Kako dostopati do Reddit, YouTube, Vimeo in blokiranih spletnih mest v Indoneziji


Kako dostopati do Reddita, YouTuba, Vimea & Blokirana spletna mesta v Indoneziji

Objavljeno: 17. decembra 2023

V Indoneziji je dostop do več spletnih mest in storitev omejen. Takole lahko s PureVPN dostopate do Reddita, YouTuba, Vimea in drugih blokiranih spletnih mest v Indoneziji.

V regiji so blokirane številne storitve. Tukaj je razlog zakaj

Indonezija je ena tistih držav, ki imajo stroge zakone in predpise za vse oblike spletne vsebine, do katere lahko dostopajo njeni prebivalci. Številne storitve in spletna mesta, ki jih indonezijska vlada meni, da niso primerna, so v državi omejili regionalni ponudniki internetnih storitev.

Kako dostopati do omejenih storitev v Indoneziji?

Odgovor je, VPN. To je najvarnejši in najpreprostejši način za dostop do katere koli omejene storitve od koder koli na svetu, ne da bi pri tem ogrožali vašo zasebnost. Pomembno je vedeti, da je na spletu na voljo veliko brezplačnih storitev VPN, ki trdijo, da omogočajo dostop do omejenih spletnih mest, vendar niso zanesljive. Namesto tega lahko ogrozijo vašo spletno varnost in postanejo plen med kibernetskimi kriminalci.

Potrebujete vrhunski VPN, ki je bil optimiziran za pretakanje in zasebnost. Najboljši pretočni VPN, ki je stroškovno učinkovit in zanesljiv, je PureVPN. Omogoča vam takojšnjo spremembo lokacije iz Indonezije v katero koli drugo regijo po vaši izbiri in dostop do vsebin, ki v regiji niso na voljo.

Zakaj PureVPN?

PureVPN je najboljši VPN, ki je bil optimiziran za pretakanje. Uporabniki omogočajo popolnoma anonimnost v spletu, kar jim omogoča dostop do vsebine brez kakršnih koli omejitev ali omejitev. Z več kot 2000 strežniki po vsem svetu v 180+ različnih mestih ima PureVPN najbolj razširjeno mrežo strežnikov, ki zagotavlja 99,9% uptime za vse uporabnike po vsem svetu..

  Oglejte si kanadski Netflix od kjerkoli

Ko se povežete s sistemom PureVPN, vaš IP naslov, ki prikrije vašo trenutno lokacijo, nadomesti nov psevdo IP naslov, ki vam ga je dodelil PureVPN. Novi naslov IP lahko temelji na katerem koli mestu po vaši želji. Če izberete ZDA, bo vaš novi naslov IP s sedežem v ZDA, kar vam omogoča dostop do vse vsebine, ki ni na voljo v Indoneziji, je pa dostopna iz ZDA.

Kako dostopati do Reddita v Indoneziji?

Reddit je zelo priljubljen forum socialnih medijev, kjer lahko ljudje komentirajo teme in podprejo komentarje drugih koristnih uporabnikov. Reddit pa je bil zloglasen zaradi, redke, a prisotne, golote in drugih neprimernih vsebin.

Indonezijska vlada se je odločila, da bo Reddit ostala nedostopna lokalnim netizancem. Vendar lahko s premium streaming VPN, kot je PureVPN, do Reddita dostopate le v nekaj klikih. Tukaj je, kako lahko to storite.

 • Prijavite se na PureVPN
 • Pridobite PureVPN za svojo napravo.
 • Zaženite aplikacijo PureVPN in se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom.
 • Na seznamu držav, ki so na voljo, izberite ZDA in pritisnite na povezavo.
 • Ko ste povezani, obiščite Reddit.

Kako dostopati do YouTuba v Indoneziji?

