Kako popraviti Hotstar VPN zaznano napako


Kako popraviti Hotstar VPN zaznano napako

Objavljeno: 2. novembra 2019

Če se od vas zahteva, da izklopite proxy storitev, to pomeni, da morate vklopiti VPN. PureVPN pojdite za samo 0,99 USD in se zlahka izognite napakam Hotstar VPN.

img

Vsak indijski uporabnik interneta ve za lokalno priljubljeno storitev pretakanja Hotstar. Uporabnikom omogoča, da se na eni platformi lovijo svojih najljubših mil, resničnostnih šovov in celo hindujskih in drugih filmov.

V celoti pa Hotstar odpravlja potrebo po iskanju spletnih vsebin na različnih platformah, kar je kar nekaj ugodnosti. Edina pomanjkljivost storitve je njegova nerazpoložljivost zunaj Indije.

Hotstar VPN vam lahko pomaga pri odpravljanju “težave z razpoložljivostjo”. Vendar pa ni vsak VPN sposoben opraviti naloge, ne da bi ga ujele radovedne oči pretočne storitve.

Zakaj Hotstar App izda napako proxy ali VPN?

Če uporabljate VPN in dobite naslednjo napako,

“Zdi se, da uporabljate odblokirano ali proxy. Izklopite te storitve in poskusite znova. Če to še vedno vidite po izklopu strežnika proxy, prosim … “

To pomeni, da sploh ne uporabljate prave storitve. Konec koncev Hotstar lahko preprosto blokira storitev in s tem blokira vaš dostop do vaših najljubših oddaj, tudi če ste naročnik.

Napaka Hotstar “Odkrita VPN” ni omejena na brezplačne storitve VPN. Pravzaprav lahko naletite na napako, tudi če uporabljate plačljivo storitev.

Kljub temu niso pomembni stroški storitve, ampak funkcija in funkcionalnost. Na primer, če storitvi manjka dober bazen IP, napake ne bi mogli obiti.

Če želite odpraviti odkrito napako Hotstar VPN, potrebujete VPN, ki ponuja

  • Dobra funkcionalnost pri obvladovanju takšnih blokad.
  • Velika količina strežnikov in IP-jev, tako da črni seznam IP ne bo poškodoval storitev VPN-ja.
  • Neomejena pasovna širina, tako da lahko pretakate ves dan.

Kako Hotstar zazna VPN?

Danes zaznavanje katere koli storitve, ki se povezuje v omrežje ali katero koli drugo storitev, ni tako težko. Konec koncev je najhitrejši način za sledenje storitve prek njenega naslova IP.

Prakse zaznavanja IP postajajo norma med spletnimi storitvami, zlasti storitvenimi storitvami, ki jih zavezujejo regionalne politike omejevanja radiodifuznih programov, kot so Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer itd..

Hotstar uporablja isto prakso, da zazna storitve VPN ali VPN IP-je, da jih črno uvrsti in prepreči neželenim uporabnikom dostop do vsebine..

Torej, tudi če uporabljate storitev proxy, da bi obšli mehanizem za zaznavanje IP Hotstar-a, tega ne boste mogli storiti, razen če servis ne bo izboljšal prikrite funkcionalnosti.

Odpravite napako Hotstar VPN, odkrito s PureVPN

Če imate PureVPN v napravi, vam sploh ne bi bilo treba skrbeti za napako Hotstar VPN.

PureVPN vam omogoča vrhunsko zmožnost, da z veliko lahkoto premagate vsebinske omejitve, ki jih nalaga Hotstar, in celo njegov mehanizem za zaznavanje IP.

Dobra novica za vas je, da ni samo Hotstar, ampak je na desetine drugih priljubljenih storitev dostopnih tudi s PureVPN.

Dobiš dostop do 300.000+ IP naslovov, kar pomeni, da vam ni treba več skrbeti zaradi črnih seznamov IP ali prepovedi VPN.

Poleg tega ste z desetimi strežniki VPN v Indiji ves dan zagotovili brezhibno povezavo in hitrosti.

Če želite popraviti zaznano napako Hotstar VPN in hiter dostop do storitve in njene neizmerne knjižnice vsebine, morate upoštevati naslednje korake:

  • Pridobite VPN povezavo: Pojdite na stran z naročili in se naročite na želeni načrt PureVPN.
  • Prenos in namestitev: Ko je naročnina končana, pojdite na stran za prenos in prenesite in namestite aplikacijo.
  • Povezava z lokacijo strežnika: Pojdite v način pretakanja in se povežite z indijskim strežnikom VPN.
  • Prilagodite se storitvi: pojdite na spletno mesto ali aplikacijo Hotstar v svoji najljubši napravi in ​​uživajte zunaj Indije.

Odpravite napako odkrite Hotstar VPN & Uživajte v neomejeni indijski vsebini

Če ste ljubitelj storitve pretakanja, boste veseli, da ima PureVPN na vaši napravi. Ko imate dostop do storitve, lahko uživate ne samo v indijski vsebini, ampak tudi v vseh drugih predstavah in filmih po vsem svetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me