Hur man tittar på ZEE5 i USA


Hur man tittar på ZEE5 i USA

Publicerad: 02 juli 2023

Vill du titta på indiska TV-program och filmer under låsningen? Du kan prova PureVPN till bara $ 0,99 och njuta av ZEE5 i alla länder.

Titta på Zee5 i USA

ZEE5, tidigare känd som OZEE, har vuxit till att bli en av Indiens mest populära on-demand-videostreamningstjänster.

Med upp till 100 000+ timmar underhållning på 12 olika indiska språk, ger det en blandning av premium och gratis innehåll. Du måste dock registrera dig för ett ZEE5-prenumeration om du vill titta på hela utbudet av exklusivt innehåll som strömningstjänsten har att erbjuda.

Det ger dig obegränsad tillgång till ZEE5-originaler, live-tv, filmer från Bollywood och Hollywood, dokumentärer, musik samt hundratals TV-program, för att nämna några.

Dessutom kan allt innehåll åtnjutas på din streamingenhet utan irriterande reklam. Det enda problemet är att ZEE5 inte kan nås utanför Indien, men det finns en lösning för detta.

Hoppa till…

Varför är ZEE5 blockerad i USA?

Om du försöker åtkomst till ZEE5 i USA, du kommer att visas följande meddelande:

”Underhållning kommer snart att få en ny destination. Kommer snart till ditt land. ”

Undrar du varför? Det är på grund av regionala begränsningar. Innehållet du vill visa är begränsat till det land det är baserat på och det går inte att komma åt från utsidan.

Lyckligtvis finns det en enkel metod för att komma runt dessa digitala spärrar och titta på ZEE5 i USA med supersnabba hastigheter.

Hur man ser ZEE5 i USA med en VPN?

Med hjälp av ett virtuellt privat nätverk kan du direkt få en indisk IP-adress och få tillgång till tillgängligt innehåll.

  Netflix fungerar inte på Apple TV? Så här fixar du det.

Strömningstjänsten kommer att tro att du är belägen i Indien, och som ett resultat kommer du att bli berättigad att titta på det innehåll som finns tillgängligt på det.

VPN är ett utmärkt sätt att ta din säkerhet och integritet upp, men de är också otroligt användbara när det gäller att få tillgång till Internet utan några begränsningar.

Allt du behöver göra är att installera en på den enhet du väljer, välja en indisk VPN-server och du kan se ZEE5 i USA! Följ bara dessa enkla steg:

 • Prenumerera på PureVPN
 • Ladda ner och installera appen eller programvaran på din föredragna enhet
 • Starta VPN och använd dina referenser för att logga in
 • Använd strömningsläget
 • Välj Indien som din önskade serverplats
 • Med en indisk IP-adress kan du nu titta på ZEE5 i USA med lätthet!

Hur man tittar på ZEE5 på Android?

Om du vill strömma ZEE5 på din Android-driven enhet erbjuder streamingtjänsten en dedikerad app på Google Play. Du får inga problem med att ladda ner den, men regionala begränsningar hindrar dig från att titta på videor. I det här scenariot kommer en VPN till hands. Följ dessa steg:

 • Prenumerera på PureVPN
 • Besök Google Play Store
 • Ladda ner och installera VPN Android-app
 • Ladda ner och installera ZEE5-appen nu
 • Starta VPN och välj Streaming-läge
 • Välj Indien som önskad serverplats
 • Starta och strömma bort!

Få åtkomst till andra indiska strömningswebbplatser med VPN!

Kan du inte hitta det innehåll du vill titta på ZEE5? Fret inte. Det finns många andra indiska strömningstjänster som du kan prova, inklusive Hotstar, SonyLIV, Jio TV och mer. Med VPN kan du lura dessa streamingtjänster att tro att du kommer åt dem från Indien.

  Hur man tittar på Disney Plus i Indien

Vi har ett ständigt växande nätverk med mer än 2 000 VPN-servrar i 141+ länder runt om i världen, inklusive Indien, och tilldelar dig en indisk IP-adress så att du kan komma åt innehållet du väljer var som helst.

Dessutom kommer du alltid att njuta av de snabbaste hastigheterna när du använder vår tjänst eftersom vi har hundratals servrar dedikerade för strömning. Du behöver inte längre oroa dig för ISP-strypning när du tittar på dina favorit-TV-program och filmer!

När du ansluter till vår VPN döljs all din Internet-trafik från ände till slut med kryptering av militär kvalitet. Detta innebär att varken din Internetleverantör eller någon cyberkriminalitet kan få hand om dina personuppgifter.

En generös 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti stöder också vår VPN-tjänst, oavsett vilken prenumerationsplan du väljer. Detta ger dig god tid att testa VPN för att få åtkomst till My5 och andra brittiska strömningstjänster riskfria.

Vanliga frågor

Finns ZEE5 tillgängligt i USA?

Som nämnts tidigare är ZEE5 inte tillgänglig någonstans utanför Indien på grund av regionala begränsningar. Planer på att lansera strömningstjänsten runt om i världen har funnits, men tills det händer behöver du en premium VPN som PureVPN för att få åtkomst till det från USA.

Hur man tittar på ZEE5 i USA gratis?

ZEE5 erbjuder också lite gratis att titta på innehåll som användare kan visa utan att registrera sig. Om du vill utforska katalogen måste du beväpna dig med VPN. Med en indisk IP-adress tilldelad din enhet kan du gå över till strömmningstjänsten och njuta av att titta på det gratis innehåll som är tillgängligt för dig med lätthet!