ПуреВПН Аутоматски ВПН прекидач (мрежно закључавање)


ПуреВПН Аутоматски ВПН прекидач (мрежно закључавање)

Килл Свитцх функција осигурава ваше мрежне активности у случају да се ВПН прекине. Килл Свитцх функционише тако што прекида интернетску везу тако да ваш интернетски идентитет (ИП адреса и локација) није изложен. Када је омогућена функција Килл Свитцх, можете бити сигурни у своју приватност и сигурност на мрежи.

Одржавајте анонимност на мрежи у случају да се ВПН прекине.

Шта је ВПН Килл Свитцх?

Растућа забринутост за интернетску приватност позвала је ПуреВПН да интегрише додатни ниво сигурности познат као мрежни прекидач за закључавање / убијање, робусну функцију која има за циљ да спречи да ваша ВПН веза случајно буде изложена вашем стварном ИП-у. Наведена и као Килл Свитцх, ова функција обезбеђује ‘Процуру доказ’ сигурност ваше интернетске везе.

Прекидач Килл функционише тако што онемогућује вашу интернетску везу у тренутку кад ВПН веза падне, што открива ваш стварни ИП. Идеја је да осигурате ваш најцењенији посед – ИП адресу и активности од пада у руке сајбер криминалаца.

Скоро сви ВПН-ови имају малу шансу да доживе прекид приликом повезивања на интернетску везу. Будући да је снажни заговорник приватности, ПуреВПН је изградио Килл прекидач тако да су ваши истински идентитети, личне информације и ИП адреса сигурни чак и када постоји тренутни прекид везе..

Зашто вам треба ВПН Килл Свитцх?

Килл Свитцх / Килл Свитцх на конекторима нетакнуте су предности и могу дуго помоћи у заштити вашег дигиталног постојања. Ево зашто вам је потребна ова Килл Свитцх заштита да бисте уско заштитили своју интернетску везу:

 • 1.Ова заштита осигурава максималну сигурност ваших осетљивих података чак и ако вам ВПН провајдери ВПН везе падну на неколико секунди и заштите вашу ИП адресу од излагања. Нажалост, многи ВПН-ови нису у могућности пружити Килл Свитцх у својој услузи. Ово је унапред функција коју тренутно нуде само премиум ВПН провајдери попут ПуреВПН-а.
 • 2.Повремено, ВПН веза доживљава нестабилне брзине и флуктуације у повезивању што може резултирати прекидом везе. У таквом случају, ова невероватна функција прекидача на вашој вези ће задржати анонимност, не излагати праву ИП адресу.
 • 3.ВПН капи за везу остављају вас и ваше активности привремено рањиве за сноопере или људе који с нестрпљењем чекају да сазнају ваше личне податке и разоткривају сав ваш интернет саобраћај. Килл прекидач осигурава да док сте на вези никада не будете изложени приступу Интернету осим ако нисте повезани на ВПН мрежу.
 • 4. Када се укључи ВПН Килл Свитцх на вашој ВПН вези, корисници могу путовати на локације са високим надзором, јер функција Килл Свитцх омогућава вам мирноћу да ваш саобраћај никада, чак и наносекунда, не би процурио у туђе руке . Уз крађу података, надзор, праћење пораста, неопходно је снабдевање провајдером ВПН услуга који нуди најбржу ВПН услужну везу заједно са овом функцијом пребацивања прекида.
  ¿Куе ес ми диреццион ИП?

ПуреВПН Ексклузивне карактеристике

икона

Безбедан ВиФи

Андроид корисници могу да се повежу на било који Ви-Фи са потпуним самопоуздањем и безбрижношћу

икона

Сплит Туннелинг

Добијте слободу да дистрибуирате свој Интернет промет како год желите између ПуреВПН-а и вашег даватеља интернетских услуга

икона

ВПН Хотспот

Претворите свој Виндовс уређај у жаришну тачку да бисте осигурали све повезане уређаје

икона

Конфигурација рутера

ПуреВПН је компатибилан са широким спектром рутера за заштиту ваше кућне или уредске мреже

икона

Интернет Килл Свитцх

Користите нашу безбедносну ИКС функцију како бисте осигурали да ваш стварни идентитет на мрежи остаје тајна

икона

256-битна енкрипција

ПуреВПН користи војну АЕС 256-битну енкрипцију за осигурање вашег Ви-Фи мрежног промета

икона

Заштита од цурења

Користите нашу услугу да останете заштићени од цурења ИПв6, ВебРТЦ и ДНС у сваком тренутку

икона

Анонимно прегледавање

Сакријте своју стварну ИП адресу уз ПуреВПН и уживајте у анонимном претраживању веба

Како активирати Интернет Килл Свитцх?

