Disney Plus-felkoder – Komplett guide för alla fel


Disney Plus-felkoder – Komplett guide för alla fel

Uppdaterad: 24 december 2023

Disney + är en fantastisk strömningstjänst. Men när du stöter på problem är det irriterande att ha ledig tid med inget gott att titta på. Så här kan du lösa Disney Plus-felkoder.

Hoppa till…

Sedan lanseringen har Disney Plus varit omgiven av problem. Rätt efter lanseringen mötte Disney Plus-användare som var de första som registrerade sig för tjänsten många avbrott. Disney löste problemet på bara några dagar, bara för att drabbas av ytterligare ett stort slag. Tusentals Disney + -konton hackades och placerades på den mörka webben till salu för så lite som $ 3 vardera.

Därefter har pandemin brutit ut och tvingat människor att stanna inomhus och hitta sätt att döda tiden. Uppenbarligen har streamingtjänster som Disney Plus sett en plötslig ökning av mängden innehåll deras användare konsumerar. Detta har orsakat en belastning på servrarna och många användare klagar över en lista med fel.

De flesta fel beror på regionala begränsningar som gör Disney Plus inte tillgängligt i många regioner. Sådana fel kan direkt lösas genom att ansluta till PureVPN, en fantastisk streaming-VPN för Disney Plus. Klicka här för att få PureVPN.

Här är en lista över de vanligaste felen på Disney Plus, hur du löser dem. Du skulle bli förvånad över att se hur en Disney Plus-streaming VPN kan lösa de flesta av dina problem.

Felkod 8 – Ogiltigt e-postadress eller lösenord

Du kanske försöker logga in med ett användarnamn och lösenord som är felaktigt, varför du kan se detta fel. Se till att locklåset är avstängt på tangentbordet och att du skriver rätt användarnamn och lösenord.

Felkod 9 – Inloggnings- eller betalningsfråga

Om du nyligen har ändrat ditt lösenord för Disney Plus-kontot är chansen stor att du automatiskt har loggats ut från alla dina enheter. För att lösa problemet, logga bara in igen med rätt användarnamn och lösenord.

Felkod 11 – Tillgänglighet för innehåll

Det mesta tillgängliga innehållet på Disney Plus är regionbegränsat. Det betyder att TV-program och filmer som kanske inte är tillgängliga i en annan region kanske inte är tillgängliga i din. Om du försöker komma åt innehåll som inte är tillgängligt i din region kommer du att möta fel 11.

För att lösa Fel 11 och få åtkomst till innehåll som inte är tillgängligt i din region, anslut dig till en premiumströmmande VPN som PureVPN och ändra din plats till USA. Detta ger dig direkt tillgång till allt innehåll du försöker komma åt Disney Plus.

Felkod 13 – Enhetsgränsen uppnåtts

Disney handlar särskilt om antalet enheter du kan använda på en gång för att titta på innehåll på Disney + med ett premiumkonto. Disney tillåter upp till fyra enheter samtidigt inloggade samtidigt. Dessutom låter du skapa sju användarprofiler.

Om du är en avancerad användare och har flera strömningsenheter inställda i ditt hem kan du behöva logga ut från några enheter innan du kan återuppta strömmning förbi felkoden 13.

  Hur man öppnar portar för Minecraft med hjälp av port vidarebefordran

Felkod 22

Disney Plus finns endast i ett fåtal länder. Om du redan har ett Disney + -konto men för närvarande befinner dig i ett land där Disney + inte är tillgängligt kan du hamna i felkod 22.

Det enklaste sättet att lösa problemet är genom att ansluta till en Disney + VPN som PureVPN. När du ansluter kan du ändra din plats till USA så att du kan undvika alla fel och begränsningar och direkt komma åt Disney + var som helst i världen.

Disney Plus felkod 24

Det här felet visas oftast vid en felaktig internetanslutning. Om din internetanslutning inte är stabil och dess hastighet varierar mycket ofta kan du hamna inför detta fel. Se till att du inte använder några kromförlängningar som kan använda för mycket av din bandbredd.

