Kako gledati Syfy zunaj ZDA z VPN?


Kako gledati Syfy zunaj ZDA z VPN?

Objavljeno: 28. julija 2023

V tem priročniku se naučite, kako gledati Syfy zunaj ZDA z uporabo VPN. Pridobite PureVPN za samo 0,99 USD za dostop do Syfy kjerkoli in uživanje v oddajah Sci-Fi med zaklepanjem.

img

Skočiti…

Prednosti pretakanja Syfy

Syfy je storitev pretakanja, ki jo ima v lasti in upravlja NBC Universal. Znan je po zagotavljanju vsebin, povezanih z več žanri, ki vključujejo znanstveno fantastiko, fantazijo, grozljivke, paranormalno, dramsko in resničnostno programiranje.

Neverjeten seznam oddaj, ki so na voljo na Syfyju, vključuje všečke Battlestar Galactica, Biti človek, Kontinuum, Joe Rogan Vprašanja vse, Face Off, Strah taktike, Nasedli, Sinbad, Zona somraka in še veliko več.

Si lahko ogledate Syfy zunaj ZDA?

Žal ne. Čeprav kanal v drugih državah ni omejen, še vedno potrebujete, da ste v ZDA, če želite dostopati. To je zato, ker morate do kanala dostopati s pomočjo naročnine na kabelski TV.

Če želite pridobiti naročnino na kabelsko televizijo, morate biti v ZDA. Zato do SYFY ne boste mogli dostopati zunaj ZDA, čeprav je ta storitev dostopna v drugih državah.

Ne le, da je to malo nepošteno do ljudi, ki živijo v drugih državah, ampak je tudi zelo ostro do Američanov, ki tudi za kratek čas potujejo zunaj države..

Na srečo obstaja tako preprost, a učinkovit način gledanja Syfy zunaj ZDA – vse, kar potrebujete, je vrhunska storitev VPN.

S pomočjo enega lahko spremenite svoj IP naslov iz svoje lokacije v katero koli drugo po vaši izbiri. Če želite sinhronizirati, se bo prikazalo, če brskate iz ustrezne regije (ZDA) in vam omogoča dostop do vsebine, ki je na voljo v njem. Če želite pretakati Syfy zunaj ZDA, se lahko preprosto naučite tako:

  • Naročite se na PureVPN
  • Namestite aplikacijo VPN v svojo napravo
  • Povežite se s strežnikom v ZDA
  • Dostopite do PBS-a in uživajte!
  Dostop do brezplačnega WiFi omrežja McDonald's

Zakaj potrebujete VPN za Syfy?

Prišel je čas, ko je bil spletni svet resnično prost. Na internetu ni bilo nobene svetovne meje. Omejitve so bile ničelne in lahko ste enostavno dostopali do česar koli in vsega.

Vendar ta svoboda v internetu ni trajala predolgo. Kmalu so se po spletu potegnile geografske meje. Vlade so posegale v našo spletno svobodo in začele cenzurirati več spletnih mest na internetu.

Da bi razumeli, kako slabša je trenutna situacija na internetu, priporočamo, da preberete o velikem kitajskem požarnem zidu. Na tisoče spletnih strani, vključno z nekaterimi najbolj priljubljenih omrežij družbenih medijev, je na Kitajskem prepovedano, da bi skupaj z vladno politiko o omejevanju svobode ljudi.

Podobno je v različnih državah prepovedano več omrežij in storitev. Na primer, ZAE blokira storitve VoIP, tako da lahko njena lokalna telekomunikacijska podjetja še naprej ustvarjajo dobiček na račun ljudi.

WhatsApp je bil v Braziliji prepovedan, ker podjetje ni želelo deliti zasebnih pogovorov posameznika. Podobno so Twitter prepovedali v Turčiji, ker ga je vlada obtožila, da deli antinacionalno propagando.

Kot da te blokade niso bile dovolj, so se pretočne storitve pojavile tudi z zapornicami. Če spoštujejo sporazume o licenciranju vsebine, omejujejo vsebino, ki je na voljo, glede na državo, do katere je dostop do storitve. Enako velja v primeru kanala SYFY.

Vendar to ni edini kanal, ki je omejeval dostop do svoje vsebine zunaj svoje matične države. Številni drugi pretočni kanali sledijo istemu postopku, vključno z všečki HBO Now, Hulu, Amazon Prime in še več. Tudi Netflix, ki je na voljo v skoraj vseh drugih državah, ima različne knjižnice za ljudi v različnih državah.

  Kako najti poceni lete v Mehiko

V takšnem scenariju je lahko VPN izjemno koristen. Ker spletna mesta in storitve uporabljajo vaš IP naslov za določitev vaše resnične lokacije, lahko s pomočjo VPN-ja preklopite svoj IP v drugo državo in uživate v spletni svobodi, ki si jo resnično želite.

Glede na storitev VPN, ki jo uporabljate, lahko do Syfy, Netflix, Amazon Prime, Hulu ali katerega koli drugega pretočnega kanala dostopate od koder koli in kjer koli. Spodaj preberite, da je PureVPN najboljši VPN za Syfy.