Kako ročno odstraniti Kodi Build na Amazon Fire TV Stick


Kako ročno odstraniti Kodi Build na Amazon Fire TV Stick

Objavljeno: 2. julija 2023

Potrebujete pomoč pri odstranitvi programa Kodi na Amazon FireStick? Ali požarna televizija? Nato nadaljujte z branjem tega priročnika. Pojasnili bomo, kako enostavno je sam odstraniti gradnjo Kodi. Poleg tega lahko PureVPN uporabite za samo 0,99 USD, da uživate v brezžičnem pretakanju na Kodi-ju in se izognete stresu z zaklepanjem.

Amazon Fire Stick in Kodi gredo skupaj kot arašidovo maslo & žele. Je zelo enostavna za uporabo, vendar lahko stvari postanejo zapletene in zahtevajo nekaj noge, ko poskušate namestiti oz ročno odstranite gradnjo Kodi na Amazon Fire Stick, še posebej, če niste tehnično pametni.

Kaj so Kodi Builds?

Kodi je zaradi svoje odprtokodne narave zelo enostavno prilagoditi, skupnost dodatkov Kodi pa pogosto izdaja spremenjene različice aplikacije, znane kot Kodi gradi.
Ne glede na to, ali potrebujete spremembo uporabniškega vmesnika ali hiter dostop do svoje najljubše vsebine, lahko te izdelave služijo vašemu namenu brez težav z namestitvijo ducat skladišč. Če je čas, da spustite zastarelo gradnjo Kodi-ja iz svojega Amazon Fire Stick-a in namestite novega, smo ustvarili preprost vodnik, ki vam bo pomagal ročno

Kako ročno odstraniti Kodi Build na Amazon Fire TV Stick?

Obstajata dva načina. Če želite odstraniti zgradbo, lahko uporabite dodatek tretje osebe, kot sta Indigo ali Ares Wizard, če pa se vam zaradi kakršnega koli razloga zdi nevarno, lahko vložite malo dodatnih naporov in ga ročno odstranite, tako da sledite tem preprostim korakom.

 • 1. korak: Preverite, ali je v vašem raziskovalcu datotek polje »skriti predmeti« označeno ali ne.
  Za Windows: Kliknite na zavihek Pogled in potrdite polje »skriti predmeti«.
  Za Android: Odprite upravitelj datotek, kliknite gumb menija, odprite »nastavitve« in potrdite polje »skriti predmeti«.
 • 2. korak: Zdaj, ko si lahko ogledate vse skrite mape in datoteke, na seznamu poiščete svojo platformo, se pomaknete do lokacije in izbrišete vse mape in datoteke.
  V operacijskem sistemu Windows 7, 8-8.1: prilepite “% APPDATA% \ kodi \ userdata” v zagonsko polje v začetnem meniju.
  Za Windows 10: Prilepite “% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” v zagon polje.
  Za Mac: Prilepite “/ Uporabniki // Podpora za knjižnice / aplikacije / Kodi / userdata /” v zagon polje.
  Za Linux: Odprite terminal in prilepite “~ / .kodi / userdata /”.
  Za Android: Izbrišite mape »userdata« in »addons« iz »Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /«.
  Za iOS: “/ zasebno / var / mobilno / Knjižnica / Nastavitve / Kodi / uporabniški podatki /”
  Kako dostopati do Reddit, YouTube, Vimeo in blokiranih spletnih mest v Indoneziji

Opomba: Uporabite vse zgoraj navedene ukaze brez narekovajev.

Kodi je super zabaven, vendar je varen?

Kodi se v zadnjem času spopada z veliko vročine zaradi nekaterih dodatkov drugih proizvajalcev, ki uporabnikom omogočajo pretekle omejitve in dostop do licenčne vsebine. Medtem ko so številne različice Kodi-jev teh dodatkov vnaprej nameščene, je resno priporočljivo temeljito raziskati zakone o spletnem pretoku vsebine, preden uporabite takšne dodatke, saj lahko privedejo do pravnih posledic.

Druga slabost pri pretakanju s programom Kodi je vaše drobcenje ponudnika internetnih storitev. Ker je hitrost pretakanja močno odvisna od internetne povezave, ki jo uporabljate, lahko vaš lokalni ponudnik internetnih storitev, ki vodi podatke o svojih spletnih aktivnostih in upočasni internetno hitrost, skoraj uniči vašo izkušnjo Kodi pretakanja.

Obstaja varen način uporabe Kodi-ja?

Vedno rastoči spletni svet je poln tako priložnosti kot groženj. Medtem ko je internet spremenil način dela, vedenja in druženja; Odprla je tudi vrata številnim grožnjam, ki zadevajo našo spletno zasebnost. Kibernetski zločini, kot so kraja podatkov in zlonamerna programska oprema, so le vrh ledene gore. Uporaba nekaterih dodatkov tretjih oseb, na primer P2P torrentov, lahko predstavlja tveganje za vašo spletno zasebnost, zato je priporočljivo uporabljati VPN za Kodi.

Ali vse VPN delujejo?

Odgovor je, ne. Prosti VPN-ji se pogosto uporabljajo kot past za shranjevanje in prodajo podatkov uporabnikov, zato je zelo priporočljivo uporabljati zanesljivo plačljivo storitev Kodi VPN, kot je PureVPN.

Zakaj bi morali uporabljati Kodi VPN

 • VPN ohranja vaše spletne pretočne dejavnosti skrite pred radovednimi očmi vašega ponudnika internetnih storitev, s čimer odpravlja vsa tveganja, ki jih prinaša ponudnik internetnih storitev..
 • VPN vam omogoča, da pretečete geo-omejitve in dostopate do plačljivih pretočnih storitev od koder koli po svetu.
 • VPN šifrira povezavo med računalnikom in internetom, kar zmanjšuje tveganje kibernetskih zločinov, kot je kraja podatkov.
 • VPN vam omogoča večji dostop do svojih podatkov s stiskanjem pasovne širine.