Kako gledati BBC iPlayer na Novi Zelandiji


Kako gledati BBC iPlayer na Novi Zelandiji

Morate gledati BBC iPlayer na Novi Zelandiji? Nato v napravi, IOS, Android ali Amazon Fire TV uporabite VPN. Uporabite PureVPN za premagovanje blokov BBC iPlayer na Novi Zelandiji in gledanje neverjetnih TV oddaj od koder koli. PureVPN prvič predstavlja novo 7-dnevno preskusno ceno le 0,99 USD za lažji dostop do BBC iPlayerja doma in za preprečevanje stresa.

Oglejte si BBC iPlayer na Novi Zelandiji

BBC iPlayer je med najboljšimi storitvami v storitvi. Kanal je že priljubljen med britanskim občinstvom. Medtem ko Britanci še naprej uživajo na kanalu v svoji državi, na Novem Zelandiji ne boste mogli dostopati do kanala, razen če imate PureVPN.

Kanal se ponaša z zelo neverjetno vsebino v svojem omrežju. Vključuje nekaj fantastične izvirne vsebine, ki je ne boste mogli gledati drugje. Nekatere njegove neverjetne vsebine vključujejo Killing Eve in Our Girl. In če ste ljubitelj komičnih serij, bi radi gledali serijo nominiranih za emmyja Fleabag.

Skočiti…

Ali lahko gledam BBC iPlayer na Novi Zelandiji?

Na Novi Zelandiji žal ne morete neposredno dostopati do nje. Kanal je omejen v vseh državah, razen v Združenem kraljestvu. Številni kanali sledijo tej politiki omejevanja svojih vsebin v tujini in BBC iPlayer je eden izmed njih.

Trenutno je kanal na voljo le v ZDA, Avstraliji in Veliki Britaniji. To pomeni, da vsi, ki živijo na Novi Zelandiji, ne bodo mogli dostopati do kanala v svoji državi.

  Kako gledati PSG proti Dortmundu Live Online?

Toda na srečo obstaja način, ki bi vam pomagal pri pretakanju na Novi Zelandiji. Če uporabljate PureVPN in spremenite svojo IP lokacijo v katero koli od zgoraj omenjenih držav, boste na Novi Zelandiji lahko dostopali do BBC iPlayerja in ga uživali..

Kako gledati BBC iPlayer na Novi Zelandiji

Večina kanalov po vsem svetu ima na svojih kanalih lokacijske omejitve, ki ljudem iz drugih držav onemogočajo dostop do kanala. Storitev sledi isti strategiji, da svoj kanal ohranja samo v nekaterih državah.

Te omejitve zelo motijo ​​vsakega ljubitelja pretakanja. In poslabša se, ko spoznaš, da ne boš mogel gledati izvirne vsebine na kanalu, ki je ne boste našli drugje.

K sreči obstaja možnost, da se tem omejitvam izognete in uživate v svoji najljubši vsebini kjer koli s PureVPN.

PureVPN vam omogoča dostop do vaših najljubših kanalov od kjer koli. Do kanala na Novi Zelandiji lahko dostopate in gledate z lahkoto, če imate naročnino na PureVPN. Storitev omogoča povezavo s strežnikom v Veliki Britaniji. Vaša nova britanska IP lokacija vam omogoča dostop do njega z lahkoto.

Kako do BBC iPlayerja v NZ?

Če ga boste spremljali na Novi Zelandiji, vam bomo sledili:

 1. Pojdite na spletno mesto PureVPN in se prijavite za premijski načrt
 2. Pridobite aplikacijo PureVPN za svojo pretočno napravo in jo namestite
 3. Zaženite aplikacijo in se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom
 4. S seznama držav, ki so na voljo, izberite Združeno kraljestvo
 5. Počakajte, da se PureVPN poveže z najboljšim strežnikom v Veliki Britaniji
 6. Ko ste povezani, obiščite spletno mesto BBC iPlayer ali zaženite aplikacijo
 7. Zdaj lahko vso vsebino pretakate na BBC iPlayer

Kaj pogrešate??

Od avanturističnega fantazijskega šova (Doctor Who) do zabavno smešnih serij (King Gary) in visokoenergičnega tekmovanja v plesu (The Greatest Dancer) obstaja nešteto televizijskih oddaj, ki jih boste morda zamudili, če nimate dostopa do BBC iPlayerja . Nekatere najbolj priljubljene oddaje na BBC iPlayerju vključujejo:

 • Smrt v raju
 • Storyville
 • Prehranjevanje z mojo bivšo
 • Najboljša oprema
 • Razstava Graham Norton
 • Wisting
 • Sojenje Christine Keeler
  VPN za Belgijo

Kako dostopati do televizijskih oddaj na BBC iPlayerju?

Zdaj lahko prenašate BBC iPlayer in drugo vsebino, specifično za posamezno regijo, z uporabo PureVPN. Če živite na Novi Zelandiji ali zunaj Združenega kraljestva, uporabite naslednje korake za ogled najljubših TV oddaj na BBC iPlayerju.

