Dostop do brezplačnega WiFi omrežja McDonald’s


Dostop do brezplačnega WiFi omrežja McDonald’s

McDonald’s svojim strankam ponuja brezplačen wifi od leta 2010. Ni pasovne širine ali časovne omejitve in uporabniki se lahko odločijo, da ga bodo uporabljali tako dolgo, kolikor hočejo. Samo v ZDA lahko uživate v brezplačnem dostopu do interneta na več kot 14.000 lokacijah po vsej državi.

Z lahkoto lahko delate, preverjate svojo e-pošto ali se povežete s prijatelji na družbenih medijih.

Če se želite povezati, se dotaknete Waypot_Access na seznamu omrežij WiFi in sprejmite “pogoje sporazuma” .

mcdonalds prijava na wifi

Skočiti…

Opomba: Za prijavo v McDonald’s Free WiFi ne potrebujete posebne prijave

Dostop do McDonald’s Wi-Fi na prenosnem računalniku

Naj bo to vaš prenosnik ali katera koli druga naprava, se lahko priročno povežete z McDonaldsovim brezplačnim WiFi.

Tu je postopek povezovanja z brezplačnim brezžičnim internetom McDonald’s:

 • Začnite s premikanjem kazalca na desno stran Windows opravilna vrstica in poiščite Ikona Wi-Fi kje boste videli ‘wayport_accessOmrežje.
 • Klikni Povežite se vzpostaviti internetno povezavo.
 • Takoj, ko omrežje vzpostavi internetno povezavo, bo vaš brskalnik samodejno odprl McDonaldsove pogoje & Spletna stran pogojev. Sprejmite pogoje za nadaljevanje in izberite Povežite se.
 • Ko je povezava, se na vrhu strani prikaže sporočilo o stanju "Povezani ste z McDonald’s Wi-Fi. Uživajte!"
 • Zdaj, ko imate dostop do interneta, lahko odprete nov zavihek v svojem brskalniku in obiščete katero koli spletno mesto, ki ga želite. Svojo internetno povezavo lahko prekinete po lastni izbiri.

Dostopite do McDonald’s Wi-Fi z Androidom

Podobno kot pri povezovanju katere koli naprave lahko tudi telefon Android povežete z McDonaldsovim brezplačnim brezžičnim omrežjem. Ni pomembno, kateri telefon Android uporabljate kot koraka.

 • Pojdite do telefona Nastavitve in izberite Wifi.
 • Videli boste seznam omrežij, izberite wayport_access in kliknite povežite.
 • Videli boste povezan stanje.
 • Zdaj odprite svoj mobilni telefon Spletni brskalnik in samodejno se odpre McDonaldsova stran za povezavo Wi-Fi.
 • Tapnite Brezplačna povezava in se strinjate s pogoji in določili, da se povežete z omrežjem Wi-Fi in dostopate do brezplačne internetne povezave McDonald’s.
  Kako gledati svetovno prvenstvo v ragbiju 2023

Dostop do McDonald’s Wi-Fi na iPhone

Če ima vaš iPhone "samodejno se povežite" funkcija je vklopljena, prikaže se McDonaldsov Wi-Fi pojavni oken. Ko preberete pogoje sporazuma, se dotaknite možnosti za nadaljevanje povezave. Lahko pa storite tudi naslednje:

 • Odprite svoj iPhone Nastavitve meni in tapnite Wifi.
 • Izberite Wayport_access. Opazili boste, da bo prav pod imenom Wi-Fi prikazano majhno sporočilo: Nezavarovana mreža.
 • Zdaj odprite Safari ali kateri koli drug brskalnik in samodejno boste preusmerjeni na McDonald’s prijavna stran za brezplačen Wi-Fi. Tapnite Povežite se za začetek brskanja.

Kako preveriti, ali ima moj McDonald’s Outlet brezplačen dostop do brezžičnega interneta?

Leta 2010 je AT&T, ki je bil prej znan kot WayPort, je zagotavljal povezavo do približno 28.000 lokacij v ZDA. Polovica jih je bila za McDonald’s Free WiFi. Iskanje in povezovanje z McDonald’s Wi-Fi je enostavno. Vse, kar morate storiti, je v dosegu restavracije McDonald’s, kjer je na voljo brezplačno omrežje Wi-Fi. McDonald’s ponuja brezplačen dostop do brezžičnega interneta na več kot 82% svojih lokacij v ZDA, kar pomeni, da boste imeli visoke možnosti, da najdete lokacijo z brezplačnim brezžičnim internetom.