Pred nekaj leti je bil YouTube v Indoneziji začasno blokiran zaradi sporne vsebine, ki je bila nanj naložena. Takrat še nihče ni mogel dostopati do YouTuba. Tudi v Indoneziji obstajajo nekatere regije, kjer YouTube ne deluje pravilno ali se pogosto spopada z regionalnimi izpadi. Vendar se lahko izognete vsem regionalnim omejitvam in brez težav dostopate do YouTuba.

Vse, kar morate storiti, je, da se povežete s sistemom PureVPN in spremenite svojo lokacijo iz Indonezije v ZDA. Ko se povežete, boste lahko dostopali do YouTuba in do njegovih številnih tajnih funkcij, kot je YouTube Music.

  Kako gledati PSG proti Dortmundu Live Online?

Tukaj je to, kako to storiti s PureVPN v samo nekaj klikih.

 • Prijavite se na PureVPN
 • Pridobite PureVPN za svojo pretočno napravo
 • Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom PureVPN
 • Kot želeno lokacijo izberite ZDA.
 • Povežite se in dostopajte do YouTuba v svoji pretočni napravi.

Kako dostopati do Vimea v Indoneziji?

Vimeo je v Indoneziji blokiran že kar nekaj mesecev. Indonezijski spletni regulativni organi so navedli, da vsebina Vimeo vsebuje goloto, seksualno gradivo in drugo neprimerno vsebino, in se odločili, da jo bodo blokirali v regiji.

Ta poteza indonezijske vlade je ljudem povzročila veliko težav. Vimeo je najvišje ocenjena brezplačna storitev za pretakanje videoposnetkov, na katero se na tisoče ljudi zanese pri vajah, predstavitvah in drugih informativnih vsebinah.

Če se zaradi prevladujoče prepovedi videoposnetkov v Indoneziji srečujete s podobnimi težavami, lahko takoj uporabite dostop do storitve PureVPN. Tukaj je, kako lahko to storite.

 • Prijavite se na PureVPN
 • Pridobite PureVPN za svojo pretočno napravo
 • Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom
 • Poiščite ZDA na seznamu držav, ki so na voljo, in se povežite
 • Ko ste povezani, odprite Vimeo in začnite pretakanje.

Kako dostopati do drugih blokiranih storitev v Indoneziji?

Poleg zgoraj omenjenih storitev je v Indoneziji še nešteto drugih spletnih strani in storitev, ki so blokirane. Zaradi različnih razlogov, ki so navedeni za vsako blokado spletnega mesta, obstaja velik kos interneta, ki v Indoneziji ostaja nedostopen.

Če obstaja katero koli spletno mesto ali storitev, do katerega želite dostopati, vendar do njega ne morete zaradi prepovedi in omejitev, ki jih je uvedla indonezijska vlada, se lahko izognete vsem prepovedim in dostopate do želene vsebine in storitev v samo nekaj klikih.

  Kako gledati ESPN na Kodi

Tukaj je to, kako to storiti v samo nekaj klikih.

 • Prijavite se na PureVPN
 • Prenesite PureVPN za svojo pretočno napravo
 • Zaženite aplikacijo PureVPN na svoji pretočni napravi
 • Na seznamu držav, ki so na voljo, izberite ZDA in se povežite
 • Ko ste povezani, obiščite spletno mesto z omejitvami, do katerega prej niste mogli dostopati

Končni svet

PureVPN ni samo orodje, ki omogoča dostop do omejenih storitev in spletnih strani, ampak je tudi popoln komplet za zaščito pred kibernetsko varnostjo, ki vas bo ves čas varoval na spletu. Omogoča vam popolno anonimnost na spletu in vam omogoča, da ostanete varni pred vsemi spletnimi zločinci, kot so taksist, kraja digitalne identitete in izsiljevalna programska oprema.

V današnjih časih, ko je kibernetska kriminaliteta ves čas na visoki ravni, je izredno pomembno varovati svoj spletni ugled in varovati svoje podatke in naprave pred zlonamernimi osebami, ki želijo ukrasti vaše podatke in jih zlorabiti v nasprotju z vašo voljo in interesi.