Binge-Oglejte si francoski Netflix od kjer koli


Binge-Oglejte si francoski Netflix od kjer koli

Če želite gledati francoski Netflix med bivanjem v tujini, na napravi za pretakanje uporabite PureVPN. PureVPN ponuja naročnikom 7-dnevno preskusno različico za samo 0,99 USD. Tako lahko do Netflix France enostavno dostopate od kjer koli na svetu in preprečite stres zaradi zaklepanja.

Pridobite PureVPN poseben popust v višini 70% za Binge-Watchers

Kako do francoskega Netflixa v tujini?

Do francoske mreže Netflix lahko dostopate iz katere koli druge države, tako da sledite spodnjim korakom.

Ameriški Netflix VPN

Registracija za PureVPN

To je hitro in brez težav.

povežite purevpn netflix strežnik

Prenesite in namestite PureVPN.

Podpira na stotine naprav.

Dostop do ameriškega Netflixa z VPN

Tok francoske Netflix.

Samo povežite se in uživajte!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Takoj dobite PureVPN na svoji napravi in ​​pretočite francoski Netflix.

Obstaja več deset različnih naprav in platform, za katere PureVPN ponuja svoje aplikacije in računalniške odjemalce. Prijazen vmesnik in brezhibna funkcionalnost omogočata gledanje francoskega Netflixa prijetno izkušnjo. .

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

PureVPN je nedavno predstavil namenske aplikacije za BoxeeBox, Roku, Apple TV in Android TV. Objavil je tudi razširitve za vse večje brskalnike, s katerimi je francoski Netflix prišel kot še nikoli doslej.

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Ali lahko gledam francoski Netflix, medtem ko v tujini?

Če ste naročeni na Netflix iz Francije in ne, potujete zunaj države, boste še vedno lahko dostopali do svojega računa, saj ste v državi, kjer deluje Netflix. Vendar pa morda ne boste mogli najti svojih najljubših TV oddaj. Morda tudi ne boste mogli nadaljevati z ogledom, kaj ste začasno ustavili v svoji domovini.

  Kako priti do Šport na Kodi

PureVPN lahko to težavo reši tudi za vas. Preprosto se prijavite v PureVPN z uporabniškim imenom in geslom ter se povežite s katerim koli strežnikom v Franciji. Ko se povežete, boste lahko dostopali in gledali vse svoje najljubše TV-oddaje in filme, od koder ste odšli.

Netflix države, ki so na voljo v ZDA

Najboljše oddaje / filmi na francoskem Netflixu

francoski netflix

Relatos salvajes (2014)

To je film o človekovem vedenju in o tem, kako lahko njegove skrajnosti privedejo do resnih posledic. Film vsebuje 6 različnih zgodb. Čeprav se zdi, da zgodbe med seboj niso povezane, v bistvu pa vse govorijo o isti stvari.

Ko se ljudje znajdejo v situacijah, ki jih niso načrtovali, se čudijo. To povzroči, da bodo pozneje sprejeli ukrepe, za katere obžalujejo. Film je zabaven, premišljen in zelo blizu resničnosti.

gledam francoski netflix

Booksmart (2023)

Amy in Molly sta bila v svoji srednji šoli odlična dijaka in zdaj bosta kmalu diplomirala. Molly spozna, da so se v štirih letih, ko so se vsi družili in se imeli lepo, ukvarjali s študijem, pogrešali so vse dobre stvari.

Zdaj želijo živeti vse te krasne trenutke. Edina težava je, da imajo samo eno noč, in seveda bi želeli narediti vse, kar je mogoče.

dostop do francoskih netflixov

Müslüm: Glas bolečine (2023)

Ta film je življenjepis priljubljenega turškega pevca Müslüma Gürsesa, izšel pa je približno 5 let po njegovi smrti. Film želi prikazati življenje Musluma skozi vse tragedije in travme, s katerimi se je spopadel kot otrok, kar je povzročilo velike težave v njegovem življenju.

