Kavarne z WiFi v bližini mene


Kavarne z WiFi v bližini mene

Številne ugledne kavarne, kot je Starbucks, so začele oddajati brezplačno brezžično kavarno, da bi svoje stranke ohranile dlje časa, ker je to dokazano povečalo prodajo. Odhod v vašo najljubšo kavarno z WiFi ima svoje prednosti.

Naše vsakdanje življenje se vrti okoli uporabe hitre internetne povezave za napredek v našem vsakdanjem življenju. Ne glede na to, ali gre za spletni nakup, interakcijo na družbenih medijih ali za ohranjanje stika s svetovnimi zadevami, je potreben 24/7 dostop do interneta v bližini.

Zaradi potrebe po stalni internetni povezavi imajo restavracije, kavarne, bližnji parki, vroča mesta Wi-Fi razpršena po celotnih mestih.

Podobno so številne ugledne kavarne, kot je Starbucks, začele izdajati brezplačno brezžično kavarno, da bi svoje stranke zadržale za daljša obdobja, ker je dokazano povečalo prodajo. Odhod v vašo najljubšo kavarno z WiFi ima svoje prednosti.

Na primer, številne delovne kavarne ponujajo popuste ali včasih celo brezplačno kavo s samo prijavo v njihovo omrežje. Tako to zagotavlja nekaj motivacije za ljudi, ki lahko obiščejo delovne kavarne, da opravijo sestanke in celo čakajo za mizo svojo najljubšo toplo kavo. Tako lahko študentje, ki iščejo kavarno, na katero se šolajo, ali pa se samo odpravijo v svojo najljubšo kavarno pozne noči, lahko še naprej berejo ta priročnik, ki vam bo dal navodila za tiste, ki ponujajo WiFi.

Kavarne z WiFi v bližini mene

Starbucks

Verjetno poznate naraščajočo priljubljenost Dunkin krofov po vsem svetu, zlasti v ZDA. Morda pa nimate pojma, da Dunkin krofi ponujajo brezplačno povezavo WiFi vsem na svojih tisoč prodajnih mestih po vsem svetu.

Starbucks je še vedno eden največjih kavnih velikanov, ki je nedavno sodeloval z Googlom, da bi brezplačno WiFi vključil neomejen dostop do svojih strank in možnosti. Kavarne z WiFi v vaši bližini si želijo vsi posamezniki, ki lahko samo uživajo ob kavi in ​​imajo dostop do interneta ves čas.

  Kako gledati Disney Plus v Indiji

Starbucks ima svoje prodajalne po vsem svetu, zato se ljudje, ki se sprašujejo, kako najti kavarne Starbucks z WiFi blizu mene, ne bi smeli skrbeti zaradi široke dostopnosti. Spodaj je nekaj bolj priljubljenih držav, kjer boste našli Starbucks:

 • Združene države
 • Južna Koreja
 • Mehika
 • Združeno kraljestvo

Dunkin krofi

Dunkin krofi niso znani samo po hrani in čudovitih krofih, ampak tudi po prehranski verigi, ki nudi odlično okolje za študij in delo. Študenti lahko to situacijo v celoti izkoristijo, tako da se odpravijo v eno od Dunkin prodajnih krofov in se učijo za svoje izpite, poleg tega pa uživajo v njihovih okusnih lattes. Te kavarne so odprte pozno v noč, zato ne oklevajte in si privoščite grižljaj. Spodaj so omenjena nekatera najbolj priljubljena mesta v ZDA, kjer najdete trgovino Dunkin.

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Joe in sok

Joe in sok iz Združenega kraljestva ponuja London brezplačen WiFi in tudi odlično kavo. Torej, ko se sprehodite po Londonu in se ustavite pri Joeju in soku za nekaj smoothijev in brezplačno WiFi storitev, je popoln paket za večino ljudi. Joe in kavna družba Juice, ustanovljena leta 2002, so jo mnogi imenovali za najljubšo in je po naših testih na tretjem mestu po najhitrejši povezavi WiFi..

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Tima Hortona

Tim Horton je na četrtem mestu z najboljšo storitvijo WiFi. Nahaja se v Kanadi in se lahko povežete s tihimi kavarnami WiFi žarišča in v miru uživate v svojem okusnem espressu. S prenosnikom ali pametnim telefonom lahko izbirate med dvema izmed njegovih storitev: WiFi basic in WiFi plus. Storitev WiFi plus ponuja povezavo z napravo in svojim gostom zagotavlja neomejen dostop do interneta z neverjetno hitrostjo.

  10 načinov, kako jih NSA vohuni leta 2023

Kavna zrna in čajni lističi

Kdo ne bi hotel srkniti tiste kremne kave Dulce de leche? Pa ne le premišljujte in si privoščite okusno priboljšek v eni od trgovin z zrni kave in čajnih listov. Poleg tega je hitra internetna povezava z vašo mobilno napravo in veliko povpraševanje po dostopu do WiFi v njihovih trgovinah. Storitev WiFi je brezplačna in ponuja enostavno povezavo, da se zagotovi najboljša možna internetna povezava.

Iskanje javnega brezžičnega interneta

Glede na to, kje ste in poskušate najti internet brez ponudnika internetnih storitev, boste morda našli javni WiFi v bližini, na primer v kavarnah, restavracijah, knjižnici, parkih in mnogih drugih krajih. Vendar pa lahko javna omrežja postanejo ranljiva za kibernetske grožnje. Sledite tem korakom, če želite uporabljati javni WiFi v žariščih, kot so kavarne v bližini.