Итали ВПН Сервице


Итали ВПН Сервице

Док се коронавирус и даље шири, Италија је у затвору широм земље. Влада је ограничила непотребна путовања, а предузећа су тражила од запослених да раде код куће. У овом сценарију, италијанска ВПН услуга пружа вам могућност даљинског обављања задатака уз истовремено чување ваших мрежних података и присуства..

застава

5+ Мулти Логин

Повежите и осигурајте више уређаја помоћу најбољег ВПН Италије.

ПуреВПН апликације су доступне за: уређај

Такође компатибилан са конзолама које укључују СмартТВ, Коди, Амазон фире, Цхромецаст, рутере, рачунаре и друге паметне уређаје.

Ево како вам Италија ВПН пружа потпуну слободу на мрежи

имг

Избегавајте задржавање метаподатака

Италија ВПН услуга штити вашу приватност и податке од знатижељних очију. С недавним законима о чувању података који се брзо доносе у Европи и широм света, будите проактивни и браните своју слободу говора и приватност најбољим ВПН-ом за Италију. Наши протоколи за шифрирање скривају сву вашу комуникацију на мрежи.

имг

Доживите апсолутну слободу интернета

Гео-ограничења и цензура на Интернету су трн у тијелу многим корисницима. Викилеакс је 2009. године известио да је Италија забранила готово 300 веб локација. Бесплатан проток информација је неопходан и уз најбољи ВПН за Италију, можете деблокирати било које веб локације и апликације кад год желите, где год желите само једним кликом..

имг

Остани скривен

Са брзим порастом цибер криминала, попут рансомвареа и крађе идентитета, просечно је јое немогуће заштитити своје дигитално подручје. Међутим, помоћу Италије ВПН услуге можете сурфати Интернетом са потпуном анонимношћу. Једном када добијете италијанску ИП адресу, ваш ИП се аутоматски скрива што спречава непозване госте и чува ваш уређај.

  Гледајте француски Нетфлик од било куд

ВПН сервери у Италији

Са преко 2000 сервера који су стратешки смештени у 180+ градова широм света, мрежа ПуреВПН-а изграђена је за велике брзине. Најбољи италијански ВПН пружа беспрекорно онлине искуство својим корисницима већ више од деценије. Када је реч о безбедности, анонимности и брзини, наша услуга је повисена.

Да би глазура била постављена на торту, ПуреВПН има 15+ ВПН сервера у Италији стратешки лоцираних, са 8 сервера присутних у Милану, а остали су равномерно распоређени по Риму, Напуљу, Торину и Порцији. Будући да се наши ВПН сервери у Италији самоодржавају, гарантирамо вам најбрже брзине прегледавања ВПН-а и 99,99% продуженог времена.

Рим ВПН

Фиренца ВПН

Венице ВПН

Милан ВПН

Обећавамо ти!

Комплетна слобода на мрежи

Интернет цензура постаће древна историја са најбољим ВПН-ом за Италију, јер сада можете да видите било који ограничени или блокирани садржај. Прегледајте омиљени садржај у било ком тренутку.

Политика нулте евиденције

Приватност наших корисника увек је на првом месту. Зато имамо строгу политику непојаве, која гарантује да ниједан ваш податак неће бити сачуван или уновчен.

Брзо муње

Стратешки смо поставили наше сервере на правим локацијама тако да можете прегледавати велике брзине.

Наш италијански ВПН пружа неуспоредиву сигурност

Избјегавање надзора

Избегавајте прикупљање метаподатака и безбедно претражите веб.

Анонимно прегледавање

Сакријте своје мрежне активности од надређених – Томс-а, попут даватеља интернетских услуга и агенција трећих страна

Апсолутна слобода

Прегледајте омиљени садржај кад год желите помоћу Италије ВПН.

Јавна Ви-Фи заштита

Заштитите се од хакера, цибер-ловаца и крадљиваца идентитета на јавним Ви-Фи Хотспотс-има.

Апсолутна заштита

Италија ВПН долази са паметним антивирусом који вас штити од онлајн претњи и злоупотребе.

  Гледајте аустралијски Нетфлик са било којег места

Функције приватности и сигурности

Италија ВПН повећава вашу приватност и сигурност на мрежи путем следећих функција:

256-битна енкрипција војне класе

Нико вам не може прислушкивати комуникацију јер сви подаци које преносите путем интернета пролазе кроз наш сигурни шифрирани тунел, онемогућујући хакерима и агенцијама трећих страна да приступе вашем уређају или надгледају ваше мрежне активности..

Неограничено пребацивање сервера

Са нашом ВПН услугом у Италији, нема ограничења у томе колико пута можете прелазити са једног сервера на други, без обзира на пакет пакета који сте купили.

Више протокола

Помоћу домаћих протокола постављених ради ваше удобности можете сурфати вебом са апсолутном слободом и нон-стоп заштитом. Неки од протокола укључују ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец, ППТП, ССТП и ИКЕв2.

Филтер за садржај

Наш филтар садржаја блокира досадне скочне огласе и било шта друго што може оштетити ваш уређај.

Сплит Туннелинг

Ове корисне карактеристике омогућавају вам да контролишете које податке желите да пошаљете путем свог ВПН-а у Италији, а које путем вашег ИСП-а, што вас чини мајстором дистрибуције података.

Антивирус Протецтион

Реците Адиосу неуредном малваре-у и вирусима. Ова значајка посматра ваша леђа 24 сата дневно, тако да можете без задршки сједити, опустити се и сурфати по интернету.

2000+ сервера у 141 и више земаља

Наша глобална мрежа сервера омогућава вам да одмах промените своју ИП адресу. ПуреВПН није само брз, већ је и сигуран и глобалан.