Iskanje restavracije je enostavno, upoštevajte naslednja navodila:

 • Pojdite na McDonald’s page iskalnik restavracij. Ko ste tam, morate samo vtipkati ime vaših mesto v iskalno polje
 • Pomaknite se navzdol do rezultatov in poiščite lokacijo, ki vsebuje funkcije Wifi Spodaj Storitve.

Ko ste blizu restavracije, preprosto pojdite na Wi-Fi ploščo svojih naprav in poiščite omrežje “McDonald’s Free WiFi

Kako hitro je McDonald’s Free Wi-Fi omrežje?

Brezplačna omrežja Wi-Fi so običajno počasna in se pogosto prekinejo, kajne? Vendar lahko uporabniki povedo o McDonaldsovem brezplačnem brezžičnem omrežju in če vas zanima, kako dobra je lahko brezplačna internetna povezava, so tukaj rezultati preskusa:

  Zakaj prenos Netflix ne deluje in kako ga odpraviti

Lifewire je naredil strog test in njihovi rezultati so pokazali, da je McDonald’s brezplačni Wi-Fi pasovni obseg za prenos in prenos tako dober, kot bi pričakovali od hitrega omrežja Wi-Fi v pisarnah in v vašem domu.

Medtem ko je bil test opravljen v določenem McDonaldsovem omrežju Wi-Fi, je zanesljivo domnevati, da se preostale lokacije lahko pohvalijo z enakimi rezultati:

 • Test je pokazal hitrosti prenosa 58 Mbps.
 • Hitrost prenosa je bila 14 Mbps.
 • Neposredna zakasnitev, zabeležena z minimalno aktivnostjo v omrežju, je bila 27 milisekund.
 • Pri veliki uporabi podatkov bi se zamuda podaljšala do 517 milisekund.

Medtem ko ste v McDonald’s prišli na McCafe, Big Mac ali piščančje nage, lahko brez zadržkov pretakate svoje priljubljene televizijske oddaje in filme..

Omrežni filtri

Kot pri vsakem brezplačnem omrežju Wi-Fi obstajajo nekatere omejitve glede brskanja in pretoka. Kot opomnik, restavracije McDonald’s so družinam prijazne, kar pomeni, da bodo obstajali določeni omrežni filtri za neprimerno ali nevarno vsebino.

Če ste prišli v McDonald’s in poskusite dostopati do katere koli od naslednjih dejavnosti, vas bo pozvalo sporočilo, ki pravi, da je spletno mesto blokirano ali nedostopno.

 • Spletna mesta za odrasle
 • Prenos spletnih mest
 • Odjemalci P2P in druge storitve piratstva
 • Spletno mesto z zlonamerno vsebino

Nekatera spletna mesta so blokirana, da objekt zaščitijo pred eksplicitnim ozračjem.

Zaščitite se v brezplačnih omrežjih Wi-Fi

Brezplačne dostopne točke WiFi in zlasti javna omrežja Wi-Fi so vzhodno okolje za hekerje in podobno. Ker McDonald’s ponuja brezplačno javno omrežje Wi-Fi, samodejno privabi zlonamerne akterje, da izkoristijo svoje omrežje.

To pomeni, da vsak, ki se poveže z brezplačnim Wi-Fi-jem McDonald’s ali katerim koli drugim javnim omrežjem Wi-Fi, tvega izpostavljenost svojih zasebnih internetnih dejavnosti. Če torej želite uživati ​​brezplačno storitev, vedite, da je brezplačna samo zato, ker ste izdelek!

  Glejte Channel 4 zunaj Združenega kraljestva z VPN Channel 4

Podjetja za rudarjenje podatkov in kibernetski kriminalci aktivno ciljajo na nezavarovana omrežja Wi-Fi (v tem primeru McDonald’s) in zbirajo podatke in zasebne dejavnosti milijonov uporabnikov. Če želite preprečiti tak nadzor, se morate zaščititi s šifriranjem.

Povežite se s PureVPN in prikrijte svojo resnično identiteto skupaj s šifriranjem, ki bo vaše internetne dejavnosti ohranjal varne in zdrave. Ko vam je dodeljen virtualni IP, se vaše internetne poti usmerjajo skozi šifriran tunel VPN, pri čemer vaše zasebne komunikacije ostanejo zasebne.