Om du använder Disney + utanför USA kanske du får samma fel av ett helt annat skäl – gratis VPN. De flesta väljer gratis VPN-tjänster eftersom de inte ber användarna spendera pengar. Men felaktiga VPN-tjänster kommer alltid att göra ett dåligt jobb med att låta dig få åtkomst till begränsade strömningstjänster som Disney+.

För att lösa det här problemet, anslut bara till en premiumströmmande VPN som PureVPN och anslut till en server i USA. Detta löser alla problem så att du får åtkomst till Disney + igen, utan fel eller problem.

Felkod 25 – Internt fel

Det här felet inträffar oftast när det finns problem med serviceavbrott vid Disneys server. Vanligtvis tar det några timmar innan detta fel löses. Bara för att vara på den säkra sidan, försök att logga ut från Disney Plus-appen på din streamingenhet och sedan logga in igen.

Som en försiktighetsåtgärd, kontakta Disney + kundsupport och fråga om avbrott i tjänsten. Se till att tjänstens otillgänglighet beror på ett problem i Disney’s slut och inte ditt.

Felkod 30 – Enhetsregistreringsproblem

Även om Disney Plus erbjuder dedikerade appar för många strömningsenheter och hårdvara, om du ser detta fel, är chansen stor att du använder en enhet som inte stöds av Disney Plus. Bara för att vara säker, se till att strömningstjänsten stöder enheten du använder för att strömma Disney Plus.

Disney Plus felkod 31

Om du är i USA kan du få det här felet om du tittar på Disney + på en smartphone. Du kan ha dina lokationstjänster inaktiverade, vilket kan göra att Disney + ger dig detta fel 31-meddelande. För att lösa det här problemet går du bara till enhetens inställningar och aktiverar platstjänster.

Om du är utanför USA är chansen att detta fel visas på din enhet större. I en sådan situation visas felet om du använder en felaktig VPN-tjänst som inte gör ett bra jobb för att dölja din verkliga plats. Det enklaste sättet att lösa fel 31-problem och titta på Disney + utanför USA är genom att ansluta till en premiumströmmande VPN som PureVPN. När du ansluter till VPN blir du helt anonym online, vilket gör det omöjligt för Disney + att känna din riktiga plats och blockera din innehållsåtkomst.

  Slowloris Attack

Felkod 32 – Logga in eller lösenordsproblem

Om du använder ett felaktigt lösenord är chansen stor att du kommer att möta det här felet. Det är oerhört viktigt att hålla ditt lösenord säkert och inte dela det med någon. Om det ändras utan din vetskap av någon annan, kommer du att låsas från ditt eget Disney-konto.

Felkod 38 – Tidsinställningar

Om tids- och datuminställningarna inte är korrekta på din streamingenhet kommer det att orsaka problem när du försöker komma åt innehåll på Disney Plus. På grund av skillnaden i tid mellan servern och din enhet kommer du i slutändan att se Disney-felkod 38. Fixa bara dina tids- och datuminställningar på din strömningsenhet, och detta bör lösa problemet.

Disney Plus felkod 39

Felmeddelandet som visas på skärmen läser "Det innebär att den video du försöker titta inte kan ses på just nu. Detta kan vara en tillgång på rättigheter eller andra problem med Disney+."

Detta fel visas vanligtvis om du strömmar Disney + på en spelkonsol som Xbox One, eller om du redan strömmar på för många enheter samtidigt. Försök starta om din konsol eller logga ut från dina andra enheter.

Disney Plus felkod 41 och 76

"Vi är ledsna, men vi kan inte spela upp den video du begärde." Även om felmeddelandet inte förklarar orsaken till att det här felet inträffar, antyder flera online-felsökningshandböcker att detta fel inträffar när Disney + -server som tillhandahåller innehåll i din region är överbelastade med en trafikspik. Om du tittar på en ny film eller ett avsnitt som just har släppts kommer du troligtvis att uppstå felet.