Осигуравање ваших мрежних активности сада је постало једноставно и једноставно. Ево како омогућити Килл Свитцх у својој апликацији:

1. корак: Десним тастером миша кликните на ВПН софтвер и ‘Покрени као администратор’

Кликните десним тастером миша на бесплатни впн реддит и покрените као администратор

Корак 2: Претражите икону „подешавања“ у програму ПуреВПН софтвера

Кликните на икону поставки за киллсвитцх

Корак 3: Претражите поставке „Напредне опције“ у нашем програму ВПН софтвера

Кликните на „Напредне могућности“ да бисте активирали киллсвитцх или впн ватцхцхер

Закључавање мреже је обавезно

Иако корисници могу да користе ВПН у различите сврхе, једно је сигурно: сви се они брину о поузданој приватности на крају дана. Међутим, ако се прекине ВПН веза, ваш идентитет је на отвореном, како би сви видели да се то може спречити Килл прекидачем.

Ако сте политички активиста – Не бисте желели да ваша такмичарска странка или други знају ваш план. Као политички активиста домаћин је огромних података, листа, е-поште, клијента о политичкој сфери и дешавањима у вашем региону. Провјерите јесте ли омогућили ову шифрирану апликацију, Килл преклопник ће се показати корисним јер осигурава и спречава ваш интернет промет.

  Куал е ил мио индириззо ИП?

Ако сте новинар – С обзиром на то да вас влада вероватно гледа, не бисте желели да вам приватна комуникација, са изворима информација процури и доведе у опасност месецима напорног рада. Проверите да ли сте омогућили Килл Свитцх. Са технологијом Килл свитцх на вашој апликацији можете осигурати да се то никада не догоди са нашим ВПН тунелом.

Ако сте блогер – Покривање више тема може захтијевати путовање у земље у којима је интернет регулисан. Иако владе ВПН-а углавном не фаворизују, локални корисници се ослањају на њих како би добили приступ отвореном вебу. Уверите се да сте омогућили функцију Килл свитцх, да останете ван радара власти овом невероватном технологијом која нуди поуздану опцију са нашим ВПН тунелом.

Ако сте адвокат – Случајеви на којима радите обично су осетљиве природе и не остављају места за било какве информације које треба процурити пре почетка суђења у случају да ВПН веза падне са њеног ВПН сервера. Будући да адвокати деле информације и комуницирају са својим клијентима, проверите да ли сте омогућили Килл Свитцх у својој ВПН вези која нуди поуздане и сигурне протоколе.

Ако сте звиждач – Излагање информација о активностима које се сматрају незаконитим или неетичким може привући пуно нежељене пажње и застрашивања од странака које желе да вас спрече да изнесу своје налазе. Уз ову сигурну, покренуту апликацију (заједно са Килл Свитцх ВПН везом) је ваша најсигурнија опклада за интернет када је реч о анонимности и безбедности током пухања звиждука..

Узроци прекида везе

Прекид везе је уобичајен и део је свакодневног коришћења интернета. Могу се јавити било када и било где, а понекад могу трајати и по неколико секунди или сати. Ево више о томе зашто се догађају:

  Порт Форвард Снипер Елите 4 за више играча помоћу преусмеравања портова

· Нестабилна интернетска веза Постоји неколико фактора које морате проверити, посебно када користите Ви-Фи уређај. Неравномерни интернет може бити последица слабе снаге сигнала и неадекватне покривености. Такође, то може бити последица пропусне ширине која прелази ограничење.

· Софтвер и уређаји Можда ћете се суочити са редовним прекидима ако драјвери на вашем лаптопу нису исправно ажурирани или инсталирани. Неки софтвер или уређаји могу имати грешке које можете исправити једноставним ажурирањем.

· Неуспјех сервера и мреже. Проблем са мрежом између вас и ВПН сервера узрокује искључење интернета. То могу проузроковати грешке у конфигурацији на мрежном фиревалл-у, рутеру или другом мрежном гатеваи уређају.

Килл Свитцх функција подржани уређаји

ПуреВПН је најбољи ВПН провајдер који нуди интуитиван и једноставан за употребу софтвер за све главне платформе које су интегрисане у Интернет Килл Свитцх као и друге корисне функције.

· Андроид: ПуреВПН је један од неколико најбољих ВПН провајдера који нуди Андроид Килл Свитцх који се без проблема интегрише и ради беспрекорно..

· Виндовс: ПуреВПН нуди Килл Свитцх функционалност за Виндовс кориснике која беспрекорно ради када сте повезани на ВПН сервер.

· Линук: Користите функцију Килл Свитцх док радите на Линуку.

· Мац: ПуреВПН је ВПН провајдер који нуди елитне функције Килл Свитцх-а оптимизоване су за Мац, што корисницима Мац-а пружа осећај сигурности када су повезани на ВПН сервер.

Сазнајте више о функцијама ПуреВПН-а

 • Сплит Туннелинг
 • АЕС Енцриптион
 • Безбедан ВиФи
 • Сигурно дељење датотека П2П
 • ИПв6 Заштита од пропуштања
 • иОС на захтев
 • ДНС заштита од цурења