Kako gledati ZEE5 v ZDA


Kako gledati ZEE5 v ZDA

Objavljeno: 2. julija 2023

Želite gledati indijske TV-oddaje in filme med zaklepom? PureVPN lahko preizkusite že za 0,99 USD in uživate v ZEE5 v kateri koli državi.

Oglejte si Zee5 v ZDA

ZEE5, prej znan kot OZEE, je postal eden izmed najbolj priljubljenih indijskih storitev za pretakanje videoposnetkov na zahtevo.

Ponaša se z do 100.000+ ur zabave v 12 različnih indijskih jezikih in ponuja kombinacijo vrhunske in brezplačne vsebine. Vendar se boste morali prijaviti na naročnino na ZEE5, če si želite ogledati celoten obseg ekskluzivne vsebine, ki jo ponuja storitev pretakanja.

Omogoča vam neomejen dostop do izvirnikov ZEE5, televizije v živo, uspešnice v Bollywoodu in hollywoodskih filmih, dokumentarnih filmov, glasbe in do več sto televizijskih oddaj, če naštejete le nekaj.

Poleg tega lahko v svoji pretočni napravi uživate vso vsebino brez motečih oglasov. Edina težava je, da do ZEE5 ni mogoče dostopati zunaj Indije, vendar obstaja rešitev za to.

Skočiti…

Zakaj je v ZDA blokiran ZEE5?

Če poskusite dostop do ZEE5 v ZDA, prikaže se naslednje sporočilo:

»Zabava bo kmalu dobila nov cilj. Kmalu v vašo državo. “

Se sprašujete zakaj? To je zaradi regionalnih omejitev. Vsebina, ki si jo želite ogledati, je omejena na državo, ki jo ima, in do nje ni mogoče dostopati od zunaj.

Na srečo obstaja preprost način, kako obiti te digitalne zapore cest in si ogledati ZEE5 v ZDA z zelo velikimi hitrostmi.

Kako gledati ZEE5 v ZDA z VPN?

S pomočjo virtualnega zasebnega omrežja lahko takoj dobite indijski naslov IP in dostopate do razpoložljivih vsebin.

Storitev pretakanja bo mislila, da se nahajate v Indiji, in tako boste postali upravičeni za ogled vsebine, ki je na voljo v njej.

  Kako v živo spremljati Fifa World Cup 2023 v živo na Kodi

VPN-ji so odličen način, da izboljšate svojo varnost in zasebnost, hkrati pa se izkažejo za izjemno koristne tudi pri dostopu do interneta brez kakršnih koli omejitev.

Vse, kar morate storiti, je, da namestite enega na napravo po vaši izbiri, izberite indijski strežnik VPN in si boste lahko ogledali ZEE5 v ZDA! Samo sledite tem preprostim korakom:

 • Naročite se na PureVPN
 • Prenesite in namestite aplikacijo ali programsko opremo v želeno napravo
 • Zaženite VPN in za prijavo uporabite svoje poverilnice
 • Uporabite način pretakanja
 • Kot želeno lokacijo strežnika izberite Indijo
 • Z indijskim naslovom IP lahko zdaj gledajte ZEE5 v ZDA z lahkoto!

Kako gledati ZEE5 v Androidu?

Če želite pretakati ZEE5 v napravo s sistemom Android, storitev za pretakanje ponuja namensko aplikacijo v Googlu Play. Pri nalaganju se ne bi smeli soočiti s težavami, vendar vas regionalne omejitve ne bodo več mogle gledati. V tem primeru je VPN primeren. Sledite tem korakom:

 • Naročite se na PureVPN
 • Obiščite trgovino Google Play
 • Prenesite in namestite aplikacijo VPN za Android
 • Zdaj prenesite in namestite aplikacijo ZEE5
 • Zaženite VPN in izberite način Streaming
 • Kot želeno lokacijo strežnika izberite Indijo
 • Zaženite in pretočite stran!

Dostop do drugih indijskih pretočnih mest z VPN!

V ZEE5 ne najdete želene vsebine? Brez skrbi. Na voljo je veliko drugih indijskih pretočnih storitev, ki jih lahko preizkusite, vključno z Hotstar, SonyLIV, Jio TV in še več. Z VPN lahko te storitve pretakanja nagajate, da mislijo, da do njih dostopate iz Indije.

Imamo nenehno naraščajočo mrežo 2.000+ VPN strežnikov v 141+ državah po vsem svetu, vključno z Indijo, in vam dodelimo indijski IP naslov, s katerim lahko dostopate do želene vsebine od koder koli.

  Kako dostopati do glasbe KuGou zunaj Kitajske

Poleg tega boste pri uporabi naše storitve vedno uživali največje hitrosti, saj imamo na stotine strežnikov, namenjenih za pretakanje. Ni vam več treba skrbeti, da bi ponudnik internetnih storitev sprožil med gledanjem svojih najljubših TV oddaj in filmov!

Po povezavi z našim VPN se ves vaš internetni promet skrije od konca do konca z uporabo vojaškega šifriranja. To pomeni, da niti vaš ponudnik internetnih storitev in noben kibernetski kriminalec ne moreta dobiti svojih osebnih podatkov.

Velikodnevna 31-dnevna garancija vračila denarja podpira tudi našo VPN storitev, ne glede na to, kateri naročninski načrt izberete. To vam daje veliko časa za preizkušanje VPN-ja za dostop do My5 in drugih britanskih pretočnih storitev brez tveganja.

Pogosto zastavljena vprašanja

Je ZEE5 na voljo v ZDA?

Kot smo že omenili, ZEE5 zaradi regionalnih omejitev ni na voljo nikjer zunaj Indije. Načrti za uvedbo storitve pretakanja po vsem svetu so že pripravljeni, vendar dokler se to ne zgodi, boste za dostop iz ZDA potrebovali vrhunsko VPN, kot je PureVPN..

Kako gledati ZEE5 v ZDA brezplačno?

ZEE5 ponuja tudi nekaj vsebine za ogled, ki si jo lahko uporabniki ogledajo, ne da bi se prijavili. Če želite raziskati katalog, se boste morali oborožiti z VPN. Z indijskim naslovom IP, dodeljenim vaši napravi, se lahko odpravite na storitev pretakanja in uživate v gledanju brezplačne vsebine, ki vam je na voljo!