 • Zaženite aplikacijo PureVPN
 • Povežite se s strežnikom Združenega kraljestva
 • Prijavite se na BBC iPlayer
 • Vnesite 8-mestno kodo
 • Brskajte po širokem nizu TV oddaj

Kako gledati BBC iPlayer na pametnem televizorju?

Po pridobitvi PureVPN lahko dostopate do BBC iPlayerja in vseh razburljivih televizijskih oddaj brezplačno. Če pa želite dostopati do BBC iPlayerja na televizorju in ne pretakati oddaje v telefonu ali prenosniku, imamo za vas brezhibno učinkovito rešitev. Sledi nekaj ključnih korakov, ki jih morate storiti za ogled Top Gear ali Fleabag na vašem pametnem televizorju:

 • Ustvarite BBC račun
 • Na pametni televizor namestite aplikacijo PureVPN in BBC iPlayer
 • Za povezovanje s strežnikom v Veliki Britaniji uporabite PureVPN
 • Prijavite se v svoj račun za iPlayer BBC
 • Registrirajte svoj račun BBC z varno 8-mestno kodo
 • Vnesite kodo in pritisnite gumb za potrditev
 • Uživajte v vsebini, ki jo blokirajo regije, z lahkoto

Zakaj uporabljati PureVPN?

PureVPN je zagotovo med najboljšimi storitvami za pretakanje na svetu. Je tudi najbolj zanesljiv VPN, saj poslujejo že več kot deset let. PureVPN je ena izmed redkih storitev VPN, ki dejansko potrjujejo, da niso VPN-ji brez dnevnika, kar pomeni, da hrani nič dnevnikov uporabnika..

Med množico funkcij, ki jih ponuja storitev VPN, je vključeno vojaško šifriranje. Storitev ponuja veliko različnih protokolov, med katerimi najvarnejši zagotavlja najbolj robustno enkripcijo od konca do konca. To storimo, da boste v spletu varni in anonimni in da noben subjekt ne more spremljati, kaj počnete.

  Kavarne z WiFi v bližini mene

Te lastnosti potrošniku dodajo veliko vrednosti. Vendar to še ni vse. PureVPN je še boljši, ko uporabnikom ponuja storitve pretakanja.

S PureVPN se lahko povežete z obsežno strežniško mrežo, ki je več kot 2000 strežnikov v 140 državah. To neizmerno strežniško omrežje zagotavlja popolno spletno svobodo. Dostopate lahko do številnih kanalov z Nove Zelandije, tudi če prvotno niso na voljo v državi. Poleg tega storitev ponuja najhitrejše hitrosti VPN, tako da boste lahko uživali v popolni brezžični izkušnji.

Osupljive lastnosti PureVPN

Obhodite vsebino, specifično za lokacijo

PureVPN preprečuje glavobol pri ugotavljanju, kako dostopati do katere koli vsebine, zaklenjene v regiji. To je največja korist od uporabe PureVPN za opazovalce, ki radi virijo skozi celo sezono..

Varen Wi-Fi

Morda nimate pojma, vendar digitalno identiteto izpostavljate številnim cyberatnim napadom, tudi če uporabljate domači Wi-Fi. Vendar PureVPN ščiti vaš IP naslov in zgodovino brskanja, medtem ko uživate v Dublinskih umorih ali Peaky Blinders na BBC iPlayerju.

Brezposelni internet

Počasen internet lahko uniči razpoloženje, še posebej, če ste priklenjeni na svojo najljubšo TV-oddajo in popolnoma razmaknjeni. Vendar vam lahko PureVPN pomaga pri predvajanju televizijskih oddaj brez enega samega napake ali motečega oglasa.

Brezšivna izkušnja

PureVPN je osredotočen izključno na to, da potrošnikom, ki iščejo orodje za pretakanje spletnih vsebin brez regionalnih meja, ponuja neverjetne izkušnje. Pomaga vam dobiti dostop do neskončnega seznama TV-oddaj in filmov, specifičnih za posamezno regijo, na BBC iPlayerju.

Končni prevzemi

S pomočjo PureVPN lahko zdaj dostopate do širokega nabora televizijskih oddaj, ki so na voljo na BBC iPlayerju. PureVPN vam lahko pomaga povečati hitrost interneta, prebiti vsebino, specifično za regijo (BBC iPlayer), in številne druge geografsko omejene spletne strani za pretakanje, ki vključujejo Netflix, Hulu ali Disney Plus. Če ste pogost popotnik in iščete dolgoročno rešitev za dostop do več spletnih strani za pretakanje po vsem svetu, pridobite PureVPN, zanesljivo rešitev VPN za vse.

Kaj torej čakaš? Pridobite PureVPN zdaj za dostop do BBC iPlayerja na Novi Zelandiji.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me