Müslüm je imel glas, poln čustev. Njegove pesmi so bile napolnjene z melodijami žalosti, ki so odmevale z ljudmi iz vseh okolij. Imel je ogromno oboževalcev, ki so ga oboževalci imenovali Baba (oče).

  Kavarne z WiFi v bližini mene

Kdo uporablja VPN za francoski Netflix?

odstotek uporabnikov, ki uporabljajo netflix z vpn

Najboljši VPN za francoski Netflix

  • Popotnik

  • Odposlanec

  • Edinstvena vsebina

  • Split tuneliranje

  • Anonimnost

PureVPN je idealna izbira za streamerje po vsem svetu, ki so pogosti popotniki. Vsak dan se na tisoče uporabnikov PureVPN poveže na različne strežnike po vsem svetu in dostopa do vsebine, ki jim je všeč. Če ste popotnik ali če nameravate kmalu potovati, je zelo priporočljivo, da se obrnete na PureVPN.

Če je PureVPN povezan na vaši pretočni napravi, se lahko zlahka izognete vsem omejitvam in omejitvam, ki jih na vašo pasovno širino postavi ISP. Samo povežite se s PureVPN in si oglejte vsebino na francoskem Netflixu, ne glede na to, v kateri kotiček sveta potujete.

Ste francoski izseljenec, ki se je naveličal zamuditi vse dobre čase, ki bi jih lahko imeli, če bi bili doma? PureVPN morda ne bo mogel zmanjšati razdalj med vami in vašimi najdražjimi. Vsekakor pa vam lahko zagotovo pomaga pri gledanju istih televizijskih oddaj in filmov, ki ste jih radi preganjali doma.

Tukaj je, kako deluje. Ko se povežete, lahko izberete, da spremenite svojo regijo v katero koli državo, ki jo želite. Izberite Francijo kot svojo želeno regijo in vaša virtualna lokacija se bo spremenila v Francijo. Tako boste imeli takojšen dostop do vse vsebine v francoskem Netflixu.

Ste naveličani brskanja po istem seznamu TV oddaj in filmov na Netflixu? Morda ne boste mogli najti naslovov na podlagi vašega zanimanja, predvsem zato, ker v vaši regiji ni na voljo veliko naslovov. To je posledica regionalnih omejitev in omejitev, ki jih na vašo povezavo uveljavlja ISP.

  Kako gledati ESPN na Kodi

Če se želite izogniti vsem takšnim omejitvam in dostopati do sveže in edinstvene vsebine, se preprosto povežite s sistemom PureVPN in izberite strežnik. Ko ste povezani, lahko dostopate do edinstvenih naslovov Netflix, ki so na voljo samo v državi, s katero ste se pravkar povezali.

PureVPN uporablja zelo napredna pretočna orodja in tehnike, ki francoskim uporabnikom Netflixa po vsem svetu omogočajo popolno brezskrbno izkušnjo in brez zaostajanja. Ena izmed tokovno usmerjenih funkcij, ki jo uporablja PureVPN, je razdeljeno predvajanje tunelov.

Razdelitev tunelov uporabnikom omogoča, da vnaprej določijo, do katerih spletnih strani je mogoče dostopati prek VPN-ja in do katerih dostopov ne bo. To ne samo da vaše spletne aktivnosti bolj varno, ampak tudi pospeši vaše pretakanje, kar omogoča popolnoma brez mucanja.

PureVPN vas v spletu naredi popolnoma anonimne. To stori tako, da prikrije svoj resnični naslov IP in ga nadomesti z novim IP naslovom ter ti da novo spletno identiteto. Ko je vaša prava identiteta skrita, vaš ponudnik internetnih storitev ne more več spremljati vaših dejavnosti ali omejiti vašega dostopa.

Anonimnost pride prav, tudi če ne pretakate vsebine. Brez anonimnosti se vse, kar počnete prek spleta, beleži in beleži na stotine strežnikov po spletu, kar povzroči, da se vaši osebni podatki končajo pri oglaševalcih, ki jih nato uporabijo za ponovno ciljanje z oglasi.

Kako gledati francoski Netflix z VPN