Det första du ska göra är att starta om din streamingenhet. Detta kommer att rensa RAM-minnet och ge det en ny åtkomst på Disney + -servern. Om det inte hjälper kan du försöka vänta på en dag eller två på att andra streamare ska bli klara med att titta på det senaste släppta videoinnehållet. När trafiken på Disney-servrarna är tillbaka till det normala kan du titta på innehållet med lätthet. Men om du ansluter till en premiumströmmande VPN och ändrar din virtuella plats, kan du undvika all ökad trafik och tillgång till innehåll från en server som är relativt mindre laddad.

För felkod 76 noterade de flesta onlineanvändare att omstart av strömningsenheten inte fungerar. Vissa människor lyckades dock komma åt Disney + -innehållet efter att ha tagit bort och installerat appen igen, så du bör också pröva den fixen. Det här felet kan också åtgärdas genom att ansluta till en premiumströmning VPN som PureVPN och ansluta till en mindre trångt server.

Disney Plus felkod 42

Det här felet visas utan ett felmeddelande, vilket förklarar varför de flesta blir lite oroliga för det. Det finns ett mycket enkelt arbete som du kan prova.

  Hur man avinstallerar Chromium

Kontrollera att du fortfarande är ansluten till Internet och försök igen. Det här felmeddelandet visas när det finns anslutningsproblem med din enhet. Starta om din strömningsenhet och se till att ditt internet fungerar bra för att lösa problemet.

Disney Plus-felkod 66 – Inga juridiska dokument

“Det gick inte att registrera sig. Inga juridiska dokument tillgängliga ”

Detta är en nyupptäckt felkod på Hulu. Under de senaste dagarna har många användare i Europa och Sydamerika klagat på att de inte kan registrera sig. Det kan inte sägas med säkerhet varför detta fel visas nu. Vi vet dock att det bara påverkar användare i specifika länder.

För att lösa det här felet måste du ansluta till en premium Disney VPN. Om du har anslutit dig till en gratis VPN-tjänst kan du inte registrera dig.

Felkod 73

Använder du en gratis VPN-tjänst eller en proxy? Vet att gratis VPN och proxyer inte gör din helt osynliga online. När du använder en gratis VPN eller en proxy förblir din verkliga identitet online. Detta gör det lättare för Disney-servrar att upptäcka din plats och blockera din åtkomst till dess innehåll.

Inte bara det, en gratis VPN gör dig sårbar för alla former av cyberhot, såsom identitetsstöld, hacking och ransomware. Det rekommenderas extremt att du använder en premium-VPN som har optimerats för strömning, till exempel PureVPN.

Disney Plus felkod 83

Detta fel uppstår vanligtvis när du är borta från ditt hem, tittar på Disney + på din smartphone och din plats är avstängd. Det kan också uppstå om din plats är på, men du är i ett annat land. Bortsett från det finns det några andra komplexa skäl också, men alla kan lösas genom att använda en premiumströmmande VPN som PureVPN.

När du ansluter till VPN kan du välja att ändra din plats till valfri region. Anslut bara till USA på vilken strömningsenhet som helst så kan du lösa Disney Plus-felkod 83 och få tillgång till innehåll med lätthet.

Disney Plus-felkod 86

"Vi är ledsna; detta konto har blockerats".

Disney + kan stänga av eller blockera ditt konto permanent om du finner att det bryter mot Disney + -principerna. Om du till exempel använder Disney + på mer än fem enheter ofta, eller om du delar ditt lösenord med dina vänner och kollegor, kan Disney blockera ditt konto. När ett konto har blockerats kan du behöva följa upp Disney Support och få ditt problem löst.

Felkod 87 – Inloggning eller lösenordsproblem

Det finns en hel del olika felkoder som visas på grund av felaktigt användarnamn och lösenord. Det vanliga fixativet kan lösa dem alla – bara logga ut och logga in igen.

Slutord

Alla de felkoder som nämns här är bara de som förekommer oftast och förstör användarens strömningsupplevelse. Den här bloggen uppdateras regelbundet för att inkludera nya felkoder och deras lösningar. Håll dig uppdaterad.