Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel


Hur du fixar Hotstar VPN-upptäckt fel

Publicerad: 2 november 2023

Om du blir ombedd att stänga av proxy-tjänsten betyder det att du måste slå på VPN: n. Ge PureVPN en början på bara $ 0,99 och ta sig runt Hotstar VPN-upptäckta felet enkelt.

img

Varje indisk internetanvändare känner till den lokala populära streamingtjänsten Hotstar. Det gör det möjligt för användare att fånga upp sina favorit tvålar, realityshows och till och med Hindi och andra filmer på en plattform.

Sammantaget eliminerar Hotstar behovet av att söka efter onlineinnehåll på olika plattformar, vilket är ganska bekvämt. Den enda nackdelen med tjänsten är dess otillgänglighet utanför Indien.

En Hotstar VPN kan dock hjälpa dig att komma runt problemet med “otillgänglighet.” Men inte alla VPN kan göra jobbet utan att bli fångade av strömningstjänstens nyfikna ögon.

Varför Hotstar-appen ger Proxy- eller VPN-upptäckt fel?

Om du använder ett VPN och får följande fel,

”Du verkar använda en oblockerad eller proxy. Stäng av dessa tjänster och försök igen. Om du fortsätter att se detta efter att ha stängt av proxy, vänligen … ”

Det betyder att du inte använder rätt tjänst alls. När allt kommer omkring kan Hotstar blockera tjänsten enkelt och det blockerar därför din åtkomst till dina favoritprogram även om du är en abonnent.

Hotstar-”VPN-upptäckt” -fel är inte begränsat till gratis VPN-tjänster. I själva verket kan du stöta på felet även om du använder en betald tjänst.

Med det sagt är det inte kostnaden för tjänsten som betyder något utan funktionen och funktionaliteten. Om tjänsten till exempel saknar en bra IP-pool skulle den inte kunna komma runt felet.

  Åtkomst till begränsade webbplatser med en VPN: Secret Hacks avslöjade!

Därför, för att fixa Hotstar VPN-upptäckt fel, behöver du en VPN som erbjuder

  • Bra funktionalitet när det gäller att komma runt sådana blockader.
  • Hög volym servrar och IP: er så att IP-svartlistning inte skadar VPN: s tjänster.
  • Obegränsad bandbredd så att du kan strömma hela dagen.

Hur Hotstar upptäcker ett VPN?

Idag är det inte så svårt att upptäcka någon tjänst som ansluter till ett nätverk eller någon annan tjänst. Trots allt är det snabbaste sättet att spåra tjänsten via sin IP-adress.

Praxis för IP-upptäckt blir en norm bland onlinetjänster, särskilt strömningstjänster som är bundna av regionala sändningsbegränsningar som Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer, etc..

Hotstar använder också samma praxis för att upptäcka VPN-tjänster eller VPN-IP: er för att svartlista det och hindra oönskade användare från att komma åt innehållet.

Så även om du använder en proxytjänst för att komma runt IP-detekteringsmekanismen för Hotstar, kommer du inte att kunna göra det om inte tjänsten packar bättre stealth-funktionalitet.

Fix Hotstar VPN Detected Error with PureVPN

Du behöver inte oroa dig för Hotstar VPN-upptäckt fel alls när du har PureVPN på din enhet.

PureVPN ger dig den ultimata förmågan att kringgå innehållsbegränsningarna som Hotstar och till och med dess IP-detekteringsmekanism med stor enkelhet.

Den goda nyheten för dig är att det inte bara är Hotstar, utan dussintals andra populära tjänster är också tillgängliga med PureVPN.

Du får tillgång till 300 000+ IP-adresser, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för IP-svartlista eller VPN-förbud längre.

Med dussintals VPN-servrar i Indien har du dessutom försäkrat sömlös anslutning och hastigheter hela dagen.

  Bästa VPN för WeChat för att få åtkomst till det var som helst

Så om du vill fixa detekterade Hotstar VPN-upptäckta fel och snabb åtkomst till tjänsten och dess enorma innehållsbibliotek måste du överväga följande steg:

  • Skaffa en VPN-anslutning: Gå till beställningssidan och prenumerera på önskad PureVPN-plan.
  • Ladda ner och installera: När prenumerationen är klar, gå till nedladdningssidan och ladda ner och installera appen.
  • Anslut till en serverplats: Gå till strömningsläget och anslut till den indiska VPN-servern.
  • Ställ in tjänsten: Gå till Hotstar-webbplatsen eller applikationen på din favoritapparat och njut av den utanför Indien.

Fix Hotstar VPN Detected Error & Njut av obegränsat indiskt innehåll

Om du är en fan av strömningstjänsten skulle du gärna ha PureVPN på din enhet. När du har tillgång till tjänsten kan du njuta av inte bara det indiska innehållet utan också alla andra program och filmer över hela världen.