zabave, ko imate naročnino na Disney +. Na primer, lahko dostopate do kataloga Marvel Studios, Star Wars, Pixar’s in celo Hulu US.

  Binge-Oglejte si francoski Netflix od kjer koli

Trenutno je na Disney Plusu na voljo ogromno oddaj, med glavnimi imeni pa so Star Wars, Avengers in celo najnovejši hit, Mandalorian.

Zaključne besede

Če živite v Indiji in želite dostopati do Disney Plus v Indiji, lahko to vedno storite s PureVPN. Vedno se lahko vključite v največje hitrosti pretakanja in brezžične izkušnje, ker so naši VPN strežniki zasnovani za najboljše zmogljivosti in hitrosti. Poleg tega boste lahko dostopali do podobnih storitev, ki jih blokira ponudnik internetnih storitev ali sama storitev pretakanja. Drugič, lahko s PureVPN opravljate svoje spletno delo ali varno opravljate spletne transakcije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me